Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la finalul sedintei PSD, că nu este în dispută cu nimeni şi că funcţia pe care o deţine nu este “cumpărată de la librărie”.
“Nu sunt în dispută cu nimeni din partid, pentru că este un partid care nu merită ca la vârf să existe dispute mici pe funcţii trecătoare. Cât despre funcţia de coordonator politic, nu am luat-o de la librărie. Comitetul Executiv Naţional a hotărât să gestionez anumite atribuţiuni şi acea funcţie.”
Întrebat dacă în PSD este nevoie de un congres, Dragnea a explicat că există două variante luate în calcul şi că ambele trebuie discutate în şedinţa CEx.
“În momentul acesta nu, dar astăzi s-au spus mai multe lucruri. Fiecare a avut argumente şi contra-argumente pentru congres. Sunt două variante luate în calcul. Un congres în toamnă şi unul după parlamentarele din 2016. Aceste două variante vor fi discutate, sper eu, cu foarte multă atenţie, miercuri, la CEx, când se va decide şi cine va conduce partidul interimar.”
De asemenea, Dragnea a explicat că începe să se gândească de două ori când vine vorba de a susţine pe cineva la şefia partidului.
“Eu trebuie să mă gândesc serios dacă mai garantez pentru cineva la conducerea partidului. Pentru că am avut nenumărate discuţii cu enorm de mulţi colegi din ţară, membri, lideri, parlamentari.”

6 COMMENTS

 1. Dute mă după geoană şi goagăl că nu eşti chiar atît de căutat din priviri mai ales că vocabularul îţi asemănător cu a lui goagăl

 2. Şi Obama se mai gîndeşte!
  Radu, acum cîteva zile Obama a semnat cu Iran-ul o convenţie privind armele nucleare contra datorii şi ajutoare plus anumite condiţii. Oare cine crede că Obama se va limita doar la restricţiile impuse contra nuclearei iraniene? Nu cred că Obama va merge în congres să ceară votul pentru a ataca iar iranul şi în plus, totul a fost de faţadă că iranianul şef nu cade în genunchi cum vrea Obama. Acest Obama intră cît şi cum vrea muşchii lui oriunde are interes pentru afaceri(a se citi :mafioţii ordonă şi el ca să scape cu viaţă şi pe funcţie face) şi chiar pentru distrugerea acelor teritorii. Iranul e sceptic la promisiunile verbale ale americanilor şi vor continua ce au început, deşi cam ar fi o minciună aruncată ca în irak strict pentru controlul bogăţiilor subterane. Niciun material nu are scriptic ceva în legătură cu nuclearele iran-ului, e cam aceeaşi bîrfă cum s-a întîmplat cu Putin în Rusia, necredibilitate totală.(aljazera.english)

 3. Poate-mi traduce si mie cineva exact ce-a vrut sa spuna dl. Dragnea.
  Ar face bine cu totii indiferent de nervii care-i au, in fata camerelor (tv) sa vorbeasca coerent si fara trimiteri.

 4. RADU, Te-ai gandit cum vede un simpatizant PSD,situatia actuala din PSD ??
  Liderul PSD trebuie sa fie un om PUTERNIC.
  Incearca tu un sondaj cu o singura intrebare” CE ESTE PUTEREA ?? ” si vezi ce raspunsuri vei primi. Iata totusi raspunsul meu.
  Asadar in general PUTEREA reprezinta capacitate unei persoane ,sau a unui grup de a INFLUENTA alta persoana sau grupuri.INFLUENTA reprezinta procesul prin care o persoana sau un grup, afecteaza ceace face sau gandeste o alta persoana sau un grup.
  AUTORITATEA este dreptul de a exercita PUTEREA.
  Cateva din sursele de PUTERE care trebuie avute in vedere ar fi:
  – 1 ) PUTEREA POZITIEI- cea conferita de regulile,regulamentele si resursele organizatiei.
  – 2) PUTEREA SOCIALA –este sugerata de de zicala”Nu conteaza ce stii, conteaza pe cine stii”adica existenta unor relatii cu potential valoros este o importanta sursa de putere
  -3) PUTEREA EXPERTULUI -in care oamenii sa fie convinsi ca in domeniile in care ei stapanesc bine o problema, tu esti mai expert decat ei.
  -4 ) PUTEREA PERSONALA – care derivadin calitatile personale ale individului si din personalitatea sa.
  ASADAR , prin prisma celor de mai sus eu cred cu tarie ca LIVIU DRAGNEA intruneste majoritatea atributelor de putere pe care un SIMPATIZANT PSD RATIONAL la agreeaza pentru viitorul lider PSD.
  Dupa parerea mea VALERIU ZGONEA se poate califica pentru functia de lider PSD din postura de “FIUL PLOII”
  Am scris aceste randuri urmarind emisiunea voastra”La Ordinea Zilei” de azi. in care DANA GRECU , bate campii (nici macar cu gratie).Intreab-o te rog , apropo de atributele de putere , in ce este ea experta ?? senzatia mea este ca doamna nu a condus in viata ei ” o roaba”

Leave a Reply