Razboiul PSD cu propriul prim ministru a atins cote uriase duminica seara, cand presedintele partidului a lansat o serie de ironii, avertismente si deziceri care ne confirma dorinta de schimbare.

Iritat si incruntat, Dragnea nu lasa nici un fel de loc de intoarcere, prin modul de exprimare.

PSD va decide clar schimbarea premierului Sorin Grindeanu, pentru ca asa vrea presedintele partidului. Punct. Restul sunt la “si altii”, cum ne-a spune chiar el. Opinia altora nu conteaza.

Iata din afirmatiile Farului din Alexandria, cum e numit Liviu Dragnea.

Nu ma influenteaza ce spune dl Grindeanu, nici ce spune dna Firea, nici ce spune dl Badalau, nici altii

“Evaluarea a ajuns la final, in noaptea asta o sa lucram sa finalizam concluziile”

“Se mai intampla in lume odata la o suta de ani sa se mai schimbe si guvernele, dar important este programul de guvernare”

“Oamenii se pot agata in mintea lor de functii”

Ei, invitatie, nu suntem la nunta. Am inteles ca a plecat la Paris, nu a plecat la prima ora a plecat mai tarziu dar sigur ca daca pleci trebuie sa iti faci bagajul, sa te asiguri ca nu ai uitat nimic din bagaj”

“Dacă avem întârzieri, înseamnă că unii din guvern nu și-au făcut treaba. Partidul decide dacă îi schimbăm, vedem dacă vor și miniștri”

“Eu nu am experienta politica a domnului prim-ministru. Dar eu am condus acest partid in campania electoral si intamplat partidul a castigat alegerile”

“Nu mă interesează nici ce spune doamna Firea, nici ce spune domnul Bădălău, nici ce spune Grindeanu. Eu nu iau decizii hormonale

”A ajuns Sorin Grindeanu în situația de a fi salvat?”

“imi pare rau ca dl Grundeanu tot continua sa dea replici”

”Demisia în alb e un gest simbolic. Eu altceva am înțeles prin demisiile în alb. Dacă unul dintre ei nu ține ritmul, nu se așteaptă să se inventeze nu știu ce proceduri ca să fie smuls de acolo. Demisia în alb e un mod elegant de a face un pas în spate, dacă nu se ține ritmul. Astea sunt funcții politice, nu obținute prin concurs. Nu ajungem la moțiuni de cenzură”

“Sunt câteva domenii unde există întârzieri şi să vedem: cauzele ţin de chestiuni de birocraţie, ţin de lipsa de implicare a unor miniştri, de capacitatea redusă de coordonare a premierului, capacitatea redusă de a-i forţa şi de a urmări dacă miniştrii urmăresc implementarea programului la zi”

“Stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana”

 

14 COMMENTS

 1. Vrea unu care sa puna pragul potrivit astfel incat sa nu faca puscarie. Grindeanu nu este o sluga potrivita!

  • Dragnea l-a pus pe Grindeanu acum 5 luni de zile si acum ne zice ca nu e bun. Pai atunci nici Dragnea nu e bun ca el l-a pus. Daca Grindeanu pleaca, sa plece si Dragnea care l-a estimat gresit. Acum Dragnea ce face, experimente pe spinarea noastra? Sa plece si el din functia de presedinte al PSD sa lase pe unul care stie sa puna prim ministri care sa stea macar un an. Si alta intrebare: cine l-a impiedicat pe Dragnea sa puna legi pentru justitie in parlament. ce activitate are el ca presedinte al Camerei Deputatilor? Cate proiecte de lege a propus in parlament. Deputatul Zamfir a facut legea darii in plata care ajuta mii de romani. Dragnea ce a facut in 5 luni de zile la Camera Deputatilor?

 2. Dle Tudor, situatia e foarte simpla. Grindeanu nu-l scapa pe infractorul dragnea de bulau. De asta vrea infractorul dragnea sa-l schimbe! Simplu ca buna ziua.

