Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, la Antena 3, că veniturile românilor au crescut, iar cheltuielile pe care le fac pentru acţiuni de cultură şi recreere în ultimii doi ani aproape s-au triplat. ”Oamenii nu mai au grija zilei de mâine”, a spus liderul PSD, dând ca exemplu cazul mătuşilor secretarului general al PSD Codrin Ştefănescu, “foarte finuţe şi rasate”, care de câteva luni merg frecvent la restaurant împreună, nemaifiind obligate să aleagă între medicamente şi mâncare sau între mâncare şi facturi.

”Cheltuielile pentru recreere şi cultură, aproape s-au triplat. Oamenii, nu toţi, dar din ce în ce mai mulţi – asta ne-a interesat să-i ducem în clasa de mijloc – nu mai au grija zilei de mâine şi îşi permit să meargă la acţiuni de cultură, îşi permit să meargă în concedii”, a spus Liviu Dragnea citat de news.ro

Acesta a afirmat că în turismul intern a crescut numărul cu 1,5 milioane de turişti, iar peste 4 milioane de români au plecat în concedii în afara ţării, în ultimii doi ani.

”Asta înseamnă că au avut bani, pentru că au crescut lefurile şi vor creşte în continuare”, susţine Dragnea.

Acesta a dat exemplul unor mătuşi ale lui Cordin Ştefănescu care-şi permit să meargă frecvent la restaurant în ultimele luni.

”Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus:  «Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi»”, a povestit liderul social-democrat.

7 COMMENTS

 1. Sunt convins ca matusile lui CStefanescu sunt bine! Mama lui Oprisan e si ea bine, l-a imprumutat biata de pensionara cu 50 mii euro si o masina de 150 mii euro, baiatul lui Dragnea e bine si el, a vandut porcii inainte sa fie omorati porcii celorlalti… e bine in Romania, multumim PCR!!!

 2. Cat e asta de nenorocit! Doar sa iesi din casa si sa faci 100 de pasi si vei gasi cel putin 1 om amarat, dar AMARAT. Care abia isi poate procura minimum de hrana.

  Bai oamenilor, nu vorbesc de Dragnea acum, ci de moderatorii care ii permit sa minta in asemenea hal, cum puteti inghiti aceste lucruri?

  Pentru bani pentru bani, stim, sunteti platiti sa fiti moderatori, dar chiar sa nu-l contraziceti deloc? Voi unde traiti? Voi sunteti intr-un glob de cristal si nu vedeti realitatea? Care e exact pe dos decat aia povestit de Dragnea caruia i-a povestit Codrin Stefanescu despre niste matusi de-ale lui?

 3. Domnule Radu Tudor

  Intrucat Messenger-ul Dvs “este blocat” nu mă asrepa să citiți nici acest mesaj!
  Răspunsul meu este simplu:
  – fata de 2010 pensia mea militara bruta, la 1 Ianuarie 2019 este mai mica, în termeni reali (raportată la Salariul mediu net pe economie – regula de trei simple), cu cel puțin 10% (și nu este deloc “nesimtita”…și anii lucrați “în viață civilă” au fost pusi doar ca “vechime”, contribuția nefiind “adăugată”)!
  Pot face oricand dovada acestor afirmații!!!

 4. Da,corect,dar ai uitat de pensiile sub 1000 lei,de boala,cei cativa care n-au adaosuri de handicap,care au rostul lor,nu zic,dar cei limitati la suma asta le trebuie medicamente,hrana si utilitati si nu se incadreaza,tot cu ani munciti pe cartea de munca,nu pomana nimanui!Pe langa sumele astronomice vehiculate,ei raman la stadiul de saracie,trebuie sa jongleze cu ce e prioritar si intotdeauna sunt facturile apoi restul!Hrana saracului a devenit un lux se duc in piata ca la expozitie si pleaca acasa cu un patrunjel si ceva legume de-o ciorba si viseaza cand mancau la LIDO sau Ambasador ori Continental,ori,ori!Ii stiu,ii cunosc si nu pot sa fac nimic,sfaturi n-am,nu-mi permit,ei le au pe toate,dar pot sa spun ca sunt marginalizati,limitati si neputinciosi,nu tu bani de dentist,nu tu bani de tratamentele pe care ar trebui sa le faca,nu,nimic!Atat am de spus!Oricum ne taraim vazand “opulenta”altora!

 5. Minciuni nerusinate, si-a gasit pe cine sa ne dea exemplu, familia lui Codrin Stefanescu, care este MILIONAR! Dar aia de muncesc in privat sau care au afaceri isi fac probleme? Nu zic de afacerile mari ca alea sunt pe mana cu statul sau de afacerile oamenilor de partid, zic de micii oameni de afaceri si de angajatii lor, aia au oare grija zilei de maine?

  Nu va obositi sa comentati aia de n-ati semnat un contract si n-ati platit un salariu cuiva in viata voastra ca nu stiti despre ce este vorba.

 6. “…nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate…”
  asta e adevaratul marketing politic!

  daca pe una dintre doamne este chiar Matusa Tamara, ne-am scos!
  Feriti-va ca vine Cornu (comuna din jud Prahova) Abundentei!

Leave a Reply