Curtea de Apel a decis definitiv : Malin Bot a pierdut procesul pe care mi l-a intentat. Mie si altor colegi de la Antena 3, plus televiziunea ca atare.

Individul a cerut o suma aberanta – 250.000 euro, invocand motive elucubrante.

Multumesc avocatului Vincetiu Constantin de la Musat si Asociatii, o casa reputata si profesionista. Multumesc si lui Mihai Mustaciosu, avocatul Antena 3.

Justitia a decis : Bot e perdant.

https://psnews.ro/radu-tudor-victorie-definitiva-in-instanta-impotriva-lui-malin-bot-justitia-a-decis-209168/

https://www.stiripesurse.ro/malin-bot-a-pierdut-procesul-cu-mircea-badea-radu-tudor-mugur-ciuvica-i-antena-3-le-ceruse-250-000-de-euro-iar-acum-e-dator_1256841.html

 

6 COMMENTS

  1. Felicitari! Măcar de nebuni sa scăpați, ca de prosti siniștri precum Nefertiti va fi mult mai greu sa ne debarasam, cel puțin cat sta Johannis la Cotroceni.

  2. Cine-i facatura asta de Bot ? Normal ca justitia sa decida in favoarea Dvs.
    Nemernicu’ s-a si aruncat la 250.000 de euroi. Un obraznic fara margini, un sustinut.

  3. Vedeti ce se urmareste dupa aceasta actiune. Se pregatesc alte mizerii,ca de obicei! Oricum,interesul e altul,vor sa va puna pe voi de la A3 in genunchi,sa inchida A3 cat de urgenta,nu mai suporta dezvaluirile si anchetele voastre! Li s-a pus pata pe voi,au insomnii sau cosmaruri cu voi! Vreti sa pupati….stati in genunchi! Bot,acest bot,sa plateasca tuturor celor care i-a jicnit,tuturor carora le-a aruncat cu dejectii si invective,pupand si imbratisand minciunile! Sa plateasca,..multi ani in cosmelia dosnica!

Leave a Reply