Liviu Dragnea a recunoscut duminica seara în timpul pasei dintre emisiunea Punctul de întâlnire si Sinteza Zilei la Antena 3 că a primit ameninţări şi chiar a aflat când va ajunge în spatele gratiilor.

„Primesc ameninţări. Ultimele zvonuri care au ajuns la mine este că voi fi trimis la închisoare în aprilie-mai. Cine să ia decizia? Cine poate decide în acest stat. În ultimul dosar de la Înalta Curte. Poate sunt prostii. Este suficient timp până atunci”, a susţinut şeful Camerei Deputaţilor.

10 COMMENTS

 1. Codrule ! Codruțule , ce mai faci drăguțule ?
  Că de când nu ne-am văzut muultă vreme a trecut
  Azi te văd cam defrișat , de-un gignt austriac ?
  Somnoroase păsărele , pe stradă nu prea se-adună
  România e furată , noapte bună !
  Ce-ți doresc eu ție , dulce Românie ? Ce-ți doresc eu ție , țara mea de dor ?
  Câte-un pic de demnitate și cu mâna pe topor !
  Politicianul fură , după aia dă din gură
  Că el e cel mai cinstit , vrea dreptate de-mpărțit
  Luptă cu corupția , poate-l crede nația
  Pe malul mării , în liniștea serii să mă lăsați să mor
  Și în loc de rușii , vină pescărușii .cu un popor care are viitor
  A fost o dată ca-n povești , a fost în România
  A fost odată un popor ce-și arăta mândria
  Ce-ți pasă ție tânăr neam , dacă sunt eu sau altul ?
  Eu văd că suveran nu ești și-ncerci să îți faci veacul
  De-aș veni la voi în liceau să ștții c-ați dat de Dracu
  Aveți și laptop și-nternet , dar câți veți avea BAC-ul ?
  Să știți astăzi m-ați supărat , mă ridicați în slavă
  Astăzi refuz ca să fiu cult , slăvit de incultură
  Aș vrea din nou cei codrii verzi , ce i-am avut odată
  Unde-alergam liber desculț după frumoasa fată !

 2. Of saracu cinstit…cu ce bani si-a facut palatul cu domeniul din Teleorman? Ca asta nu a dat meditatii. Auzisem ca Vozganian cel care a fost acuzat de subminarea economiei si scapat de justitie de catre parlamentul mafiot, vrea sa faca comisie parlamentara pentru verificarea averii lui Johannis. Tot la hot îi este frica de furat. Dragnea a uitat ca este condamnat definitiv cu alte procese pe rol. Sper sa ajunga la inchisoare ca altfel nu se opreste din furat. Trebuia inchis anul trecut!

 3. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Prea vorbește la singular și se crede buricul pământului , la urma urmei nu el a fost ales ci Pesedeul.

 4. Domnu’ Dragnea,

  Cine va ameninta ? Postacii care o amenintau si pe Sevil ? Pe bune?
  Aveti telefonul sefului Politiei Romane? Vreti sa il caut eu? Sa va pun o pila poate? Sa se uite si la cazul dvs?
  Sunt convins ca cei care o amenintau pe Sevil au fost descoperiti nu-i asa? Ati vorbit atunci cu politia?
  Sau veniti cu lucruri concrete sau lasati vrajeala asta pentru ca daca dvs nu sunteti in stare sa va aparati atunci noi cetatenii ce facem daca cineva ne ameninta ? Sa plangem impreuna ?

 5. Se vede din start ca minte,de ce l-ar ameninta cineva cu inchisoarea cand pur si simplu ar putea sa mearga la parnaie legal printr-o decizie a unei inalte instante fara amenintare daca asta “se urmareste” ? Dosarul a ajuns in acest punct.Ce urmeaza,amenintari ? La ce bun ca oricum hotul isi schimba discursul nu si naravul. Nu-l aud pe unul sa spuna,regret enorm fapta comisa,regret enorm ca m-am imbogatit ca un nesimtit profitand de functiile detinute la nivel local…Toti sunt victime ale sistemului,victime ale binomului etc Iar noi victime ale saraciei in care a fost adusa tara asta de ei in ultimii zeci de ani..Noi pe cine sa mai dam vina.In afara faptului ca nu muncium,nu avem simt civic,nu reactionam in fata derbedeilor din politica,dimpotriva,ne plac si-i recompensam “ce daca fura,are grija sa ne mai dea si noua cate ceva” ! Mentalitate de pomanagii care depindem de bunul lor chef,asta suntem asta meritam de aia ne livreaza astfel de discursuri lacrimogene “mi se pregateste sentinta” ! Dar tu cand ai furat sau ai abuzat de functie stimate politician ai iesit sa anunti public “v-am pregatit o furaciune,va spun ca sa stiti” ? Evident ca nu,te plangi doar cand vezi ca trebuie sa dai socoteala pt ca dupa parerea ta esti un Zeu,unul deasupra legii cum de se incumeta niste institutii sa-ti faca tocmai tie dosar,sa-ti dea tocmai tie o condamnare ? Sa ne dea numai noua ca de aia vietuim pe-aici prin preajma ta,cu voia TA !

 6. 🙂 🙂 degeaba îi saltă pe arătaţii zilelor noastre dacă nu schimbă legile în favoarea poporului pentru a avea un stimulent puternic să iasă în stradă pentru multele ilegalităţi şi nereguli care s-au făcut şi se fac permanent! Nu e şantaj! E un adevăr greu de digerat de scăunarii şi de ocpantul principalului scaun şi funcţie a acestei patrii!

Leave a Reply