Home Articole Solidaritate exceptionala : 825.000 Euro la Teledonul Intact !

Solidaritate exceptionala : 825.000 Euro la Teledonul Intact !

1689
5

Românii şi-a arătat solidaritatea şi au donat 825.000 de euro pentru victimele tragediei de la Colectiv, în teledonul găzduit de Mihai Gâdea şi Dan Negru duminică seară.

Toti banii vor merge catre familiile grav afectate in tragedia de la Colectiv Club si catre victimele care au nevoie de tratament medical costisitor.

Vă mulţumim!

Puteţi dona la dând un SMS la numărul 8848 (2 euro / SMS, TVA inclus).
De asemenea, puteţi face donaţii în conturile Fundaţiei Mereu Aproape:
CONT LEI: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, DESCHIS LA BRD
CONT EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500, DESCHIS LA BRD
De asemenea, puteţi dona şi de pe reţeaua de telefonie fixă a Telekom :
SUNAŢI LA 0 900 900 303 PENTRU A DONA 3 EURO
SUNAŢI LA 0 900 900 305 PENTRU A DONA 5 EURO
SUNAŢI LA 0 900 900 301 PENTRU A DONA 10 EURO

5 COMMENTS

  • Felicitari!
   O suma substantiala dar mica in comparatie cu sacosa de 3 milioane de euro pe care o trimitea Buzaianu- mogulul energiei- prin Udrea PDLului basist. Buzaianu, care petrece concedii pe coasta de azur cu procurorii anticorupti. Unde-i contributia lui Buzaianu la nevoile victimelor?

 1. Felicitări! vouă şi celor care au contribuit.
  🙂 Acum o mică răutate cu scuzele de rigoare: au donat şi-au spălat păcatele sau viitoarele păcate. am spus: e o glumă cu o mică răutate. care vor gîndi real îşi vor da seama că e adevăr.

 2. DA, e nevoie si de bani, pentru ca cei din taxele platite de noi nu ajung acolo unde trebuie.
  Dar, in valul de revolta si suferinta, provocata de aceasta tragedie, in care au fost sacrificati tineri frumosi, destepti, cultivati, valorosi pentru viitorul tarii pe care sistemul i-a aruncat in hrube ca sa poata trai asa cum simteau ei.
  Si , pentru asta, televiziunile trebuie sa isi asume partea lor de vina.
  NU asta se astepta de la voi, mass-media; sau, nu numai asta: sa ajutati victimele si familile. I-am vazut zambind ca isi fac meseria de reporteri, i-am vazut zambind ca strang bani, i-am vazut zambind cand o tara intreaga plange si nu poate accepta acest sacrificiu fara sa strige.
  DA, se asteapta sa vedeti, sa ganditi, sa nu mai fiti in slujba sistemului care distruge aceasta tara, sa nu mai cultivati non-valoarea, ocolind adevaratele probleme ale societatii, sa nu acoperiti vina colectiva a sistemului politic.
  Tinerii care s-au retras acolo unde li s-a permis, precum crestinii in catacombe, sunt eroii nostri. Ei au refuzat sa fie ceea ce sistemul a dorit ca ei sa devina: sclavi spalati pe creier, consumatori de non-cultura. Cei pe care ii cunosteam erau dintre cei care trebuiau sa construiasca o noua societate, cea pe care toti ne-o dorim, profesionisti adevarati in domeniul lor, dar si artisti de valoare. Pentru aceasta societate nu accepta valoarea!
  Tineri, ca si cei sacrificati, striga acum ceea ce sistemul se straduieste sa nu auda, ceea ce sistemul nu astepta sa se intample: sa avem generatii de oameni valorosi, tineri care nu asculta pro-paganda programelor tv, care nu mai accepta, care au atitudine.
  Este timpul sa ii ascultati, sa ascultam adevaratul glas al romanilor. Eate timpul sa apara speranta, dar nu cu acelesi figuri, aceesi politicieni care mint zi de zi pentru conservarea sistemului lor bolnav si criminal.
  https://www.facebook.com/Memorialul.Durerii/videos/917346168359176/

  • Ce legatura are ACUM Sistemul,oricat ar fi el de odios,pentru ca unii au avut placerea de a se juca cu focul in casa? N-A PLANTAT CATE UN SECURIST PE METRU PATRAT CA PE VREMURI,SAU CE?

Leave a Reply