Dupa ce a sugerat ca activitatea in PSD a fost moarta in timpul presedintiei lui Ponta, actualul presedinte PSD Liviu Dragnea da o lovitura comportamentului sucit de care a dat dovada premierul in privinta ordonantei cu marirea salariilor demnitarilor. Hotarit lucru, Dragnea pune in piciorul in prag la PSD, anunta o multitudine de masuri prin care se revolutioneaza activitatea de partid si se distanteaza de Victor Ponta. Interesant…

———————

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că, dacă ordonanța privind creșterea salariilor demnitarilor nu mai este asumată de nimeni, atunci va propune respingerea ei în Parlament.

“Am urmărit cu atenție ultimele atitudine, luări de poziție, exprimări cu privire la această ordonanță care cuprinde mărirea salariilor demnitarilor. Am văzut și un consilier sau fost consilier care spunea că Guvernul ar vrea să o retragă, dar nu e lăsat de partid. De asemenea, constat că nu prea o mai susține nimeni din cei care au promovat-o și care au adoptat-o. Totodată, vedem că încep să-și doneze măririle de salarii. Dacă tot o plimbă de la unul la altul și nu și-o mai asumă nimeni, atunci rezolvăm noi în Parlament, și în Parlament o să propun respingerea ei, ca să încheiem acest subiect. Pentru că deja, dacă niciun beneficiar nu mai vrea să o folosească, nu are rost să ne mai chinuim cu ea”, a afirmat Dragnea, într-o conferință de presă.

El a spus că va încerca în Parlament anularea actului normativ. “Nu este o constatare. Eu știu așa că de câte ori am luat o decizie am argumentat-o, am susținut-o până la capăt. Nu-mi place situația asta, îl pun și pe premier într-o situație foarte delicată. Dacă nu o mai susține, nu-și mai asumă nimeni, nu-i mai chinuim. În Parlament o să încercăm să o anulăm. Este pur și simplu declarația mea, dar nu rămâne în vânt”, a susținut Dragnea.

7 COMMENTS

 1. Dragnea loveste in Ponta, Gorghiu in Iohannis….. Ce sa mai inteleaga bietul roman ?! O tara superba cu multi tampiti.

 2. Trebuie sa recunosc,Dragnea e cu 3 clase peste Pontomac…Nu umbla cu perversiuni sa arunce ordonanta in mana altcuiva ca sa-si spele imaginea.omul e corect,o spune direct ca o pica in Parlament.Stop Joc ! Pentru televiziuni acest mod de a face politica e moartea audientei

 3. CÎND? DUPĂ DATA DE 1 AUGUST ??? O SĂ DEA ÎN JUDECATĂ PARLAMENTUL SAU ROMÂNIA PENTRU DREPTURILE DATE PRIN LEGE ŞI TOT O PORCĂRIE DE BĂLĂCĂREALĂ VA FI!!!
  – CINE VĂ MAI CREDE MINCIUNILE?
  Nu loveşte în Ponta, învăluie în minciună oun drept aprobat prin lege pentru ei, ca să aibă motiv de a se plînge că a încercat şi nu a reuşit că nu a avut susţinere politică! Cred că vă e deajuns cu minciunile şi plîngăcelile, că sunt aberaţii curate!

 4. Preeeecis o s-o anuleze.Asta daca nu le inventeaza penalul iohannis si penala kovesi niste dosare noi cu care sa ii santajeze pe toti ca sa le mareasca salariile si mai mult.

  • Adica tu crezi ca Iohannis a santajat cu dosare un guvern intreg sa aprobe ordonanta in sedinta lor? Daca e asa scuze, acel guvern trebuie sa plece imediat daca aproba orice la un simplu santaj si daca toti membrii lui sunt santajabili. Caci ordonanta a fost discutata in sedinta de guvern si aprobata de tot cabinetul Ponta asa ca o puteau respinge foarte usor daca nu o voiau cum declara ei acum cu spume la gura. Dar cum sigur nu este asa atunci esti bolnav la cap tataie! Mergi si te trateaza ca prea scrii numai aberatii.

 5. Dragnea un smecheras, istet, bun organizator si unul care stie ce vrea poporul, mult circ si paine mai putina.

 6. Nu credeti ca cel mai bine ar fis a se publice in presa o copie a acelei ordonante sa vada tot romanul de cine a fost semnata inainte sa fie trimisa spre publicare la Monitorul Oficial? Are semnaturile lui Oprea si Iohannis sau ale lui Oprea si ministrilor lui Ponta? Sa vedem si noi daca ordonanta respectiva a fost votata la Cotroceni sau la palatal Victoria de catre ministrii cabinetului Ponta. M-am cam saturat de ipocrizia celor care au aprobat si semnat ordonanta si o ctitica in conferinte de presa si interviuri aruncad totul in carca presedintelui care nu are absolut nicio treaba cu ordonantele de urgenta. El discuta si inainte si dupa doar despre legi nu despre ordonante. Dar smenarul Ponta cu ai lui ministri au mai facut o golaneala marca Ponta. Au votat cu unanimitate ordonanta in guvern in ultima zi de absenta a pacientului turc ca asa le ceruse pacientul stiind ca discutase cu iohannis despre aceasta majorare in noua Lege a Salarizarii si fiind sigur ca acesta va spune ca este de accord facand de fapt referire la lege nu la ordonanta si la momentul in care se face majorarea. Dupa care sa vina pacientul turc, care se dadea cu skateboardul pe holurile guvernului cand votau ei in unanimitate ordonanta, sa faca spume la gura ca i-a fortat si obligat Iohannis pe ministrii lui sa dea ordonanta mai repede. Nu vedertyi cat de absurd si penibila este aceasta discutie cand presedentia indiferemt de cine este vremelnic acolo nu are absolut nicio treaba cu ordonantele de urgenta? Si culmea ippcriziei si a pupincurismului am vazuto la Liviu Pop. Marti seara elogia ordonanta si spunea ca indifferent daca el nu a fost present in momentul discutarii si aprobarii in govern fiind plecat in delegatie o sustine si o aproba fiind absolut necesara. Ca a 2-a zi cand premierul da un copy-paste dupa mentorul si idolul sau Basescu, primul donator de salarii in semen de solidaritate vezi doamne cu prostimea oropsita tot de el, sa apara domnul Liviu Pop, laudacul ordonantei si al oportunitatii ei cu o seara inainte, si sa doneze si el diferenta de salariu solidar cu premierul pe care il pupa in fund. Ipocrizie maxima si la asta ca si la Plumbuita a carei semnatura sigur este pe ordonanta si care o critica imediat dupa ce o semnase acuzandu-l pe iohannis pentru ca ea a semnat. fac ceva pe aprtide si politicieni dar ipocrizia asta trebuie sa deranjeze orice om normal cu minim un sfert de neuron activ.

Leave a Reply