PSD şi ALDE nu îl susţin pe Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, dar se va decide mâine strategie politică care se aplică, a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea, care a adăugat că formaţiunile se vor gândi în “noaptea aceasta cum e mai bine”.

“Am discutat şi în coaliţie ceea ce am discutat în Biroul Permanent Naţional. Şi noi şi ALDE ne menţinem hotărârea de a nu-l vota pe Mihai Răzvan Ungureanu”, a spus Liviu Dragnea, la finalul discuţiilor.

El a explicat că încă nu s-a luat o decizie în privinţa procedurii pe care o vor aplica parlamentarii PSD şi ALDE, respectiv de a participa la şedinţă, dar să nu voteze, sau să absenteze.

Întrebat de jurnalişti dacă este dificil să se ia o decizie, Dragnea a răspuns negativ.

“Nu e dificil, am zis să ne mai gândim noaptea asta şi să luăm decizia mâine, cum e mai bine”, a spus coordonatorul PSD.

Ziariştii i-au amintit acestuia că în şedinţa comună a grupurilor parlamentare ale PSD s-a decis boicotarea şedinţei., decizia fiind anunţat chiar de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, iar Liviu Dragnea a arătat că aceasta poate fi una dintre soluţii.

“Este una din variante, dar am zis să ne gândim bine mâine care e cea mai bună”, a afirmat Dragnea.

Referitor la UNPR, Dragnea a precizat că această formaţiune politică rămâne consecventă principiilor sale şi susţinerii propunerii făcută de preşedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SIE, dar a subliniat faptul că acest aspect nu creează o problemă şi guvernarea merge înainte.

“Nu e o problemă în coaliţie, nu e o problemă foarte mare, în ceea priveşte actul de guvernare vom fi împreună la toate voturile care ţin de actul de guvernare efectiv”, a spus Liviu Dragnea, el exprimându-şi totodată speranţa că “nu vor mai apărea probleme” de această natură.

7 COMMENTS

  • Grecia scrie istorie
   si romanii voteaza pe MRU…

   Cu tara la un pas de faliment Tsipras ararta cum se negociaza si cum se ingenuncheaza Merkel si PPE si ministrii de fiante UE si FMI.
   Barvo Tsipras !
   La polul opus romanii erau uzi in pantaloni acum doi ani la referndum ca scazuse leul cu 1%.
   Dupa inca trei ani de boceli auleou ce-or sa faca… grecii azi au votat pe MRU.

   Grecii sunt in strada sa-si apere viitorul , romanii dupa ce le-a tras Zegrean o erata ilegala erau acasa.

   Ai vazut mai Ponta ce-a facut Tsipras? Si nu-i face nimeni nimic pentru ca are curaj. Lasii la puscarie pentru ca acolo si-au facut ei singuri cu mana lor viitorul.

 1. Trupa de la PSD considera noaptea un sfetnic bun. E greu de aflat ce este in capul conducatorilor PSD, acum cand sunt inghesuiti la “mantinela” de cei din opozitie, cat si de “prietenul” Oprea patru stele.

 2. Somnul “naţiunii” naşte monştrii!

  Judecând după “bunul” mers al ţării, datorită oamenilor fără scrupule care ne conduc, observăm cum afirmaţia pictorului Francisco Goya: “Somnul raţiunii naşte monştrii!” s-a schimbat faptic în România în: “Somnul naţiunii naşte monştrii!”. Stau de multe ori şi mă întreb, când ne vom trezi toţi românii să pornim la vânătoare de monştrii? Câtă vreme noi dormim monştrii mănâncă pădurile noastre, mănâncă locurile noastre de muncă, mănâncă banii noştrii, aşezările noastre, agricultura noastră.. mănâncă tot!!! (din puţinul ce a mai rămas). Cred că primul pas în combaterea lor este trezirea (să realizăm în ce hal am ajuns) şi apoi acţiunea (să încetăm să ne furăm căciulile unii altora înşelând statul, apoi să tragem la răspundere pe cei ce fură de sus, în masă). Din păcate cea mai mare majoritate dintre români fac “ce face popa”, adică politicienii, furând statul şi ce-i mai rău furând chiar de la semenii lor. Dacă fiecare din noi ar înceta să facă acest lucru, am elimina treptat monştrii, începând cu ograda noastră! Apoi, fiind eliberaţi de apăsarea conştiinţei şi a legii, putem cere socoteală celor de sus! România este a noastră! România este a mea!

  “De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi barna din ochiul tău nu o iei în seamă? Sau cum vei zice fratelui tău: Lasă să scot paiul din ochiul tău şi iată bârna este în ochiul tău? Făţarnice, scoate întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.”
  Subscriu:
  “Românule, scoate întâi înşelăciunea din habitatul tău şi atunci vei putea să tragi pe altul la răspundere!”.
  Şi aşa vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi! […]

Leave a Reply