Home Articole Dragnea : “PSD trebuie sa se gandeasca la un candidat pentru Capitala”

Dragnea : “PSD trebuie sa se gandeasca la un candidat pentru Capitala”

1670
4

Stirea de pe www.antena3.ro cu afirmatiile facute de Liviu Dragnea duminica seara la Punctul de intalnire.

Primarul Sorin Oprescu a fost reţinut de DNA pentru luare de mită. Primarul Bucureştiului a fost ridicat de procurorii anticorupţie după ce unul din subordonaţii săi din Primăria Capitalei şi unul dintre oamenii săi de încredere au primit 25.000 de euro din cei 60.000 ceruţi pentru Sorin Oprescu, de la patru denunţători.

 Conform DNA, Sorin Oprescu făcea parte dintr-un  grup infracţional care cerea şpagă firmelor care aveau contracte cu municipalitatea. Partea primarului era de 10% din valoarea contractelor, deşi informaţiile de mai devreme erau că acesta beneficia de un procent din profitul brut al firmelor contractante.
Subiectul a fost discutat în ediţia de duminică a emisiunii “Punctul de întâlnire”, realizată de Radu Tudor.
Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a explicat că regretă episodul prin care trece acum Sorin Oprescu, dar a menţionat că PSD trebuie să ia în calcul, acum, o candidatură pentru Primăria Capitalei.
“Nu îmi este foarte uşor să vorbesc despre subiectul acesta. Regret foarte mult. Îmi pare rău de ce se întâmplă cu Sorin. Nu voi comenta absolut nimic despre dosar, despre anchetă, dar omeneşte vorbind, ne-am cunoscut de mulţi oameni, a fost o figură importantă în PSD, a fost susţinut de USL. Din punct de vedere politic, este adevărat că scena, competiţia pentru Primăria Capitalei se resetează total. Pentru stânga, nu este un lucru bun, fericit, nu ne bucură. O să vedem cum decurge dosarul, dar ne aflăm în faţa unei situaţii noi. PSD trebuie să se gândească serios la o candidatură serioasă şi credibilă pentru Capitală, dar trebuie să vedem ce se întâmplă cu acest dosar.”
Dragnea a adăugat că nu vrea să se gândească la posibile scenarii în acest dosar.
“Eu m-am învăţat să nu mai cred în scenarii. Pentru mine ar fi una din cele mai mari greşeli ca la orice acţiune de acest gen să ne aşezăm la masă să vedem care e mai imaginativ şi care prezintă un scenariu mai suculent. Este un fapt. Ce s-a întâmplat nu ştiu decât Sorin Oprescu şi eventual procurorii. Şi atunci iau act de această acţiune, nu mă gândesc la scenarii. Repet, nu cred că aşa trebuie gestionată acţiunea politică în situaţii de genul acesta.”

4 COMMENTS

 1. Un lider mai potrivit pentru PSD decat Ponta.Mi-a placut cand a spus ca nu-i place sa dezvolte scenarii capitol la care Ponta excela stand mai mult prin studiourile TV si aberand pe diverse teme lucru pe care-l facea cu succes si Basescu.Nu acesta este rolul unui lider politic cu mari raspunderi. Macar Dragnea a sesizat acest lucru ceea ce este un (mare) pas inainte.

 2. NU!!!
  – Întîi trebuie să conştientizaţi că nu sînteţi cu picioarele pe pămînt ŞI TREBUIE SĂ COBORÎŢI RAPID ÎN FORŢĂ!
  – Obligatoriu(de multe ori v-am atenţionat) trebuie să vorbiţi cu omul de rînd!
  – Apropiaţi-vă rapid de oamenii obişnuiţi-deşi e cam greu după distanţarea uriaşă financiar şi mental!
  – Totuşi: şansele sint 50-50% dar intraţi în pielea omului de rînd pe care toţi l-aţi denigrat voit în forţă fără a ţine cont de opţiunea şi părerea oamenilor! E GRAV PENTRU TOŢI PERINDAŢII!
  NICI NU TE AŞTEPŢI CÎND CAZI ÎN PROPRIA-ŢI PRĂPASTIE DIN CARE NIMENI NU TE AJUTĂ SĂ IEŞI!

Leave a Reply