“Eu nu am nicio afacere în Brazilia, nu am nicio proprietate în Brazilia, este o legendă care circulă de foarte mulți ani. Dacă dvs sau alții îmi găsiți acolo proprietăți, vă promit că le donez. Eu merg în Brazilia de 11 ani și îi anunț pe toți cei care sunt preocupați de asta că o să mai merg, așa cum am mers și în alte locuri din lume. Am stat în Brazilia în foarte multe locuri, Brazilia e o țară mare. Nu am făcut nimic ilegal. Din câte știu, am avut și încă am dreptul să circul liber în această lume. Nu cunosc strada Cocotierilor”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a stat în Brazilia la o anume pensiune de pe strada Cocotierilor.

Investigatia ce a stat la baza intrebarilor jurnalistilor aici :

Dragnea, fortăreața din Brazilia

12 COMMENTS

 1. Guvernul lui Dragnea asta putea fi dat jos pe o chestie mult mai simpla si anume, toti astia sa zica nasule, tu ne-ai prezentat tintele de atins lunare ale programului de guvernare PSD! Pai bun, acum e 1 Martie, au trecut deja 2 luni din guvernare! Ia sa vedem, ce-ai zis matale ca trebuie sa realizeze guvernul pana la datele astea, a, b, c, d… Ce n-ati realizat, matale cu gura matale ai zis ca daca guvernul nu le respecta sunteti logout! Asa incat, daca n-ati facut ce-ati spus in program ca faceti in primele doua luni de guvernare, hai pa, pa, pa, pa, paaaaaa!

  P.S. Dar la mintea hipsterilor feisinterbucisti si a ONG-istilor sorosisti luptatori anti-sistem, anti-coruptie, antitetanos, antigravitatie si antibiotice, la mintea astora treaba e altfel, adica noi trebuie sa o luam acum de la teoria facerii, dupa care sa o rezolvam si pe aia a chibritului, dupa care trebuie sa se duca ei acasa si sa-si intrebe parintii care ar fi totusi varianta pro, ca la aia anti tot pe peste tot sunt ei marii experti, dar nu stiu si sa precizeze cum si ce ar trebui facut in locul a tot ce e, dupa mintea lor cea foarte creata ca sa zic asa. Ma rog…

  • chill. e timp
   pana acum a fost usor, modificari din pix. Sa vedem cand avem ce evalua, ce au construit, cum a evoluat economia, ce incasari au (umbla vorba ca pe minus). dupaia sa vezi distractie. Mai ai rabdare cateva luni.

   • Da’ de ce ma, asa ati facut voi dupa tehnocratii vostri sau de unde ati invatat, de va pricepeti atat de bine acum la abureli din astea?

   • Dragnea,

    poti sa ramai acolo in Brazilia.
    Poate gasim si noi aici pe altcineva in PSD care sa aiba curaj sa o demita pe Codruzza.
    Sau macar sa aiba curaj sa-i ceara demisia cand CCR spune ca a incalcat constutia.
    Cineva in PSD care sa nu mai dea teapa aliatilor. Ieri Antobescu azi Tariceanu de exemplu.
    Poate nu. Dar cu tine si Ponta ne-am lamurit sunteti vesnici coabitaci cu sistemul.

 2. Pai Dragnea are o scoala de samba: “Samba-ghio Ordonanza” si cica e si bagat in cocotier pana la Pele

  • Dragnea are scoala de ingineri, e inginer reformat la baza. Reformat in politician, ca de cand s-a inchis industria patriei dupa anii ’90 tara e plina puzderie de ingineri care au ramas sportivi, pe langa faptul ca din inginerie si-asa nu te imbogateai. De-aia in general Romania a ajuns pe mana unor ingineri, serviciile, partidele, administratia, tot pe peste tot pute de ingineri reformati. Basescu, SRI-ul, SIE, partidele etc. S-au aciuat pe unde au putut manca si ei o paine fara sa isi bata prea tare capul, ca ingineria e munca multa pe bani putini si nu prea functioneaza. Mortii lor… Ti-am inteles ironia din postare, dar am zis sa precizez vreo cateva, nu de alta. Sal

   • cand ti-am zis eu ca comentezi la orice numai sa te aciuiesti langa alt comentariu chiar daca n-ai treaba cu el, doar ca o lipitoare a blogului, te-ai suparat… 🙂

 3. BRAVO DOMNULE RADU PENTRU ATITUDINEA DIN EMISIUNE !
  TREBUIE SA PROGRESAM, ORI BOMBARDAM GUVERNANTII.
  ASTA E SPIRITUL.

 4. Si pana la urma care este casa (proprietate) a lui Dragnea in Brazilia, din articol nu reiese nimic in acest sens, doar faptul ca isi petrece vacantele in Brazilia.
  Despre proprietatea mareata a lui Livache din Italia (lacul Como) or fi scris astia vreun articol?

   • @ Dan Roua
    Faptul ca stiu de Como nu inseamna ca am citit articolul astora, Antena 3 a avut mai multe emisiuni pe tema asta (Oana Zamfir), de acolo stiu – si nu, nu am anchetat eu.(crezi ca ai fost spiritual cu asta?).

Leave a Reply