Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi ambasadorul SUA, Hans Klemm, au discutat, la întâlnirea de marţi, despre elaborarea şi implementarea unui plan de acţiuni de lucru pentru a întări şi aprofunda parteneriatul strategic între România şi SUA, precizează un comunicat dat publicităţii de cabinetul lui Dragnea.

Conform sursei citate, întâlnirea a avut loc pe fondul unei dinamici pozitive a relaţiilor bilaterale, în domeniile politico-militar şi de securitate, România fiind prima ţară membră NATO care a alocat 2% din PIB pentru apărare.

”Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat că Parteneriatul Strategic cu SUA reprezintă pilonul politicii externe şi de securitate a României. Ţara noastră a avut cea mai mare creştere economică din Europa, continuând, în acelaşi timp, să fie un generator de securitate şi stabilitate, în special în regiunea noastră”, se arată în comunicat.

Discuţiile dintre cei doi oficiali ”s-au axat pe identificarea oportunităţilor de întărire şi aprofundare a Parteneriatul Strategic între România şi SUA în toate domeniile”, partea română subliniind importanţa amplificării şi dezvoltării dimensiunii economice, în special în domenii cheie precum energie, IT şi securitate cibernetică, ştiinţă şi cercetare.

”Astfel, s-a agreat elaborarea şi implementarea unui plan de acţiuni de lucru pentru a întări şi aprofunda parteneriatul strategic între România şi SUA, pe aceste dimensiuni”, conform comunicatului de presă.

Întâlnirea dintre Liviu Dragnea şi Hans Klemm a început în jurul orei 11.00 şi a durat aproximativ o oră, având loc în biroul lui Liviu Dragnea din Camera Deputaţilor. La discuţii a participat şi vicepremierul pentru parteneriate strategice Ana Birchall. Întâlnirea nu a fost anunţată presei şi nu au fost făcute declaraţii la finalul acesteia, scrie news.ro

 

8 COMMENTS

 1. Gata, m-am prins. Dragnea e cel mai mare cameleon in viata: cu oricine se intalneste spune ce vrea ala sa auda:))
  Sper sa se intalneasca intr-o zi cu mine ;p

 2. Daaa, sigur !
  Exact cum zicea basica in inregistrari: ” da da bine. Asculta aici la mine”. Dati-o afara odata pe Kovesi. Desfiintati actualul DNA. Cum dracu’ se face ca de aproape 16 ani exista PNA/DNA si la noi coruptia e in floare. Sa nu mai vorbesc de coruptia din DNA…
  Ca si cum facem o directie nationala anti-viol si dupa 16 ani suntem fruntasi la violuri.

  Hai ca am glumit…”Parteneriatul Strategic cu SUA reprezintă pilonul politicii externe şi de securitate a României” Pai nu suntem noi parteneri ? Cum draq… Suntem cei mai parteneri ! I-auzi cum suna: discutiile “s-au axat pe identificarea oportunităţilor de întărire şi aprofundare a Parteneriatul Strategic între România şi SUA în toate domeniile”

  L-au intarit si aprofundat de dracii l-au gasit !

 3. Nu stu cum dar prea isi petmite sa intre cu picioarele in vietile noastre acest “pervers” si mincinos sfidator,la fel ca altii care sfideaza,mint,manipuleaza de ani de zile. Nu le-ajuns ca au votat ascultarea telefoanelor si urmarirea noastra,acum ne calca pe gatareaza acesti mincinosi mai ales individul dragnea,mai bine merg pe paprika sau wild decat sa il mai vad sau aud! Pare ca arunca numai infectie in jur sa ne distruga! Brrrr!

 4. Acum am observat, din poza: Dragnea si-a scos ca “baetii” tilifonu si agenda pe masa. Mai lipseau cheile de la bemveu si brelocul cu iubi goala in sticluta.
  Ce cocalar Klemm, avea doar ceasca si paharul, nu stie protocolu din romania.
  Pe de alta parte, cam goala bebleoteca lu Dragnea. A aflat ca se muta curand?:))

 5. Klemm il sustine neconditionat in lupta impotriva duamnei Kovesi si ca condamnat este apreciat de tuata SUA, l-a pupat pe gura pe dragnea ca sa nu o pupe-n cur pe Kovesi aluzie la gadea!

 6. Right. Cum anti-corupția e parte din strategia de securitate, s-o ataci e sa dai la temelie “pilonului” deci, înainte, prin mocirla, da-i drumu’ soldat! Cu Johannis in frunte, ca el apara pilonul de când se știe —dacă nu credeți va spunem noi, urmați geaca roșie și mucles in front ca va ia mama lu Sarsaila!

 7. Nu ai cum sa fi ” patriot ” precum Plonia,Cehia chiar si Ungaria,atunci cand nu ai coloana si te tarasti/faci s!uji in fata acestui K si lemn !.Nu are nicio legatura Parteneriatul Strategic si apararea intereselor nationale.

 8. Dragnea a prezentat oferta de cumparare de armament si contracte de autostrazi fictive contra lasarea la vatra a bufnitei, prietena cu vulturu plesuv 😉

Leave a Reply