Victor Ponta și Liviu Dragnea s-au întâlnit la reședința președintelui PSD.

”Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Am vorbit despre România, despre PSD și despre viitor. Va lupta alături de mine și de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viață mai bună. Victoria din decembrie o să fie victoria românilor!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

„Am stat de vorbă câteva ore”, a spus liderul PSD, vineri, la Antena 3.

„Concluzia întâlnirii a fost că o să luptăm împreună cu colegii noștri pentru victoria din decembrie și pentru a schimba lucrurile în țara asta”, a mai spus Liviu Dragnea.

Întrebat care au fost motivele pentru pauza de comunicare dintre ei, Liviu Dragnea a răspuns: „Cred că am greșit amândoi. Am tratat greșit comunicarea între noi. Până la urmă e important că ne-am lămurit, nu a fost nimic serios între noi. Nici nu ne putem supără pe presă, pentru că atât timp cât nu comunicam nimic era normal ca oamenii să amplifice”.

http://www.antena3.ro/politica/victor-ponta-si-liviu-dragnea-s-au-intalnit-376098.html

 

19 COMMENTS

 1. Nu , domnule Dragnea ! Nu ati gresit amindoi , in aceiasi masura ! L-ati izolat pe domnul Ponta inainte de a-si inainta demisia ! De la noi , “din public” s-a vazut mai clar , cit sau cine a gresit mai mult . Aveti dovada in sondaje .

  • Tantii Lucretia m-ați provocat 😀 Victor Ponta a greșit că n-a scăpat de Băsescu , PUNCT !

 2. Ce e ăla ”avantaj pentru capital electoral Ponta” prin invitaţia lui Blair??? Mai rău ne-a enervat că îşi strica imaginea lui şi a acestei ţări? Avea destulă încredere din partea alegătorilor, întrucât era singurul tânăr din politică loial la acea perioadă, dar s-a demonstrat că şi-a stricat imaginea cu acel ”nemernic”! Personal atunci am avut comentariu împotrivă acelei acţiuni! Din contra, mai mult i-a enervat pe alegători! Vezi urmările imediate înghiţite pe nemestecate de acest Ponta! Nu ţine la popor/alegători acest subiect indiferent cum s-ar chinui să-l anihileze! Dacă va fi pedepsit acest Ponta pentru acea acţiune, trebuiesc pedepsiţi şi ceilalţi care au făcut acţiuni la fel pentru că şi ei au adunat capital electoral de la neştiutorii pe care i-au sărăcit ani la rând ! Cu scuzele de rigoare dar e realitatea! Mai mare şi gravă e problema că individul de la PNL invitat aseară la emisiunea ta Radu, un ”neghiob” a jicnit alegătorii de toate vârstele şi cu studii de orice fel ! Ăsta trebuie pedepsit exemplar! Nu e băşcălie sau glumă!

 3. Unde isi ling ranile condamnatii si urmaritii penal? Unde sunt promovati acesti barbati de seama? Binenteles ca in studiourile antenei3! Multumim antenei3 pentru aceste modele de urmat, copiii nostri au ce invata!

  • Ce răni fătuco? Te-a invitat cineva să-i lingi sau să-i vindeci rănile? Televiziunile îşi fac programul singure dar şi proiectele zinic în funcţie de temele şi subiecte sau tot ce ţine de interesul telespactatorilor şi nu a unei singure ”obsedate” de ură doar pentru unii! Ură împrăştii, ura te înconjoară! Ce-ar fi să aruncăm toţi cu mizerii în televiziuni doar că avem nemulţumiri de orice fel? 🙂 🙂 televiziunile sunt vinovate de frustrările şi neajunsurile noastre?
   Şi pentru că ai adus copii în discuţie, nu televiziunile îi educă pe copii, nu televiziunile ţi-au conceput sau îţi întreţin ori îţi educă copii tăi! Tu ca mamă alături de tată, vă educaţi propriile progenituri după cum gândiţi şi prin modul de comunicare folosit! Modelele pe care le urmează copii din zilele noastre sunt părinţii şi site-urile pline de ură şi manipulatoare! Sunt destule metode pentru a feri copii de emisiuni tv inconfortabile! Problema e strict la tine! Nu au nicio legătură televiziunea cu educaţia parentală de acasă! Neputinţa şi frustrarea personală menţineţi-o în tine şi nu mai învinui televiziunile aruncând cu noroi că răzbunare!

   • In momentul in care le spun condamnatilor si urmaritilor penali ca nu mai au ce cauta in studiourile lor atunci se va schimba ceva in tara asta. Altfel telespectatorii vor fi manipulati ca justitia pe unii i-a bagat la puscarie politic si pe altii corect . Televiziunile pe unii infractori îi sustin pe altii îi demonizeaza. In Romania foarte usor telespectatorii sunt manipulati de televiziuni de aceea jurnalistii televiziunilor trebuie sa ia atitudine evitand sa-i aiba in studiouri mai ales pe cei puscariasi condamnati definitiv sau urmariti pentru fapte de coruptie. Oamenii trebuie educati ca pe cei cu probleme cu justitia nu trebuie alesi sau realesi. La ce valori se raporteaza oamenii? Sunt confuzi deoarece anumite trusturi de presa au interese foarte mari sa isi apere patronii care au probleme penale.

    • @Carmen, te lauzi că ai televizor, dar ai telecomandă? Nu cumva telecomanda o folosesc alţii pentru autodistrugerea ta personală? Tu ai văzut sau conştientizezi cine conduce această ţară de aproape 27 ani?
     Pune-ţi creierul la muncă reală şi nu mai arunca cu dejecţii în cei din jur! Ceea ce practici nu e comunicare demnă nici pentru educaţia unui bebe care stă cu tetina-n guriţă!

    • A3 n-are nicio vina. telenovelele au adus intotdeauna publicitate. De la Pepe cu Oana Zavoranu la mai nou discutatul in Sinteza Zilei Boureanu&fii. Daca televiziunile au o scuza pt ca scopul lor (fiind comericale) este sa se autosustina, cei care in loc de telecomanda au stampila de vot in mana, nu mai au niciuna!!! si in fond, daca nu i-ai vedea la tv cat sunt de cretini, cum ai mai stii pe cine sa nu votezi?!…

 4. Cat de prosti ne cred ca sa ne spuna ca s-au intalnit sa vorbeasca despre binele romanilor si al Romaniei ?

 5. Off topic ca de obicei: ( 😀 )

  A dori să continui cu Cioloș pe post de premier de criză politică e ca și cum ai pune că e criză în sănătate, așadar nu o să mai operăm pe cord cu chirurgi, ci cu mecanici auto și cu stomatologi (indiferent cîte premii Nobel au fiecare)…

  PREZENȚA LUI CIOLOȘ LA PALATUL VICTORIA ESTE EA ÎNSĂȘI O CRIZĂ PROFUNDĂ A ROMÎNIEI!!!

Leave a Reply