Un om de maxima importanta al regimului Basescu, primarul de Brasov George Scripcaru a fost incatusat. Un apropiat al Elenei Udrea, primarul este acum in PNL.
Scripcaru, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. George Scripcaru a fost retinut de procurori intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu in legatura cu incheierea unor contracte de prestari servicii sau contracte de vanzare-cumparare privind livrarea de energie termica. Prejudiciul in acest caz se ridica la un milion de euro.

6 COMMENTS

 1. Mai trebuie plimbat si cate un penelist caci alfel zice lumea ca nu este Kovesi impartiala,mai ales dupa ce a aruncat impotriva lui Ponta ticluirea aia pusa la cale cu Iohannis cu care a cerut Parlamentului incuviintarea aia PENIBILA pentru urmarirea penala a lui Ponta si asfel sa fie premierul suspendat de MATAHALA.Dar porcaria aia iohannista nu a convins pe nimeni,nici macar pe nepoteii lui Blaga,cu tot balamucul pus de Ghertoi la cale,cu comunicate in toate limbile posibile,cu vrajeli pe la ambasade si cu scoaterea in strada a unor paiatze. Si cum poate Iohannis si cu Kovesi sa-l lucreze pe Ponta in continuare daca nu mai baga si niste “credibilitate”,ba chiar nu m-ar mira sa ii vedem plimbati cu catuse(si au de ce) chiar si pe Orban sau Gorghiu,plus Blaga-hodoroaga.Dar pana la trimiteri in judecata sau condamnari definitive n-are sa-i vada nimeni,caci este trebuinta de ei ca sa ii faca ei majoritate si guvern lui Iohannis si asfel accesul MATAHALEI la sacul cu bani bugetar.Vrea si Nimeni in Drum avioanele lui si excursii cu nevasta,ce dreacu.Si vine acum si o rectificare bugetara iar Iohannis este disperat ca nu a cazut guvernarea Ponta si nu mai crede ca va mai vedea CEVA BANET PENTRU EXCURSII,dupa cate magarii i-a facut lui Ponta.

 2. Hora Unirii prin faţa camerelor de luat vederi? Se fac că fac ceva dar nimic concret, hai să ne jucăm de-a hoţii şi vardiştii, după modelul: care-i hoţul că eu sunt poliţistul că legea se aplică cum vrea fiecare şi pe alese, vezi cazul Videanu, Udrea şi alţii cu moaştele lor susţinătoare.

 3. Ce privilegiati sunt ponta sova vozganian…sunt aparati de colegii corupti ca justiatia sa nu-i poata ancheta. Dictatura ponta este la apogeu! Doar opozitia are liber la arestari?

 4. Gata e liber la plimbare în propria-i casă.
  Cred că nu aţi observat nuanţa convorbirii dar şi faptele”infracţiuni cu destinaţie” în dosarul clanurilor B-B şi anume: băsescu îi dadu ordin lui Căpăţînă să îi aducă dosarul de la tribunal pentru a-l analiza!
  – Cum adică să ia dosarul din incinta instituţiei?
  – Se mai poate schimba ceva în bine dacă deja se iau dosarele din instanţă de anumiţi indivizi pentru acoperirea faptelor?
  – Nu cumva se şi înlocuiesc acte din dosar sau se elimină anumite acte doveditoare privind săvîrşirea infracţiunilor?
  A dreacu lege egală pentru toţi! Toţi se fac că fac dreptate şi nimic concret în bine. Infractorii sunt liberi şi progresează fără nicio problemă!

Leave a Reply