Home Articole Drama celor 5 orfani. Casa si 4000 lei pe luna la Teledon

Drama celor 5 orfani. Casa si 4000 lei pe luna la Teledon

2711
4

Ca urmare a tragediei petrecute vineri noaptea, posturile de televiziune Intact (Antena1, Antena Stars, Euforia TV, ZU TV si Antena3) a organizat duminică, ora 20:00, un teledon național.

Probabil cel mai grav caz este al femeii de serviciu care a murit, lasand in urma ei cinci copii orfani si un tata paralizat.

“Din seara asta, cât de greu o să fie, să ştiţi că aveţi o casă nouă. Îl invit în platou pe domnul Dan Marin Ştefănel, ca să vă dea cheia de la noua voastră casă. Este felul nostru de a fi alături de voi”  a spus Mihai Gâdea.

“Sunt şi eu emoţionat. Am ocazia în această seară să vă ofer, în numele locuitorilor din Bucureşti, în numele Consiliului General, cheia unui apartament de trei camere. Să fiţi în continuare puternici! ” le-a transmis primarul interimar al Capitalei.

Cei cinci copii au avut parte şi de o surpriză din partea Fundaţiei “Mereu Aproape”.

„Veţi avea 4.000 de lei pe lună din partea Fundaţiei Mereu Aproape. Vă adoptăm. Vom avea grijă să puteţi plătit tot la această casă. O să vină şi burse, ca ei să poată merge toţi la şcoală. Partenerii noştri se vor asigura că pot avea o cale dreaptă” a promis Alessandra Stoicescu.

La puţin timp, o doamnă cu inimă mare a sunat şi s-a oferit să mobileze întreg apartamentul.

4 COMMENTS

  1. Emoţionantă, în adevăr, această solidaritate umană. Mă gândeam, oare cum era să fi dat şi Iohanis o casă din 6?!?

  2. FELICITATI ! FARA VOI ANTENA 3 ACESTI CEI 5 COPII AR FI FOST UITATI DE ASA ZILE AUTORITATI

Leave a Reply