Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susține că dacă autodenunțul deputatului Sebastian Ghiță referitor la lucrarea de doctorat a procurorului șef al DNA se confirmă atunci e vorba despre un caz grav.

http://www.antena3.ro/politica/liviu-dragnea-la-sinteza-zilei-e-grav-daca-ce-spune-sebastian-ghita-e-adevarat-378724.html

„Aștept cu interes ce se va întâmpla(…). Aici sunt două variante. Prima e că e nebun și inventează, iar a doua variantă e că tot ce spune e adevărat(…) Mi-e greu să-mi dau cu părerea”, a spus Liviu Dragnea.

„Instituțiile abilitate trebuie să cerceteze, să ajungă la adevăr”, a mai spus liderul PSD.

Deputatul Sebastian Aurelian Ghiță s-a prezentat marți la sediul Parchetului General, susținând că depune un autodenunț în care arată că el și mai mulți demnitari ai statului român au falsificat și măsluit raportul tehnic de expertiză prin care s-a stabilit că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, nu a plagiat în teza de doctorat.

 

3 COMMENTS

  1. Bine spus “Institutiile abilitate” sa se ocupe de aflarea adevarului.Deocamdata de fabricarea lui se ocupa RTV,Buble si alte parti “total dezinteresate” !

  2. Analizând vorbele acestui individ plus spusele altora, adăugând ”reformele politico-numite politic prin impunere” plus antecedentele”evitarea celor care m-au numit/susţinut”cred că are dreptate şi-a asumat momentul nebuniei de a da cărţile pe faţă! Acum să vedem ce urmări vor avea aceste dezvăluiri! Nu ştiam (deşi bănuiam) de ce ai noştrii copii care au învăţat în România zi la zi o universitate, li se cere o groază de acte plătite puţin cam gras în ţară pentru a li se recunoaşte studiile şi diplomele în ţara unde muncesc şi şi-au format o familie! Mă întrebam: de ce unor români profesionişti şi acomodaţi în ţara respectivă li se ”cere” să renunţe la cetăţenia de origine în baza multor avantaje reale!
    Bă nemernicilor, până şi onoarea diplomei de studii reale zi pe zi aţi murdărit-o ireparabil ! Asta e imaginea şi viaţa voastră definitivă !Ruşine să vă fie !

  3. Imi displace faptul ca Romania a ajuns tara denunturilor si a denuntatorilor.
    Timp de 26 de ani toti au devalizat tara asta si-au batut joc de toti cetatenii iar, acum se incaiera si-si fac unul altuia denunturi. Cum spune cineva, este de-a dreptul vomitos.

Leave a Reply