Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că atât plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, cât și alte acțiuni ale președintelui Iohannis constituie o tentativă de lovitură de stat.

”Acesta este un demers care înseamnă o tentativă de lovitură de stat, care înseamnă o încercare violentă de preluare a puterii.

Domnul Iohannis, având experiență cu cele 6 case de la Sibiu vrea acum să ia în proprietate și Palatul Victoria.

De asemenea, îi avertizez pe cei care fac astfel de demersuri că există un articol în Codul Penal referitor la inducerea în eroare cu bună știință a organelor judiciare, o faptă care se pedepsește cu închisoare.

Este aceeași dorință, același plan din 2015 de a prelua Guvernul fără să câștige alegerile. Nu vom ceda, pentru că este o acțiune violentă a lui Iohannis și a celor care îl susțin. Ei vor să înlăture acest Guvern pentru a-și impune ”Guvernul Meu”, cel care probabil trebuie să taie salariile românilor.

Primul ministru are susținere totală din partea noastră, nu a făcut absolut nimic din ceea ce se regăsește în aceea plângere penală”, a declarat Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.ro

 

 

13 COMMENTS

 1. Un lucru este clar, tara este plina de LAȘI. Iohanis este laș pentru ca tot timpul vorbeste pe la spate ca nu le spune in fata si in privat celor care acum le transmite mesaje prin intermediul televiziunilor.
  Dragnea si Tariceanu sunt lași pentru ca ii raspund in acelasi fel prin intermediul televiziunilor. Sa-l confrunte in privat pe presedinte iar in cazul in care se repeta greseala sa-l infrunte precum in dezbaterile electorale. Astfel se va vedea ce fel de persoana este fiecare: viteaz in vagauna, iepure in camp liber.

  Parlamentul este laș in relatia cu justitia si presedintia. Sunt sau nu sunt reprezentantii poporului. Cred ca tara este satula de atitudini ceaușiste si comuniste unde doar o SINGURĂ persoana dorea sa se faca vointa sa. Presedintia pare o sămânță ceaușistă, parlamentul pare o sămânță CCR care nu face nimic de frica SECRETARULUI GENERAL si a SECURITĂȚII noul SRI.

  In curand va iesi un nou DRAGOMIR din SRI si va povesti vulnerabilitatea lui Iohanis si cum este santajat de statul paralel in colaborare cu Basescu. Veti afla cum Basescu inca este la butoane pentru ca se vede inca acel spirit critic, razbunator, rebel. Iohanis a uitat credinta lui in Dumnezeu iar acum a devenit un ateu demonstrând calitati negative necompatibile cu viata unui crestin. In locul lui mi-as da demisia si as denunta la fel ca si Constantinescu Emil presiunile exercitate de justitie si servicii (sts, sri, spp).

 2. România este o țară fascinantă. N-ai cum să te plictisești. Mirciulică are dreptate. Pesedeii o merită cu vârf și îndesat! Prea au crezut că apa nu-i udă!

 3. Radule, intreb si eu ca novicele,exista vreo deosebire intre plangere si sesizare,ca nu-i unul si acelasi lucru!Pentru ca o sesizare este o informare fara urmari,asa ar fi logic,asta sa nu torni la ureche ci sa dai cu subsemnatu’ ca la secu!!Asa fac si eu o sesizare ca orban submineaza economia si ca e tradator de tara,gasesc eu ceva!Ne batem in sesizari!Oricum pentru o ambasada mutata la Ierusalim sa faci discordie si agitatie consider ca e prea mult!

 4. O plângere penală =lovitura de stat zice Dragnea.
  .Referendum de suspendare 2012=lovitura de stat zicea Băsescu….Macar Orban are curaj să facă plângere penală și să își asume personal acest act oficial cu toate consecințele a de rigoare.Alti făcut pacturi de coabitare și doar dau din gura la TV sub acoperirea sintagmei declarați politice.Toti se acuză între ei de furturi și alte nenorociri dar niciunul nu merge la parchet sa semneze personal o plângere penală.Orban a făcut acest pas daca a greșit va plăti în instanță pentru aceste acuzati. Dragnea și PSD sa îl de-a pe Orban in judecata pentru acuzați mincinoase și defăimare.

 5. incet-incet poate se ajunge la esenta problemei, ceea ce ar fi, totusi, bine.
  Pe cine si ce linie reprezinta Dragnea, pe cine si ce linie reprezinta Iohannis? Nu e greu de ghicit…
  Iata ce ni se pregateste … oara care sa fie interesul national acum?

