Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR), deputatul Nicuşor Dan, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul nu a fost ajutat de Serviciul Român de Informaţii (SRI).

Potrivit Agerpres, Nicuşor Dan a spus că nu ştia de declaraţiile făcute de Alina Mungiu-Pippidi, care a afirmat că USR ar fi fost ajutat de către SRI.

Liderul USR a spus că el doreşte să o dea în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi, precizând că va lua legătura cu Departamentul Litigii din partid, în acest sens.

Nicuşor Dan a exclus posibilitatea ruperii partidului, afirmând că la reuniunea de la Sibiu a participat şi Clotilde Armand.

“Singura noastră şansă este să continuăm împreună”, a declarat duminică, Nicuşor Dan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aproape 400 de membri ai USR s-au întâlnit în perioada 13-15 ianuarie, la Sibiu, la prima conferinţă naţională a partidului, scrie stiripesurse.ro

Image result for nicusor dan ciolos

8 COMMENTS

 1. Regina Hatsepsut, care s-a declarat faraon (cu barba de rigoare atașata la barbie pt ceremoniile oficiale) a pățit ceva asemanator după moarte, in sensul ca fiu-sau, noul faraon, i-a spart toate statuile, cu si fara barba, si toate Inscripțiile care o proslaveau, deci, da, păstrând proporțiile, si-asa grotesc de supraevaluate ale personajului, putem zice ca “mult instalatul” Coldea a “murit” odată ce administratorul sitului SRI i-a șters numele de pe pagina cu personalul conducator al instituției. De fapt, totul arata ca o simplă demitere a unui sef de departament, pe baza unui pretext “binevenit”, un sef care n-a înțeles sa plece odata cu șeful lui, conu’ Maior, actualul ambasador la Washington, si nu s-a dat deoparte nici la foarte ciudata demisie a omologului acestuia de la SIE, MRU bacsi (cel care a dus campania pt Johannis in ungurime vorbind ungurește ca pe apă). E o practica deja cunoscuta a regimului Johannis, aceea de a se servi fara nici un scrupul de diverse accidente mai mult sau mai puțin tragice (vezi cazul Colectiv folosit cu maxim cinism pt a demite guvernul Ponta), in consecință n-ar trebui sa ne miram de “dispariția” generalului, declarat “atotputernic” de creatorul lui, ex-presedintele Basescu, si umflat in importanta si in pene de campania de “demonizare” dusa cu sârguință de același Creator in scopul de a-si spăla mandatul de murdăria prin care s-a definit. Fudul si prost, generalul isi merita soarta, asa cum si-o merita si colaboratoarea sa de nădejde, coana Codruța, pentru care se caută, sunt sigură, un pretext cat mai deșănțat ca sa poată fi înlăturată, cel cu doctoratul plagiat ratând ținta din cauza mulțimii de plagiate existente printre demnitarii romani, iar cel cu betivaniile si cântecele deocheate nefiind, încă, percutant pt opinia publica românească, tolerantă la culme cu comportamentele de acest fel manifestate de șefii de ambe sexe pe vremea comunismului.(știu ce spun, am avut “onoarea”, ca presedinte UASCR, de a petrece o săptămana in “carantina” -obligatorie inainte de Întâlnirile cu Ceaușescu care murea de frica microbilor- premergătoare Congresului Culturii din 86 si asa beții si paranghelii ca cele “trase” de activiști de toate gradele in Grozavestii unde eram închiși, noi inde noi si cu șefii noștri, inclusiv Suzana Gadea, ministrul culturii la acea data, n-am mai văzut decat, poate, la “Balul pompierilor”!) D-aia nu-l cauta nimeni pe Ghiță Detonatul, il așteaptă toti, la cotitura, sa salte perdeaua (sau fusta) de pe campioana anti-corupției in asa fel încât nici FBI-ul sa nu-i mai poată tine trena. Cat despre ancheta interna, nici o problema, e făcută sa-l spele pe general de acuzațiile civile, șpagă si etc. atat cat sa poată fi reciclat in ambasador sau altfel de acoperire mai cu ștaif prin care sa-i fie recompensate serviciile din trecut si refăcut lustrul decoraților date, fara precauții, de anumiți ambasadori ai puterilor “aliate”.
  Da, Dl. Tariceanu merita felicitari pentru ca sustine ceea ce trebuie, ceilalti politicieni dorm insa sau se fac ca ploua /ninge.
  “Opinia publică românească, mass – media şi aliaţii noştri aşteaptă să vadă în ce măsură a contribuit SRI prin acţiunea sa sau prin pasivitatea sa la transformarea României în „stat mafiot”, în ce măsură SRI şi-a abandonat misiunile legale în favoarea unor acţiuni politice partizane, unele chiar împotriva fundamentelor democraţiei şi statului de drept,….”
  Cuvintele cheie prin “actiune sau pasivitate”, egal in gravitate amandoua.
  Pai situatia Romaniei FURATE -mafia si coruptia, nu se putea intampla daca SRI dar si alte servicii isi faceau treaba pentru interesul romanilor, al tarii , stie si un copil asta, nu pentru interese personale interne sau externe de tip mafiot.
  Asta e problema majora si ca SRI pare ca s-a transformat si a actionat ca un SRL foarte puternic, cu implicatii directe in economie, in justitie, peste tot….. in orice punct vital din scheletul tarii.
  Cum e posibil ca Generalul Coldea sa dicteze el ce autostrazi se fac in Romania, sa ameninte sau santajeze pe tema asta? Era el ministru al Economiei? era Premier? era cine? Dzeu pe pamant? Pe bune? Un serviciu SECRET, SRI, cu atributiuni de siguranta nationala in primul rand se comporta prin Coldea ca un executiv -un Supra -Guvern ? Si am inteles despre autostrazi ca asta era cerinta UE cumva . Sa stim si noi CINE de la UE a cerut asta DIRECT SRI-ului, nu Guvernului Ponta? Adica UE discuta cu SRI probleme despre autostrazi …bani, contracte ? wow! Deci UE considera ca Guvernul Romaniei se numeste Coldea -SRI? Extraordinar! Nu e de crezut totusi, dar e de crezut ca Gen. Coldea chiar se vedea pe sine marele conducator al Romaniei si ca ar avea toate drepturile pentru asta. Minunat! Tine cumva de psihiatrie?
  Ponta sa vorbeasca! Daca ii cerea Coldea sa se arunce in lac se arunca? Ii tremura pantalonii sau cum? De ce nu a iesit public sa spuna Coldea ma preseaza, ma santaseaza etc…? pentru x, y, probleme legate de guvernarea tarii. Voi politicienii multiiiiiii, ati lasat ca SRI sa conduca tot ce misca raul , ramul in Romania, ori din lasitate ori din interese personale, prin tacerea voastra. Asta e adevarul!
  Cine a avut de suferit? Noi romanii, ca nu sunt bani de salarii mai mari ca nu pentru pensii, ca nu autostrazi, ca nu spitale …. adica aveau dreptul la “cascaval” si SRIstii si smecherii din politica, care cum isi imparteau si se intelegeau frateste, sau cu amentari, santaje, in timp ce amaratii de romani trebuiau sa se lupte cu saracia.
  Da asta este un Stat mafiot!, unde serviciile isi baga nasul unde NU AU DREPTUL sa isi traga si ei felia de “cascaval”, unde politicienii fie sunt lasi fie prieteni la catarama cu serviciile tot pentru BANI si avantaje.
  V-ati batut joc de noi IMPREUNA, in aceeasi cloaca mafioata.
  Daca Ponta era DREPT si DEMN, atunci romanii il sustineau 100% in fata oricaror servicii secrete, cu sau fara Coldea, in fata manevrelor, presiunilor de la ei, etc. Daca el sau altii la fel nu faceau pe sluga de 2 lei in fata UE la orice fasss ce il scoteau pe nas, la fel romanii ar fi fost de partea guvernantilor, insa ati cazut in genunchi lamentabil si grotesc, sacrificand BINELE nostru si al Romaniei. Atentie! MEREU! Nu odata, nu de 5 ori, nu din greseala, nu! MEREU!Da, SRI sa raspunda si sa fie trasi la raspundere in fata romanilor, cum prin actiunea lor sau prin pasivitatea lor AU PERMIS DISTRUGEREA VIETII SI SPERANTELOR ROMANILOR?. Sa stie ceva, da, opinia publica ii considera vinovati fiindca rolul si misiunea lor era alta. De siguranta nationala si sa sesizeze la timp orice actiuni distructive la adresa Romaniei, indiferent de unde veneau, de la cine, nu sa joace hora si sarba cu politicul. Rusine!
  Romanii trebuiau sa aiba incredere in serviciile lor secrete si sa se mandreasca cu aceste structuri. Sa simta ca tara lor e protejata pe orice nivel, economic si nu numai, nu FURATA ca in codru!
  Sa dea socoteala aceste servicii FOARTE bine platite luna de luna.
  Dupa ’89 nici un securist nu mai scotea capul din gaoace, se ascundea ca iepurasul cu coada intre picioare. Realitatea? deoarece ii linsea lumea la propriu. Au si fost trecuti sub subordinea armatei. Insa se pare ca au uitat foarte repede si asa pas cu pas, au ajuns sa incalece Romania iar!
  De ce nu va imbogatiti voi toti smecherii fara sa saraciti poporul? Ahaaaa, fiindca nu se poate! BANII aia, sunt limitati, iar atunci smecherii si mafiotii TAIE de la romani, ca sa aiba ei milioane si milioane in euroi.
  Banii inapoi! Fiecare leut furat de la noi. Asta vor romanii, clar? SRI, DNA, Guvern, Parlament, Presedentie, clar? BANII INAPOI la romani, salarii si pensii asa cum trebuiau sa fie CORECT inca de la bun inceput.

