Ministrul Muncii si presedinte al Consiliului National al PSD, Rovana Plumb a fost investita in unanimitate ca presedinte interimar al partidului prin decizia BPN, dupa retragerea lui Victor Ponta.

 

2 COMMENTS

  1. Apropo Radu, ce caută iohanis cu soţia lui în vizite de lucru sau de stat? Ştiam că familia pleacă doar cînd e invitată în particular! Cine plăteşte şi pentru madam-doamna lui iohanis? Cumva bugetul preşedinţiei e dublat pentru 2 ? Acest individ suferă de personalitate? Vrea să-i facă imagine soţiei lui pe banii noştrii? Am ajuns mai rău ca pe timpul lui nea nicolae ceauşescu unde madama avea primul şi ultimul cuvînt! Perioada în care toţi sedaţii îl pupau în versuri şi-n cîntece, acum pe ăsta îl pupă jurnaliştii finanţaţi gras din buget, televiziunile care nu-şi achită datoriile la buget, mitocanii care îşi caută partid să se înscrie că nu mai ţine pomana şi le e mai bine cu gargara pro sau contra pupatului de cururi şi vorba lui orban(parcă) centura politicii e sustenabilă pentru centurise(a se citi amante sau cur.e). Se lipesc cei de la realitatea tv cu brio de tăriceanu si ăla de la conservatori_agricultorul nr.1 ministru.

  2. M-am amuzat de Dragnea copios. Şi-a tîrît Geoană piciorul sau au început să copieze atitudinea de rebel pentru evadare. O să ajungă ca Geoană şi ca Ivan, nu mai spun că şi Vanghelie a fost primul aruncător a propriei persoane în prăpastia nesalvatoare. Mai e o problemă gravă şi anume: toţi au discursul identic şi niciunul nu mai are cuvinte în propriul vocabular pentru a se exprima cursiv şi să convingă, din cauză că sunt între ei şi doar ei, nu mai sunt capabili de comunicare! Parcă s-au molipsit de la foştii guvernanţi ! Asta e grav!

Leave a Reply