Liviu Dragnea a afirmat că el ar fi votat în favoarea cererii DNA pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, dacă ar fi fost în Senat, deoarece consideră că ”toată lumea trebuie să beneficieze de lipsa de imunitate”.

 ‘Eu aş fi votat pentru cererea venită de la DNA, dar nu am căderea să judec, eu nu-mi permit să judec, îmi înfrânez dorinţa de a critica sau de a judeca pentru că acei oameni au totuşi în spate un vot. Eu, dacă aş fi fost în Senat, aş fi votat ‘pentru’, deoarece cred că toată lumea trebuie să beneficieze de lipsa de imunitate. Este altă discuţie despre cum se întâmplă lucrurile în justiţie, este cu totul altceva, dar toţi trebuie să fim egali. Eu nu am beneficiat de imunitate şi nici nu vreau să beneficiez vreodată’, a declarat Dragnea

El a reafirmat că este adeptul să nu mai existe niciun fel de imunitate, nici măcar pentru preşedintele ţării.

‘Ceea ce am spus public în mai multe rânduri, dacă nu vrem să fim ipocriţi – atâta timp cât există în Constituţie o asemenea posibilitate pentru parlamentari să voteze cu ‘da’ sau ‘nu’ la o astfel de cerere, tot timpul vor fi situaţii când se va vota cu ‘da’ sau cu ‘nu’. Ca să nu mai avem astfel de situaţii trebuie o dezbatere serioasă, când se va ajunge la modificarea Constituţiei, să vedem dacă vom menţine acest regim de imunităţi cu clarificare mult mai serioasă sau, varianta mea, să nu mai existe această imunitate la nimeni în România, nici măcar la preşedintele României’, a precizat Dragnea, scrie Agerpres.

5 COMMENTS

  1. Adică sa moara si capra vecinului. Are dreptate, pe el nu l-a apărat nimeni de trecerea prin furcile caudine, de ce sa apere pe alții?

  2. e clar ca taranelul mustata este omul sistemului basist. el a pus acest guvern de tehnocacati si apoi tot el ii critica, de ceva vreme e clar ca a facut si pact cu binomul satanist, si-a facut alegeri in partid pentur a candida singur, a incercat sa il dea afara din partid pe ponta si apoi se declara mari prieteni… taranelul nu mai are credibilitate nici cat o ceapa de teleorman si nu il mai crede nimeni, nici macar ruralii care il apreciau pana acum!

  3. Tarane Dragnea,romanii nu mai vor dictatori.Lasati imunitatea alesilor nostri in pace,daca nu vreti o noua revolutie.Parlamentarii nu trebuie sa dea legi terorizati de organele controlate mereu de cate un presedinte ticalos.Nu au murit o multime de tineri in ’89 si multi altii si-au riscat viatza incat sa va bateti voi joc de democratie acum.

Leave a Reply