 3. Ce mi-e Dragnea – Grindeanu, ce mi-e Bușoi – Orban, ce mi-e Cioloș – Anybody atât timp cât peste jumătate din activele țării se află sub controlul străinilor! Într-o colonie, rolul politicului este infim și este inutil să pierzi timpul cu strategii de dezvoltare dacă nu mai ai pârghiile necesare cu care să le pui în practică. Ca partid politic ai doar două opțiuni, să faci jocul coloniștilor sau, dacă te țin brăcinarii, să demarezi proiecte și strategii pentru redobândirea a măcar trei dintre sectoarele strategice ale unui stat și anume exploatarea resurselor naturale, distribuțiile de energie și băncile. Cale de mijloc nu există. Poziționarea pe stânga sau pe dreapta eșichierului politic este o pură bazaconie. Și cum luxemburghezul libidinos i-a pupat pe toți, la rând, nu pot decât să trag concluzia că nu există momentan vreun partid în România care să fie capabil să joace rolul unei mișcări de eliberare națională. Temele abordate de așa-zisa presă fac parte din clasicele abordări ale diversiunii ieftine. Temele majore precum înstrăinarea terenurilor sunt de obicei ocolite, românul fiind bombardat de dimineața până seara de chiloțăreală.

  • Respect felicitări pt comentariu..si eu cred exact la fel…nu contează cine-i dregator,vataf in Romania pârghiile de dezvoltare si punctele forte din economie nu mai sunt romanesti…si urmează sa cedăm si altele… urmează acusi exploatări ale gazelor si petrolului romanesc din Marea Neaga cedate de trădătorul Călin Popescu Tradiceanu..urmează hidroelectrica si multe
   Am vazut mulți încântați de celebra intrebare adresata lui Trump despre art5…sincer nu nu se pare cine stie ce…
   Eu l-as fi intrebat altceva…ceva de genul”domnule presedinte..parteneriatul strategic ajutorul militar si sprijinul acordat României. ..cam cat ne va costa adică aveti de gand sa luati si petrolul si gazele romanesti cum ati spus ca veti face cu cel irakian..pe care ati zis clar ca aveti de gand sa-l jefuiti sa-l luati drept plata ..asta se aplica si noua..?

   • Ce-a făcut până acum Firea la PG sunt lucruri corecte. Nu face decât să pună în practică ce-a văzut la Primăria din Viena și anume utilitățile publice sunt administrate direct de Primărie. Este un lucru normal. Parteneriatele publice private (PPP) au dat chix pe tot globul. Acolo unde utilitățile au fost cedate privaților spre administrare, invariabil, prețurile către populație au crescut iar nivelul de trai s-a diminuat. Și nu este vorba de xenofobie. Primăria din Paris a dat cu flit la 2 mamuți privați francezi: Veolia și Suez. României îi lipsește un patriot gen Viktor Orban care a legiferat că utilitățile publice sunt administrate de societăți non-profit, sau asemenea premierului Sloveniei, Miro Cerar, care a modificat Constituția și a introdus un amendament prin care apa este bun public și nu poate fi comercializat. Astea ar trebui să fie temele de discuție ale presei, teme care influențează direct nivelul de trai al populației, dar presa vine cu petarde cum că x s-a înjurat cu y, de parcă acest aspect ar genera creșterea nivelului de trai.

    • un guvern nationalist ar trebuii sa nationalizeze cu orice risc distributiile de energie -toate resursele de petrol gaze si platformele de exploatare,statiile de distributii de carburant bancile romanesti vandute,industriile cate au ramas si cele aflate la rusi si cele de la indieni,resursele de aur,concesiunile din petrol si gaze din marea neagra,toate resursele naturale mai bine zis, utilitatile publice-foarte foarte important,cele de apa-canal-gaze naturale tot,pamantul agricol vandut corporatiilor multinationale gen corrfour care in dispretul natiunii romane a pus bazele primei cooperative private de dupa revolutie in care cica lucreaza sute de familii romanesti-lucreaza pe fostele lor pamanturi,ce rusine ce umilinta,iobagiei legare de glie de tip nou.. padaurile,intreg fondul forestier vandut strainilor
     eu nu spun sa se nationalizeze averile romanilor,DOMNE FERESTE,doar sa se recupereze spaga platita pt aderarea la sistemul colonialist europena,toata spaga,nicio avere niciun teren casa sau proprietate apartinand cetatenilor romani,sa recuperam controlul national asupra punctelor tactice din economie

 4. Neaparat vrea dragnea pragul de 200000 ca sa scape de puscarie! Asta calca pe cadavre sa isi atinga scopul!

Leave a Reply