Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, că excluderea din PSD a lui Mircea Geoană a fost o greșeală care ar trebui reparată, arătând că ar fi benefică o colaborare cu partidul condus de acesta.

“Și faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greșeală care ar trebui reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuși, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, așa cum a făcut el. Cred că toate forțele care au gândit, care au simțit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri”, a spus Dragnea, citat de Agerpres.

El a spus că, în perioada următoare, va discuta cu Geoană despre o eventuală colaborare cu PSRO.

“Cred că o întâlnire cu Mircea Geoană este bună. Am vorbit și cu Tăriceanu și un grup politic în jurul PSD s-ar putea să fie o soluție bună. Majoritatea o va asigura PSD-ALDE”, a afirmat Dragnea.

9 COMMENTS

 1. Dragnea l-a marginalizat pe cel mai popular membru al partidului, in schimb vrea sa colaboreze cu unul care e considerat un monument al penibilului in Romania, unul care a plecat cu salteaua cu tot din locuinta de protocol ocupata ani de zile ilegal. Vad ca se uita cum in octombrie 2015 Dragnea i-a transmis public lui Iohannis ca e gata sa-si darame propriul guvern!! Mai punem ca Dragnea a obligat PSD-ul sa voteze, apoi sa spijine monstruozitatea asta de guvern, vedem ca nu are nu are atitudine de opozitie. Si atunci ma intreb in ce echipa joaca Dragnea?

 2. Daca Dragnea vrea sa-l aduca pe Geoana inapoi, mie asta-mi spune ca situatia e mai mult decat nasoala in PSD!!! cine urmeaza, Adrian Severin?!…

 3. …adunarea adunăturilor maidaneze! 🙂 după colcăială şi dejecţii de ambele părţi…hai în horă la aceeaşi masă!
  Bă nemernicule, dar poporul pe care l-aţi sărăcit şi furat prin lege în cei 27 ani de prosteală cu democraţia escrocantă, la el când vă gândiţi???

 4. Evident ca excluderea lui Geoana a fost o greșeala, din partea lui Geoana, insa, care si-a ales sa lovească in Ponta imediat după pierderea prezidențialelor. Imaginea de solidaritate necondiționată a PSD, cu greu construită după “Trădarea boierilor” (Nastase, cit) care a dus la încarcerarea liderului căzut, Adrian Nastase, s-a năruit iarăși; cu toate eforturile lui Dragnea de a o menține prin uriașa demonstrație legată de alegerea lui la președinția partidului, aceasta imagine tinde sa se prăbușească si trebuie cumva reparata, cat se mai poate, prin aducerea la matca a lui Geoana tocmai cand Ponta e gata sa plece din sânul clanului. In fond, trecerea posibila a lui Ponta la oamenii lui Vlad Țepeș e tot atat de semnificativă ca si conferințele ținute de Nastase la închisoare pe subiectul trădării la nivel înalt: Țepeș s-a răfuit cu Craiovestii, la propriu, după ce-a revenit la Domnie si Ponta asta agita in fatza “boierilor” care se cred stapâni pe situație, perspectiva vendetei anunțate. Care, in treacăt fie spus, e “plagiata” apud Johannis, căruia puțin ii pasa ce se întâmpla cu scena politica si-si urmărește dușmanii personali fara nici o rațiune, doar ca sa-si dovedeasca lui însuși cat e de “tare in parcare”. Una peste alta, de la Coriolan încoace, trecând prin Țepeș, lideri talentați puși pe tușa de mediocritățile care conduc cetatea, pun sub Amenințare structurile de putere; publicitatea anti-Ponta n-ar trebui sa mai bată câmpii invocând plagiatul, rușii, chinezii si alți “comuniști” cu metodele lor specifice, care “șubrezesc ” imaginea PSD, descrierea partidului ca un cuib de trădători prin vocație, formație, si tradiție s-ar dovedi mult mai eficientă pt destabilizarea adversarului. Dar, ce sa vezi, la capitolul trădare PNL-ul face o concurenta atat de ucigătoare încât nu se mai vede nimic primprejur care sa-i semene. Curat GHINION!

 5. dragnea, actualul sef al pesedeului, daca imi aduc bine aminte era cam sef si atunci, la excludere, chiar presedinte executiv. inseamna ca isi asuma greseala de al fi exclus pe geoana? ii e frica cumva ca dupa ce ponta lucreaza pentru pru anuntata discutie diaconu-geoana si o posibila alianta, poate chiar fuziune tip pmp-unpr lasa pesedeul tot mai singur contra adversarilor politici. se tot spune ca acest condamnat, fie si cu suspendare, fie si aiurea, a “reusit” performata de a indeparta aliatii de pesede. sabia pe care o tot poarta deasupra capului de ceva timp il face doar o carpa in fata dorintelor cotrocenilor. cum latra putin la “guvernul meu”,cum ameninta, dupa lupte seculare cu o posibila motiune de cenzura, cum e pus imediat cu botul pe labe si trecere iar in defensiva. daca ar fi luat exemplul pui ponta de a se retrage de la conducerea partidului atunci cand au inceput problemele fabricate de dna marca ciloanis, poatre ca intradevar pesedeul ar fi aratat ca un partid mare, cel mai mare din tara. asa e doar o anexa la vrerea lui ciolanis avandu-l in frunte pe condamnatul dragnea. de frica sa nu ramana fara parlamentari si oameni de valoare in partid, de frica sa nu piarda o gramada de voturi prin plecarea lui ponta, insira tot felul de minciuni gen o sa discute cu ponta in zilelel urmatoare. poate ca ponta s-a saturat de minciunile acestui condamnat, fie si cu suspendare, care atunci cand ii arde buza apeleaza la ajutorul lui ponta, il foloseste si se foloseste de el in campanie, iar atunci cand ponrta cere ce i s-a promis, conducerea camerei, e tratat cu un sictir caracteristic acestui personaj nociv. este evident cu nu “talentul” de organizator a facut ca psdul sa aiba un procentaj bun la alegerile locale ci proasta guvernare si aroganta vecina cu nesimtirea a conducatorilor basisto-penelisti.este evident ca scenariul se va repeta la alegerile parlamentare. singura problema pentru dragnea va fi plecarea sau nu a lui ponta.daca va ramane ponta, probabil ca ii va promite iar marea cu sarea, il va folosi in campanie ca la locale, se va lauda cu buna guvernare si apoi, in caza de victorie si daca va reusi pesedeul ca alaturi de alde sa stranga peste 50% din voturi, il va trata iar cu sictir si se va impuna ca singur invingator. o scarba ramane o scarba.

 6. Ce fac astia amandoi ? Unul vrea sa se intoarca unde a scuipat iar, celalalt vrea sa se impace cu unul pe care l-a repudiat ?

  • …de unde a fost scuipat,mai precis. Iar Dragnea, ca si Zgonea.Vrea să își salveze “anvelopa” si sa îndeplinească ordinele primite.Niste neica nimeni care se dau ” de stânga”.

 7. Dragnea e condamnat definitiv.Ar trebui sa treaca in esalonul 2macar inainte de alegeri .Daca il aduce pe prostanac inapoi…

Leave a Reply