Ordonanţa de urgenţă pentru abrogarea OUG privind modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală a fost publicată duminică în Monitorul Oficial.

20 COMMENTS

 1. Liber la abuzuri pentru că aşa vrea strada?
  Să nu-i primiţi pe micile ecrane să se plângă!
  Au ieşit în stradă pentru anularea pedepsirii abuzurilor!

  • Increderea in acest guvern este nula! Nimeni nu mai pune botul la ce spune mai ales Ciordache. Din ce am vazut aseara se pare ca Grindeanu a realizat in ce capcana imensa a fost prins …grimasele l-au tradat!

 2. De 27 ani nu am avut deloc abuzuri? Acum când se mişca ceva pentru a mai opri abuzurile au scost în stradă ”fomiştii după miere” cetăţenii care poate nu s-au confruntat cu abuzurile!
  Dar când ocupantul cheltuie banii bugetului de stat pentru turism şi dus-întors la Sibiu, nu cumva se numeşte abuz?
  Dar cu casa cu acte false, nu a fost tot abut?
  Să nu vă aud că sunteţi prezenţi la tv cu subiectul abuzuri!

 3. In mod normal, in maxim 30 de minute, Piata Victoriei ar trebui sa fie goala. Daca nu, inseamna ca aia care au pierdut alegerile in Romania vor sa conduca Romania. Stalin cred ca nu mai poate de nervi ca nu poate iesi sa vina sa-si retraiasca viata in Romania.

 4. Domnule Tudor m-am uitat CNN si tare m-a mirat faptul ca nu v-au contactat pe dumneavoastra sa va ceara parerea despre evenimentele din tara ci i-au contactat pe cei de la ProTv. Ati incetat afilierea la CNN? Ati fi avut voi antena3 intaietate in a da reportaje despre Piata Victoriei si nu ProTv! Ce s-a intamplat. Imi cer scuze!

 5. Unii chiar nu stiu sa piarda!! 🙁 Iohanis este ca un copil de 3 ani care plange 5 ore la locul de joaca pentru ca i-s-a nazarit pe o jucarie de a altui copil, mama explicandui ca nu o poate lua acasa pt ca nu este a lui si trebuie sa i dea inapoi. Asa si domnul profesor, de cand a ajuns la Cotroceni, plange intr-una vreau un guvern al meu, doar al meu, sa ma joc doar eu!!!!Vreau toata puterea! La fel si amicii lui din PNL si Plicusor Dan si USR-ul lui, plaang si isi rup parul din cap si urla ca niste descreierati “Ciuma rosie”..Bai oameni, buni nu va mai jucati cu niste cuvinte pe care nu le intelegeti, mai bine mai luati in brate manualele de istorie si va documentati!!!

 6. Nu-i nimic, asa cum am anticipat cu totii, au trectut la urmatoarea: OUG 9 si, evident caderea Guvernului pentru ca asta a fost miza oricum. Numai orbii nu au vrut sa vada asta.
  Spuneti-mi, va rog, din nou cum este democratic ca la nici o luna dupa ce au fost alegeri “strada” sa tipe ca vrea alte alegeri? Cum este asta democratic? Sa blichezi activitatea unui Guvern si apoi sa te plangi ca nu fac treaba…

 7. Abrogarea nu schimba nimic deoarece OUG 14 poate sa nu treacă ulterior de girul parlamentului. Ce ticăloșie a pregătit Dragnea. Va plăti cu vârf și îndesat.

 8. Daca ati sti cate legi drepte au schimbat antenatii lor din 99-2000 in favoarea lor a hotilor de RAND …e ste destul sa privesti ROMANIA de azi s-a plecat de la datorii 0 de la politicieni!”simpli”si s-a ajuns la datorii de miliardi de euro ,o tara plina de consortii multinationale ,Looby-sti si fara infrastructuri ,locuri de munca ,paduri defrisate,cu institutii militare politicizate,coruptiia in floare de la casiere ,asistente,usieri pana suuuuus!

 9. Dle Tudor, marea problemă este că nu s-au comunicat în câteva cuvinte realitatea: din august 2016 si pana acum în codul penal nu mai există articolul care incriminează abuzul în serviciu astfel încât mii de dosare de corupție stau blocate. Og 19 tocmai ce introducea din nou incriminarea în cp. De calitatea , corectitudinea ordonanței urma să se exprime C C R. S-a forțat abrogarea deci dezincriminarea si nici nu se va mai afla poziția ccr. Piața prin poziția ei sprijină dezincriminarea si blocarea luptei anticorupție, manipulată fățiș de johanis si cu ajutorul doctoritei.Oamenii pe strada reclamă lipsa de informare, iar în studio specialiștii invitați nu o fac clar sau dezinformează ,din păcate, ca Sergiu Andon.

 10. Stimate domnule Radu Tudor, vi se pare plauzibila varianta in care ministrul iordache ar fi un “acoperit”? Si acum si in 2013 cand a incercat modificarea codului penal a facut-o in detrimentul psd. Pana acum, pe langa Romania, cel mai mult pierdem noi, psd-ul. Este posibila o autodistrugere a psd prin proprii membri? Si premierul Grindeanu are ceva legaturi cu SRI, asemeni lui Ponta. Trebuie sa fim atenti! O distrugere a PSD nu face bine democratiei, indiferent cati penali ar fi in partid.

Leave a Reply