Am debutat in presa in septembrie 1991 ca reporter acreditat la Palatul Victoria, in plina mineriada si criza politica uriasa premierul Roman – presedintele Iliescu.

Dupa 26 de ani, ma intorc la Palatul Victoria in plina criza premierul Grindeanu – presedintele PSD Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor.

Pentru o intalnire convocata pe picior de cei din Palatul Victoria. Premierul Grindeanu vrea sa stea de vorba LIVE LA TV cu jurnalisti si formatori de opinie, duminica seara.

1991-2017 : razboaiele sunt aceleasi, personajele difera.

Redevin reporter la Guvern dupa 26 de ani.

Brusc, ma simt mult mai tanar….

15 COMMENTS

 1. Sa fie cu noroc !
  As vrea sa l intrebati care este de fapt Motivul real al scandalului. Ce a vrut Dragnea ? De ce Sevilica demisioneaza , dupa care considera ca este inca ministru.Alba Neagra cu fonduri europene ?
  Nu cred ca de vina este evaluarea dupa numai 5 luni de activitate. Multumesc.

 2. Domnule Radu Tudor, va rog sa-l intrebati pe acest trist personaj, pe care il veti intalnii in sera asta , daca banii pe care i-a blocat sunt de la mamica si taticul sau de acasa sau sunt banii romanilor care asteapta sa fie investiti conform bugetului aprobat de Parlamentul Romaniei!

  • Evident ca sunt banii romanilor. Numai ca banii au fost disponibilizati ca sa-si faca mendrele mustacioara teleormaneana, nicidecum pentru a da drumul la investitii. Daca credeti ca unul care are capacitati de runinare a unui judet nu poate ruina o tara, inseamna ca stati prost cu logica si ar fi mai bine sa va abtineti de la a mai opina. P.S. Maririle alea fabuloase care le-a promis Daddy: aista-i inca un motiv pentru care Daddy face scandal fiindca stie ca n-are de unde. Incai dupa scandal, are pe cine arata cu destu’. Destul de simplu ca sa intelegeti?

 3. Buna ziua,

  In toti acesti 27 de ani politicienii nostrii impreuna cu serviciile si institutiile statului au distrus totul.

  autostrazi nu avem
  transporturi nu avem
  industrie nu avem
  agricultura nu avem
  sere nu avem
  armata niste ramasite

  Avem in schimb:

  saracie, somaj, romani in diaspora, paduri care se fura, pamanturi care se instraineaza,

  FRATILOR VRETI SA FACETI DIN ROMANIA DESERTUL EUROPEI ????

  RAZBOI IN PSD = ACUZATII RECIPROCE = OMUL SRI.
  DRAGNEA = CONDAMNATUL COABITATOR

  PONTA = PLAGIATORUL COABITATOR CU SISTEMUL

  GRINDEANU = ABSOLVENT ACADEMIA SRI !!!!

  Ma intreb si eu de ce politica romaneasca ne ofera doar circ ca paine mai putin ??? !!!!

  Cine se ascunde in spatele SRI, Binom, Trinom, Ambasade, etc

  Ponta care a numit-o pe kovesi?
  Grindeanu care a absolvit academia si il ia in barca lui si pe PONTA?
  Dragnea care fix in momentul in care Kovesi trebuia audiata declanseaza razboiul politic in PSD?

  De ce vrea Dragnea toata puterea de partea lui? ce vrea sa faca cu ea, sa coabiteze mai bine cu sistemul sau sa lupte mai dur cu sistemul?

  Sincer eu habar nu am !!!!!

  PSD mai poate iesi din aceasta situatie penibila sincer nu de tot.

  Grindeanu are un pic dreptate hai sa nu ajungem la mana lui JOHANNIS!!!!

  Problema e ca acum GRINDEANU luandu-l pe Ponta omul care a coabitat cu sisitemul numind-o pe Kovesi la DNA stim de care parte este mai aproape.

  Domnul Dragnea are o problema majora nu poate fi Premier !!!!!1

  Domnule Dragnea pentru a rezolva problema trebuie sa renuntati la sefia PSD.

  Motiunea poate trece doar daca PSD strange randurile si cauta un lider nou care sa preia sefia PSD si a viitorului guvern.

  Psd trebuie a impace toate taberele si sa faca deja un guvern nou pana miercuri cu posibile 3 variante de prim ministri si sefi ai PSD.

  DRAGNEA trebuie sa plece daca vrea sa treaca motiunea si sa salveze partidul si sa nu-l destrame !!!!!

  NOUL PM trebuie sa fie carismatic nu ca si Grindenau, trebuie sa fie inteligent, bun comunicator si sa nu aibe schelete in dulap !!!!

 4. Am vazut conferinta.
  Parerea mea la “cald” despre Grindeanu, nu PM, ci omul. Nu stiu cand a acumulat o ura MARE impotriva lui Dragnea, dar razbate prin fiecare por. Nu poate masca asta. Deja e ura, nu mai este la nivel de contradictie, neintelegeri etc… si am sa spun ceva ce poate parea banal unora : ORGOLIUL lui atins/afectat . Si se pare ca pentru el asta cantareste mult.

  Tehnica folosita a mesajului tip “santaj” /amenintare -mascat oarecum, dar nu suficient. PSD se va splitui adica sparge -imparti. Cu alte cuvinte vezi ce faci Dragnea fiindca asta urmeza, daca……
  A doua : PSD va pierde guvernarea. Spuse asa cum au fost spuse nu au fost tip semnal de alarma, ci mai degraba “aratat pisica”. Tonul face muzica. Iar tonul chiar spune enorm.

  Cum am mai spus: evidentiaza un orgoliu MARE: pe mine nu ma da afara din partid Dragnea, nu ma poate da afara nimeni!. Este vorba de vanitate si orgoliu, nu doar in calitatea de PM, ci ca om, pentru ca :din exprimari, gestica etc… dovedeste ca el se simte superior lui Dragnea. Mult superior!.

  2,3 intrebari nu mai retin exact continutul, la care el a raspuns cu totul altceva, a eschivat total.

 5. Nici nu știi ce bine mi-ai făcut nepublicand comentariul anterior! Pierdeam timpul aiurea pe aici! Sănătate!

 6. Mai conteaza premierul?Eu cred ca important e dosarul!Nu va luati dupa fente sau stati macar in linie sa dam macar ofsaid sau la gioale ca Bumbescu.nu vedeti cum se joaca?ori se schimba legi de jo pe paradigma ori jucam asa si incercam macar sa luam cat mai putine certe goluri…

Leave a Reply