Paul Stănescu a vorbit despre plecarea forţată a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi cauza care a adus eşecul partidului la alegerile europarlamentare.

“Nu am fost de acord cu multe lucruri, nici înainte, nici în campania electorală. Demonizarea liderului cred că ne-a adus acest rezultat pentru că gradul de ură care a fost indus, dar şi atras de el, este cauza principală pentru care PSD a avut un eşec la aceste alegeri europarlamentare. Eu am discutat, înainte, cu colegii mei şi spuneau “domnule, faceţi ce faceţi să nu mai fie Liviu Dragnea” şi mulţi s-au ferit să spună acest lucru. Eu am avut curajul, de fiecare dată, să spun lucrurilor pe nume şi, cât voi mai fi pe acest pământ, voi spune exact ce cred şi ce simt. Aşa mi se pare normal, să ai verticalitate şi să spui lucrurile pe care le crezi cu adevărat.

Din păcate Liviu Dragnea nu a înţeles lucrul acesta. Au fost şi colegi care nu au fost corecţi, în primul rând, cu el. L-au încurajat în anumite lucruri şi eu am fost foarte supărat şi pe ei. Acum mi-a trecut, asta e viaţa, nu am ce să fac. Suntem cu toţii, mergem împreună, vrem să câştigăm alegerile în continuare, să fim la guvernare în continuare”, a spus Paul Stănescu, în emisiunea “Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3.

https://www.stiripesurse.ro/paul-stanescu-a-ters-pe-jos-cu-liviu-dragnea-el-a-fost-cirea-a-de-pe-tort-i-am-spus-i-nu-a-in-eles_1356633.html

3 COMMENTS

  1. Eu nu văd nici o diferență între epoca Dragnea și epoca Stănescu.
    Dacă tinerii din PSD au profilul politic asemănător cu cel al doamnei Olguța Vasilescu sau dl Manda m-am lămurit în ce constă “reforma” promovată de dl Stănescu.
    În spatele doamnei Dăncilă sunt aceleași personaje care până mai ieri l-au slujit pe Dragnea (au schimbat stăpânul) / ex. Arsenie, etc.

Leave a Reply