Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, a postat pe Facebook :

“In timp ce țara întreaga era paralizata de efortul de a anula, prin mișcări de strada, rezultatul alegerilor din decembrie, sub alibiul “luptei contra OUG 13″, Comisia lucra la Europa cu mai multe viteze!?
In realitate, Europa a avut întodeauna mai multe viteze, numai ca toți membrii se bucurau de drepturi egale!? Acum se propune diferentierea drepturilor, dupa viteza cu care avansează fiecare membru in parte!?

Democrație, da, dar nu pentru căței!?

In mod cert era mult mai profitabil pentru țara ca, in asemenea momente, sa ne fi unit in jurul autorităților alese, ca sa salvam ce se mai putea salva, decât sa ne vulnerabilizam singuri, prin eforturi nedemocratice de a înlătura un guvern liber ales!?
Cine are urechi de auzit, sa audă! Măcar si acum!”

 

6 COMMENTS

 1. Eeeee, strans uniti in jurul partidului sa luptam pentru inaintarea Romaniei pe cele mai inalte culmi de civilizatie, de prosperitate si progres! Mai ramane sa reintregim partidul unic si sa incingem Hora Unirii in mijlocul stadionului 23 August (actualul National Arena, cica)!

  Hai sa fim seriosi, europarlamentarii trebuie sa isi faca treaba pentru care sunt tocmiti, in tara trebuie sa avem pluripartitism, democratie si alegeri libere periodice. Ce sa zic si cu nea Pascu asta acuma… Sal

 2. pai inteleg ca de-aia e el acolo mare scula, ca sa comenteze pe Facebook, nu chiar in sanul organismului in care este sef.
  E el asa, mai timid sau lombrosian?

  • Eeee. pai da ma, nu e chiar procuror securist comunist de ofensiva, asa cum e Monica Macacovei aia care ne reprezinta cu succes maxim in Parlamentul Europei, baga numai inverse si sifoane la fel cum baga si la referendumul de demitere din 2012 a idolului vostru Chioru’, atunci cand manca rahat cu fadroma pe acolo cum ca in tiganie s-ar fi furat vreo 2 milioane de voturi la acel referendum si era pericol maxim sa nu mai ramana Betivul presedinte, era pierdere grava asa cum s-a si demonstrat prin ramanerea lui in functie, iti dai seama!

   P.S. Nasule, dar v-au durut rau alegerile alea din decembrie 2016 bre pe care le-ati pierdut, de va zvarcoliti pe-aici de luni de zile in chinuri pentru ca le-ati pierdut! Pe langa ca acum mai iesiti si in strada sa va strigati prostia in gura mare in buricul targului, ca cica nu v-a convenit rezultatul care a iesit dupa ce v-ati dus la vot! Numai avand creier de basist oparit poti sa nu iti dai seama in ce situatie esti si ca te faci de ras dreacului! La mintea voastra nu mai mira pe nimeni ce cote maxime de schizofrenie ati atins, va dati seama! Si nu va opriti, ca nici n-aveti cum… Nascuti asasini de circumvolutiuni dreac, vai steaua voastra! Oricum, am un respekt total fata de voi! Numai la circ mai poti vedea asemenea diversitate de specimene! Sal

 3. Ce să salvezi bre dacă voi vă certaţi nonstop şi nimic din ce faceţi sau vorbiţi, nu are legătură cu cetăţeanul român sau cu România! Vorbiţi ca să umpleţi timpul cetăţeanului dar fapte reale: IOC!

 4. Postarea d-lui Ioan Mircea Pascu nu cred ca era adresata celor din tara, sunt convins ca a spus asta ca sa priceapa iapa europeana, mai ales ca bate rau de tot “vantul” in primavara asta iar, dl. Juncker e cazut pe ganduri rau de tot.

Leave a Reply