“Pe mine Sebi m-a convins, ca să nu avem vorbe. Sebi a încercat să mă convingă încă de când era manager la Realitatea sau ce era el. Avea o fixaţie. Era convins că sunt, zicea el, un ziarist cu capital social uriaş. Era abia intrat în PSD şi bănuiesc că avea şi interes politic. (…) Că m-a salvat Coldea, m-a dat afară Voiculescu, au fost multe ipoteze. (…) Nu am reuşit să mă cert cu nimeni, deşi am un talent. Şi se vede că şi la cinci ani, când a ars la Antena 3, am sărit primul din baie, la fel şi băieţii. (…) De la România TV? Ca să fiu sincer, nu am avut discuţii. Dar nici la Antena nu am avut discuţii legate. Şi cu Sebi am avut discuţii şi mereu o reluam de unde o lăsam. Înaintea lui Sebi Vântu a încercat să mă convingă. (…) Iar aici nu a insistat, mă bate Dumnezeu să spun că a fost coadă la uşa mea.”, a povestit Victor Ciutacu în cadrul interviului acordat ŞTIRIPESURSE.RO.

13 COMMENTS

  1. Amiciția si spiritul de gasca se confunda, astăzi. E drept ca lui Ciutacu ii plac “monștrii” —se vede din apetența lui pentru Interviurile cu freaks ale fostului regim, printre care cel cu Alina Bica mi se pare absolut strălucitor—si asta iese din spiritul Antenei 3, dar curajul cu care-si menține legăturile de amiciție cu foștii colegi e constant, si trece dincolo de preferințele estetice ale unuia si-a celorlalți. Ghiță l-a tentat, omul a răspuns tentației, e o opțiune stilistică—interviul de la stiripesurse menționează părerea lui Ciutacu despre “tabloidizare” si succesul “moderat” al A3 in materie de senzaționalism—cand se va scrie o istorie a jurnalismului post-decembrist reperele stilistice vor deveni clare; un lucru e sigur, nici cei rămași la A3, nici cel plecat, nu vor fi uitați.

  2. Sunteti o mana de jurnalisti care inca mai rezista pe metereze in ceea ce priveste informatia reala,adevarata,dovedita cu acte! Meritati multa sustinere de la telespectatorii care va urmaresc din zori in noapte,cei care “se culca si se trezesc cu voi”! Inca mai exista minuni in televiziune “o mana de oameni” care sorb din acelasi pahar cu demnitate,asumandu-si riscul,prezentand dovezi ale scaunarilor care si-au batut joc,isi bat joc de natiunea romaneasca si de patria mama! Felicitari!

  3. Deci l-a convins Ghita cu bani mai multi cand se zvonea ca Antena 3 va avea probleme si Editura Intact si Tipografia Intact au intrat in insolventa si nu isi mai primea banii de la Jurnalul. Practic a fugit la greu, daaaaar a fost “solidar cu fostii colegi”.

    Halal coleg ati avut! Imi place ca e inca prieten cu Gadea si Badea insa!

Leave a Reply