Liviu Dragnea pe Facebook :

Partidul Social Democrat nu organizează astăzi niciun miting sau manifestație publică. Mesajele de mobilizare apărute pe rețelele de socializare nu sunt din partea PSD.

12 COMMENTS

 1. Eu in locul lui Dragnea m-as duce sa vorbesc cu oamenii aia care sunt acum in fata la Cotroceni si sa ii rog sa mearga acasa linistiti. Mai mult rau fac partidului. Dupa ce te lauzi ca 1 milion de oameni sunt imbracati si incaltati, gata sa iasa in strada si ca nu poti sa ii mai stapanesti, ies 100 de oameni care se apuca sa scuipe si sa loveasca reporterii acuzandu-i ca sunt cumparati de Soros.

 2. Nici un trebuie sa ne cheme PSD!Ma imbrac acu’ sa merg si eu sa l”urez” pe nea Carpa ,tradator de tara de la Cotroceni! IESI AFARA…!!!

 3. Sunt perfect de acord cu asta. Nu cred ca o asa zisa contramanifestatie ar rezolva ceva. Il respect pe dl.Plesoianu dar totusi trebuie pe cat posibil sa ne mentinem calmul acum. cred ca dl.presedinte apasa pedalele toate nu numai una singura.Stiu cat este de greu pt.ca eu insami ma stapanesc fffff greu cand aud tampeniile.Eu respect de fapt toata atitudinea PSD care a putut sa faca fata chiar cu aceasta abrogare. Nu stiu exact care este procedura dar cred ca ar trebui luate cat de curand masuri mai concrete fata de anumite persoane: sefa ICCJ, procurorul general, sefa DNA, CSM, Presedintele tarii daca e posibil. Cred ca partidul de la guvernare, dupa ce se termina protestele, ar trebui sa ia clar, haturile in maini. Haturile unei bune guvernari. Nu instig la nimic, manifestatiile nu cred deloc ca ar rezolva ceva. Aplicarea legii apropo de procurori, apropo de faptul ca se face politica la vedere de catre cei care ar trebui sa-si vada de treaba lor……Masuri mai dure dar conforme cu aplicarea legii si a Constitutiei. multumesc.

 4. dragnea ,stai ca mielul hristos la taiere….dar calci in picioare voturile a milioane de oameni daca nu faci nimic ….

  • Dragnea si Tariceanu nu au sange in instalatie, PSD si Alde trebuie sa faca mitinguri in toata tara pentru a apara voturilor milioanelor de romani care au adus PSD si Alde la guvernare. Dar cum cei doi doar fac pasi inapoi in timp ce Joha face pasi in fata iar acum o dau cotita. Bai gugustucilor oamenii v-au dat votul iar voi trebuie sa le aparati votul oamenilor si nu sa-l lasati pe hotul de case si traficant de copii sa le fure votul.

 5. Deja am inceput sa ma urc pe pereti cu feibuk-ul asta, Dragnea comunica pe Facebook.
  Probabil ca oamenii adunati la Cotroceni sunt entuziasti si in acelasi timp oameni de mare curaj care se aduna acolo, simpatizanti si mai ales votanti psd-alde. In aceasta lume unde cu acordul institutiilor de forta si a companiilor de telefonie au fost facute publice adresele si numerele de telefoane ale politicienilor psd si ale familiilor acestora este act de o gravitate extraordinara iar, “deschizatorul de drumuri” K.W.I. se face vinovat de toate acestea.

 6. Corecta mișcare. Ce miting ar putea organiza PSD care sa fie comparabil măcar cu ce s-a întâmplat zilele astea în România?! Ah, sa nu uit: lumea a ieșit în strada zilnic nefiind “organizati”, cu un umor nebun și un bun – simt remarcabil.

 7. BRAVOOOO!
  AŢI FĂCUT UN MARE R.H.T CU IEŞIREA ÎN STRADĂ FĂRĂ SĂ ŞTIŢI DESPRE CE ESTE VORBA!
  ”””’Potrivit art. 147 din Constituţie
  “Abuzul în serviciu” nu mai există, deci Ordonanţa PSD îl reintroducea, nu-l dezincrimina!
  Practic, mitingul de sute de mii de persoane care condamnă Ordonanţa PSD protestează pentru că Guvernul a reintrodus „abuzul în serviciu”, nu pentru că l-ar scoate!Conform legii, termenul de 45 de zile curge de la data publicării Deciziei CCR în Monitorul Oficial, Partea I nr. 517 din 08.07.2016. Aşadar, timp de 45 de zile, adică pînă în ziua de 23 august 2016, efectele art. 297 din Codul Penal sînt suspendate, iar din 23 august 2016 întregul articol nu se mai aplică şi infracţiunea de „abuz în serviciu” nu mai există ca faptă penală dacă nu se modifică de către Parlament şi Guvern.

  Acest lucru s-a şi întîmplat, astfel încît, potrivit art. 147, al. 1 din Constituţia României şi art. 31, al. 3 din Legea 47/1992, începînd cu data de 23 august 2016, infracţiunea de „abuz în serviciu” prevăzută de art. 297 din Codul Penal nu mai există!””
  CITIŢI ŞI VĂ MINUNAŢI DE ”ŞTIINŢA” VOASTRĂ !
  http://www.cotidianul.ro/abuzul-in-serviciu-nu-mai-exista-deci-ordonanta-psd-il-reintroducea-nu-l-dezincrimina-295686/
  PS. sper să fie realitate cele scrise în articol!

 8. D-le Dragnea, v-am am scris multe mailuri pe blogul dvs, in care mi-am exprimat totala dezamagire, a mea si a multor cetateni din Salaj, pentru modul cum actioneaza conducerea PSD, in razboiul total=lovitura de stat, pe care l-a initiat asa zisul “sef al statului” KWJ. Dupa ce acesta s-a delimitat de noi, cei care nu am votat cu “cateii”lui si nu am iesit in strada, deci nu suntem “romanii lui”, pe cale de consecinta nici el nu este romanul nostru ( mai ales ca e neamt !), cu atat mai mult nu e presedintele nostru, ci e cetateanul anarhist KWJ. Deci am asistat uluiti cum Pantzerul german calca totul in picioare, incepand cu Constitutia, legile tarii, pana la bunul simt, iar Dragnea/PSD-ul capituleaza “pas cu pas” ??! Am o singura explicatie, Liviu Dragnea a tradat , din motive necunoscute, atat PSD-ul, cat si votantii coalitiei de guvernare. Rusine!

  • Toata lumea are un plan pana primeste un pumn in gura ..Mike Tyson.Cam asta este situatia in psd.Tovarasi sant KO.Hilar este ca s-au batut singuri.Problema este ca au acelasi discurs propagandistic mai au putin si se si felicita ca au abrogat oug 13.Asa schimbare de discurs in 24 de ore nu sa mai pomenit ,oameni astia din psd nu au nici un crez nici opini personale azi e alba maine e neagra daca asa zice seful……cam de porc atitudinea psd si alde fata de guvern si de amaratul de iordache care cred ca a plecat in munti. .

 9. La care “mesaje de mobilizare” se refera ? Plesoianu, Codrin Stefanescu si Olguta Vasilescu nu mai sunt in PSD ? Romania TV nu mai e televiziunea de casa a PSD ?

Leave a Reply