Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, la Eforie Nord, că în perspectiva alegerilor parlamentare partidul duce principala bătălie cu PSD, dar că uneori şi liberalii îşi fac zile fripte între ei, menţionând totodată că dacă aceştia se vor înţelege unii cu alţii la fel de bine cum se înţelege el cu Alina Gorghiu, PNL va câştiga, potrivit Agerpres.

”Bătălia principală şi acum o dăm cu PSD. Nu trebuie să-i condamnăm pe cei care votează PSD-ul, sub nicio formă. O fac fie pentru că datorită situaţiilor din judeţele, din regiunile respective, nu văd un viitor pentru ei şi pentru familiile lor, se mulţumesc cu puţin, stau în ajutoare sociale. Sunt convins că şi politica statului este greşită aici, din moment ce un salariu nu e cu mult mai mare decât ajutorul social. Avem probleme şi va trebui să le explicăm acestor oameni că sunt şi alte soluţii, mult mai sănătoase, pentru ei şi pentru familiile lor”, a spus Blaga în deschiderea Şcolii politice a Tineretului Naţional Liberal.

El i-a îndemnat pe tinerii prezenţi la eveniment să se înţeleagă la fel de bine cum se înţelege el cu copreşedintele PNL Alina Gorghiu, precizând că, dacă va fi aşa, PNL va câştiga parlamentarele.

”Uneori ne mai facem şi noi zile fripte unii la alţii. Pe surse. (…) Când spui lucrurile într-o asemenea şedinţă se numeşte dezbatere, nu este bârfă. Foarte mulţi dintre colegii noştri au activat acum, când se fac listele, vreo patru ani nu prea, în dezbatere publică, nu prea, în bătălia de la locale, nu prea. Foarte mulţi îşi dau unii altora la gioale pe surse, că de ce e mai bun unul decât altul şi de unde provine, din ce zonă vine unul şi vine altul. Că unii au pus talpa pe alţii. Îmi doresc să vă înţelegeţi mai bine unii cu alţii (…). Şi dacă vă veţi înţelege aşa (cum se înţelege el cu Alina Gorghiu – n.r.), să ştiţi că acest partid va câştiga”, a afirmat copreşedintele PNL.

4 COMMENTS

  1. Fuziunea PNL – PDL nu a existat niciodata!!! PDL a distrus PNL si i-a luat identitatea prin rapt (ce stiu ei cel mai bine) pentru a camufla ciuma portocalie care a pustiit tara 10 ani.

  2. ”Avem probleme şi va trebui să le explicăm acestor oameni că sunt şi alte soluţii, mult mai sănătoase, pentru ei şi pentru familiile lor.”

    Sigur, buldogule, solutiile ”sanatoase” ar fi sa care fiecare om genti cu sute de mii de euro la partid, asa cum faceati voi la pdl.

  3. personal credeam ca r.t. va comenta modul in care buldogul vames al banilor necurati tocmai ii indemna pe cei care vor sa ajunga parlamentari sa vina cu bani de acasa pentru viitoarea campanie. cumva indemnul asta e legal? cumva s-a autosesizat dna ul noua politie politica din tara? tac ca proasta in papusoi ca deh, dna ul nu are voie sa se atinga de mai marii “partidului meu” aceasta increngatura de penali care i-au asigurat scaunul de presedinte. vad ca in schimb rt comenteaza o posibila candidatura a lui zegrean fostul presedinte ccr pe listele pnl bistrita apreciand in mod corect asta ca o sfidare la adresa milioanelor de romani. probabil ca nu a vazut ce a declarat alinutza kilowat supranumita si amanta liderilor penelisti, probabil ca isi schimba opinia. ce sa mai zic de candidaturile unor basisto-penelisti de soi gen blaga, anastase, turcan , vosh etc etc? astia nu sfideaza milioanele de romani dupa ce au distru economia sub conducerea inteleapta a lui baseala? astia nu i-au sfidat pe romani atunci cand au taiat salarii si pensii sub conducerea lui boc? astia nu i-au sfidat pe romani atunci cand au inchis spitale, au taiat indemnizatiile, alocatiile, ajutoarele si orice masura sociala ? sau acum ca se numesc basistopenelisti sunt oameni politici de bine, castiga o gramada de primarii ( boc, falca etc) spre deosebire de vechii penelisti ajunsi pe linie moarta si le se sterg toate magariile? ciudat rationament chiar si pentru un simpatizant al “marelui ” partid.

Leave a Reply