  Brussels has said that Europeans must accept mass migration from the third world as the “new norm”
  https://www.politico.eu/article/europe-migration-migrants-are-here-to-stay-refugee-crisis/

  Juncker: “EU President: Without Millions of African Migrants, Europe Will Be Lost”

  EU Commissioner for Migration Dimitris Avramopoulos: “Brussels sees asylum not as a way to offer temporary respite from war but instead as another method of permanently transplanting third world populations into EU nations”

  “Forcing Migrants on Nations Will Mean the End of the EU” said Polish President

  Sper ca media sa ajunga cit ma rapid sa discute problemele esentiale, nu sa personalizeze totul ca o simpla rafuiala de orgolii dintre doi indivizi. Din pacate, disputele sunt mult mai profunde si inclin sa cred ca ni se joaca viitorul pe termen lung. Nu ar fi cazul ca fiecare sa stie ce i se pregateste de la Brusselles, de la Berlin?

  Cine sa vorbeasca despre astea daca nu media? Aia care mai e…. altfel, ne trezim ca presedintele “nostru”, care desigur ca el singur se ocupa de politica externa si el singur promite “europenilor” lui una-alta, intr-o zi se va intoarce de la Berlin / Bruxelles / etc cu o noua decizie cu care “Romania fost de acord” adica o noua cota, permanenta, sa zicem “doar” niste zeci de mii pe an, de arabi, africani, pakistanezi, etc.
  Dar pervesiunea e si mai mare: “europenii” vor sa dea migrantilor un fel de pasapoarte cu care sa calatoresca liber…. ca sa nu ii mai poti deosebi, ca sa nu le mai poti refuza intrarea. Atunci sa te tii omoruri, violuri, jafuri ca oamenii aia au cultura luatului a ceea ce vor si a ceea ce au nevoie.

  Inca mai e timp sa ne trezim si sa refuzam colonizarea fortata care ni se va impune. Ungaria, Cehia, Austria, Polonia si Italia se opun. Anglia s-a salvat. Noi de care parte suntem, cine face inalta tradare a romanilor si a crestinilor?

  • Și Dragnea și Iohannis refuză să abordeze temele esențiale ale României, se rezumă la dueluri pe teme economice, devenind amândoi, peste noapte, specialiști într-ale economiei.
   Editorialul profesorului Ilie Șerbănescu intitulat „Dacă n-ar fi tragic, ar fi chiar hazliu!” reflectă realitățile momentului. Foarte plastic, ilustrul profesor zugrăvește realitatea spunând că Iohannis pretinde că vindecă țara de hipertensiunea pe care o induce politica PSD, iar Dragnea pretinde că această politică vindecă economia de o gripă moștenită de la alții, când de fapt România este bolnavă de cancer și ăla în metastază.
   „Dacă va fi tratată de gripă sau de hipertensiune, când are cancer, drumul spre groapă este cert!”
   Concluzia este devastatoare:
   „Domnii Iohannis și Dragnea sunt deopotrivă uniți în cuget și simțiri în a se face că nu văd tot ceea ce decurge din ­rânduielile coloniale care guvernează România actuală și care, ca un cancer generalizat, vor duce la dezmembarea teritorială a țării, după pierderea deja a ­economiei naționale și a deciziei naționale!”

 6. Dl Dragnea trebuie să spună opiniei publice de ce PSD a votat “Guvernul Meu.” / Tupeul dl Dragnea este deranjant. Timp de 2 ani l-a înjurat pe Ponta și acum revine cu “abuzul” la care a fost supus dl Ponta. Unde a fost dl Dragnea când fam. fostului prim-ministru era chemată la DNA. Dl Dragnea era Președintele PSD când dl Ponta i s-a cerut demisia în mod repetat de către dl Iohannis – cum a reacționat conducerea PSD?
  Dl Dragnea a tăcut ca un laș.
  Îl detest pe omul politic Liviu Dragnea dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu plângerea penală a dl Orban.
  Dacă România ar fi o țară democratică și societatea civilă ar face apel la democrație un om politic ca dl Orban nu ar mai exista în politică.
  Guvernul și Administrația Prezidențială au gestionat prost, foarte prost acest subiect. Dacă renunțau puțin la orgoliu ar fi putut iniția o dezbatere serioasă cu privire la mutarea ambasadei de la Telaviv la Ierusalim. Din păcate, în țara noastră este un concurs care este tătucul. Nu-mi place atitudinea dl Președinte dar nu trebuie să ne facem că nu vedem atitudinea dl Dragnea. Nu vreau să trăiesc în țara în care totul este în pixul dl Dragnea.
  PSD m-a jignit când a propus prim-ministru, miniștrii agramați. Cine reformează statul?

 7. Intrebare:
  – Ce mama naibii fac ce de la comisia “turnatorii S.a”?
  Beneficiaza de program sponsorizat de UE de se preda lectii pe tema “cum sa fiu turnator de succes”,sau,”continuitatea practicii securistoide” exista inca si live pe micile ecrane!
  Firma “Turnatoria Man-da srl live tv” cursuri live tv de specializare! Profesori:base,maior,coldea,plus altii!

Leave a Reply