Paul Stănescu a anunțat, pentru prima dată, la Antena 3, ce decizie a luat cu privire la PSD și la Guvern, scrie DC News.

”Vă spun deschis, e prima dată public când spun lucrul acesta, nu voi merge în Executiv, din considerentele următoare: partidul are nevoie de unitate, de solidaritate și cred că e mare nevoie la partid. Sunt colegi mai tineri ca mine, pot avea anumite funcții, o să facem o analiză, trebuie, obligatoriu, ca relațiile dintre instituțiile statului să funcționează foarte bine. Trebuie să fie cineva și la munca de jos pentru că e o perioadă grea”.

Numărul 2 din PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri că doi fosti parlamentari social-democrati se vor intoarce in partid si ca in opinia sa motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca, scrie stiripesurse.ro :

 • „Sigur ca ne temem, se numara matematic cate voturi sunt, dar ei sunt obligati sa faca 233 de voturi, nu noi, ca sa cada Guvernul. Eu cred ca avem majoritate buna la ora asta, nu foarte buna, dar buna, stiu ce vorbesc. Stiu situatia de la Senat, avem majoritate singuri, iar Marcel Ciolacu sunt convins ca va face majoritate si la Camera, e om de partid, are discutii, eu sunt convins ca motiunea nu va trece.
 • Luni o sa avem o noua intalnire cu toate grupurile, am avut intalniri cu sefii de organizatii si parlamentarii. In afara de doi deputati de la Brasov, care au mai trecut si pe la Pro Romania, nu avem alte semnale. E posibil chiar sa mai aducem. Senatorul Botnariu care e independent va veni la PSD, e prietenul meu, mai e si dna Bogaciu care revine in PSD, deci nu pierdem”

6 COMMENTS

 1. Parca aveau un program de guvernare strict…frectii :autostrada Bucuresti -Alexandria-Craiova…. Daea exagereaza cu irigatiile si racit berea cu grindina. Vai ce oferta politica afiseaza soimi si utecistii care vor sa intinereasca pcr-ul.Bine ca nu promit si curcubee electorale.Rezultatul motiunii o sa deconspire unitatea de neclintit a haitei comuniste redivivus

 2. NU TRECE.E CLAR.HEI ROMANII NOSTRI,UN SALAM COSTA 4 ANI DIN VIATA UNUI OM ,SI CATI ALTII MAI SUNT,DECAT CEI VAZUTI,PE BUCURESTENI UN PARC,NU MAI ZIC ABUZURI,DAR E TRIST,”JUSTITIA INDEPENDENTA”E STRAMBA!EI AU OBOSIT SA MAI CREADA IN ADEVAR!SA CANTARIM PRIN SUFLETUL SI CONSTIINTA NOASTRA!EU AM FACUT CE-AM PUTUT,SI INCA O FAC!

 3. 1. Fraudarea alegerilor in toata splendoarea ei:
  Domnilor Pieleanu si Chrieac le-a scapt ca 1.5 milioane de votanti au votat pe liste suplimentare in tara . Stie Dancila? Stie PSD?

  Cred ca STS pur si simplu a introdus o groaza de CNP-uri false intr-o singura fractiune de secunda printr-un executabil deja pregatit!

  Nu ar trebui domniile lor jurnalistii sa investigheze? Cine sa investigheze, noi populatia?!

  2. Cititi si despre fermele de conturi false, care au ajutat pe Basescu in 2009 si pe Johannis in 2014:

  https://www.luju.ro/magistrati/dna/manipularea-botilor-declaratie-bomba-data-la-dna-de-omul-de-afaceri-paul-ivanov-despre-mecanismul-de-influentare-a-votului-la-alegerile-din-2014-castigate-de-klaus-iohannis-cu-ajutorul-botilor-cream-conturi-de-facebook-am-ales-sa-furnizez-acest-tip-de-aju

 4. Off-topic:

  D-le Tudor,

  Am venit astazi la servici(u) la ora 08.00. M-am gandit sa intru pe blogul dvs. si sa va scriu un mesaj fara o tinta anume. O fac doar pentru ca mi se intampla ceea ce mi se intampla. Eu lucrez intr-un institut de cercetare la care a venit si V. MPonta in vizita cand era prim-ministru. In acest institut, si in altele prin care am lucrat, dotarea tehnica este foarte precara,tehnologia este veche de 40 de ani, perspectivele sunt practic inexistente, traim de pe o zi pe alta si cam atat.

  P.S. Nici nu-mi mai completez jurnalul zilnic pentru ca se repeta practic la infinit acelasi scenariu sec, trist si foarte cenusiu. Aceasta e o alta zi din viata mea. Sper ca voua va e mai bine! Sal

Leave a Reply