 2. Şi, ce-i poate face lu’ Pipidi? Nu are nicio şansă întrucât şi Pipidi are dreptul de a constata sau a vorbi în scris! Ăsta de la USR se trezeşte bogat cu buzunarele doldora de spărturi precum gura-i slobodă care vorbeşte mult, prost şi fără rost. Dar seriosul de el/ei, cum se mai prezintă la CGCMB după atâtea chiuluri şi urlătorie în van?

 3. Ce fac ong-istii astia se dau in vileag unul pe altul ?
  Ca tot veni vorba de ong-uri poate face parlamentul/guvernul ceva si poate aflam si noi ce fac toate aceste ong-uri si mai ales de unde atatia bani pe capul lor si care e finalitatea muncii lor.

 4. Shit….Nicusor(avea o toba)o da în judecata și a apelat la departamentale Litigii din partidul (lui peste prajit) care are 5 membrii și aia niște nerealizat aduși din Diaspora!??!!cât sunt de prostănaci ,dar Cum prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul ăsta e Nicusor , mai bine s-a caută la un doctor !

 5. Vroia si ea sa intre in discutia asta aprinsa si nu gasea un culoar…Asa ca l-a bagat pe Nicusor Dan in ecuatie,l-a gasit de fraier.

Leave a Reply