Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminică seara, la emisiunea Punctul de intalnire la Antena 3, că ar fi „corect” să existe o negociere cinstită cu preşedintele Klaus Iohannis în privinţa desemnării directorului SIE, iar el va da curs unei posibile invitaţii din partea şefului statului pentru a-i prezenta faptul că principiul echilibrului politic între SIE şi SRI este unul foarte bun.

„Cred că corect ar fi să existe o negociere cinstită. Eu nu vreau să pun presiune sub nicio formă. Eu cred că principiul echilibrului politic între cele două servicii a fost un principiu bun. Ştiu ce a spus preşedintele că acest principiu al echilibrului nu a mai fost respectat în toate cazurile, în ultimii ani. Asta nu înseamnă că trebuie să continuăm şi noi această acţiune greşită”, a precizat Dragnea, întrebat dacă are o înţelegere cu preşedintele Iohannis pentru numirea directorului SIE.

Liderul PSD a susţinut că va da curs unei invitaţii din partea şefului statului pentru a se pune de acord în privinţa viitorului şef al SIE.

„Dacă o să ne cheme, dacă o să mă cheme, dacă o să mă invite, eu o să am un punct de vedere foarte cinstit, foate serios, foarte ferm în lumina respectării acestui principiu al echilibrului în ceea ce priveşte SIE. Cred că şi preşedintele Iohannis va avea o atitudine înţeleaptă ca să nu ajungem într-un blocaj”, a subliniat preşedintele Camerei Deputaţilor.

De asemenea, întrebat dacă este posibil să fie agreat Dacian Cioloş pentru funcţia de director al SIE, Liviu Dragnea a spus: „De PSD, nu. Tocmai vorbeam de un principiu al echilibrului”, citat de news.ro.

 

7 COMMENTS

 1. Suntem ca la piată?
  De ce avem o lege clară în care să fie atribiute rolurile fiecăruia pentru a nu mai fi dubii?
  Nu vă convine să faceţi legea clară din cauza răspunderii civile sau penale?
  De 27 ani România e întro continuă negociere mai rău ca pe maidan unde se joacă poker(drogaţii) de am ajuns un ”rahat” de ţară căreia toţi îi dau câte un şut sau trag cu dinţii din buzunarul cetăţeanului(a se citi:furt prin lege)!

 2. Dar cine il considera cinstit pe dragnea? Nu a furat un referendum? Nu a primit puscarie pentru condamnarea sa? Vrem reabilitarea lui in penitenciar apoi dupa cativa ani sa revina ca o icoana la care sa se inchine pesedistii!

 3. Fiecare intelege cuvantul negociere …pe limba lui. Oare astia doi,ce inteleg prin cuvantul negociere? Nu cumva e compromisul :”habarnisti/lichele/escroci/infractori dovediti/indivizi anchetati” direct in functii inalte? Asa se vede reforma in cei 27 ani de democratie siluitoare si anihilanta privind inteligenta reala si profesionistii cu vechime in meserii! Aud numiri si rasnumiti in functii ,si,deindata apar si petele dintrun disar cu anchete sau si pedepse invechit! Aud ca in tara sunt plantati doar cei care sunt in anchete sau deja pedepsiti de justitie,dar nimeni nu ia in seama trecutul glorios cand e vorba de nimiri sau merituozitati!
  Oare cati ani va mai trebuie sa coborati cu picioarele pe pamant romanesc,sa recunoasteti ca sunteti tot cetateni romani in Romania si nu in alta tara de unde primiti indigne sau laude!

 4. Faptul ca Romania se da cu fundul de pamint sa-i asigure acestei nulitati – “premierul ZERO” – un loc de munca, fie premier, fie sef de partid sau sef SIE, se poate explica in doua moduri:
  – acest individ este o uriasa lumina neinteleasa, un creier stralucitor, o competenta nemarginita, iar de asa un exemplar Romania nu se poate lipsi sub nicio forma; cum s-ar zice, pentru ca ca el (!!) nu mai gasim!!
  – avem de a face cu un acoperit de foarte proasta calitate, dar credincios si dedicat, a carui cariera, goala de orice continut, a fost ghidonata din laboratoare oculte, si NU in folosul Romaniei!
  E induiosator efortul masinariei de imagine care incearca sa-l prezinte in culori cit mai placute si atractive. Dar ce sa spui (fara sa te faci de ris) despre un NIMENI a carui competenta e sub nivelul marii, a carui carisma e sublima dar lipseste cu desavirsire, a carui stofa de politician e de carton PRESAT?
  Au incercat, penibil, sa fluture in bat faptul ca ar fi … onest. Dar unde e onestitatea unui om care face o rectificare bugetara pozitiva, cind bugetul are o gaura cit casa? Unde este onestitatea unui smecheras care, pe ultima suta a mandatului, fituie niste MILIARDE DE EURO din bugetul tarii, CU INCALCAREA LEGILOR IN VIGOARE?
  Ca sa nu mai pomenim de “mizilicuri” gen “Cumintenia pamintului”, cu un miros mai mult decit sulfuros!
  Este acest individ onest (cum sustine Dana Grecu, ca atit a inteles ea, cu puterile ei)? SA FIM SERIOSI!

Leave a Reply