• Klaus Iohannis in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni : “Legea privind alegerea autoritatii locale: este un progres fata de vechea forma a legislatiei. Avem o noutate aparenta care in realitate inseamna la o revenire a formei vechi a legii: alegerea presedintelui de CJ se face de catre consilierii judeteni, nu de catre populatie. Aceasta modificare este binevenita. Am considerat ca aceasta lege este un progres si am promulgat-o.”

 

9 COMMENTS

 1. conferinta de presa ne arata cum devine din ce in ce mai pronuntat un jphannis 6k al 2 lea basel al tarii. totul vrea sa se invarta in jurul lui, el decide daca continutul unei legi e bun sau nu sau daca o posibila viitoare lege a parlamentului ( apropo sasul asta inca nu intelege care e rolul parlamentului?) e buna sau nu???!!! si apropo nu vrea sa lamureasca ce e cu asa zisul interviu dat unei televiziuni germane in care apara in continuare punctul de vedere al austriecilor mult taietori de paduri romanesti. deh, neamtul-sas la austrieci – nemti trage nu la romani. parca a mai dat la inceputul anului un intreviu prin presa americana, interviu care nu a aparut inca dar il asteptam publicat si de americanu nu numai de hotnews!!!!???? si nu-mi vine sa cred, dupa asa zisul sondaj publicat de baby boy( pardon adevarul), in care majoritatea celor sondati la cap vroiau o “prima doamna” activa si mult implicata prin treburile obstii, gen michelle obama, tov sasul 6k recunoaste, cu jumatatea aia de gurita pe care abia reuseste sa o caste, ca nu prea e loc de “prima doamna” ( cum de a aparut ideea asta cretina in mass media, idee repetata idiot si pe la televiziuni si culmea cretinismului facnd prima data referire la cine oare la maria basescu o fiinta demna de cartea rasului, o semianalfabeta ridicata la rang de “prima doanma” taman de pe podelele tavernelor si mnu alea spalate dupa betie de augustul ei chior-sot) prin societatea noastra. scuzati parantezele dar unde e prostie mare johannista si basista e prea mult de comentat si sa nu uit de pupincurismul astora de prin mass media.

 2. Tot asa de bine ar fi ca si la noi Presedintele tarii sa fie ales de Parlament,asta ca sa nu ne mai trezim pe cap cu tot felul de dubiosi care se plaseaza mai presus de orice lege,Parlament sau Constitutie si se da mai al draq ca Napoleon,iar dupa mari cheltuieli cu alegerea lui, indiferent ce catastrofe produce, sa nu putem sa scapam de el decat cu alte mari cheltuieli.Daca la “amarastenii” aia de germani se poate cu presedinte ales indirect,la noi de ce nu s-ar putea? Fostul presedinte al Germaniei a fost demisionat numai pentru ca a primit cadouri de la prieteni cu mult inainte de a fi presedinte.La noi, romanasi barosani ce suntem noi cu totii,pentru chestii d’astea “minore” ne cade rangul sa le luam in seama,si nici macar flote praduite.Ce draq,treaca de la noi,Nashu’ sa traiasca.

 3. idiotul tot idiot ramine!
  Nu-i asa, cu cit mai multi dintre voi nu mai sunt alesi de popolatie, cu atit mai bine!
  Deja Guvernul European, asa-zisa Comisie, e subiect de troc politic intre conducatorii statelor (presedinti, prim-ministri,…) chiar daca ei nu pentru asta au fost votati si nu au nici un fel de mandat de reprezentare. Hotaririle Parlamentului European nu sunt obligatorii pentru Comisia asta Europeana, care are drept de legislatie fara nici un control.
  Sistemul asta nu are nici o legatura cu democratia, e un sistem de republica oligarhica care inevitabil involueaza in hipercoruptie si tiranie.

  Democratie e altceva, mai Klausica, n-ai tu treaba cu ea… daca ai fost prin Elvetia, ce ai vazut afara de “niste copaci” si niste banci? Ai aflat ca, de exemplu, a fost referendum si populatia a hotarit daca Banca Elvetiei sa vinda din aur sau nu? E, aia e democratie…. tot in Elvetia, cind isi cumpara unu casa se face refrendum pe strada aia sa hotarasca vecinii daca vor sa-l aiba de vecin pe noul proprietar… si tot asa… aia e de democratie, in care oamnii sunt intrebati, oamenii hotarasc si angajatii lor, adica politicienii (politrucii, in cazul tau), executa.
  In cam tot restul lumii, cu mici exceptii unde statul te mai si lasa sa traiesti, exista fie dictatura pe fata (corupta si tiranica prin definitie) fie republica (corupta din nasteresi tiranica in devenire pentru a perpetua coruptia).
  Si tu crezi ca lupti impotriva coruptiei… crezi ca esti vreun democrat… ha ha ha! Romania lucrului bine facut praf!

 4. conferinta de presa a lui johannis 6 k demonstreaza inaodata, daca mai era necesar, cat de penibil poate fii un individ care alaturi de “diaspora” si-a luat tara inapoi. una din perlele acestui individ ahtiat dupa functii dar cu grave lacune in toate domeniile este , vorba lui badea, prostia cu respingerea apriori a modificarilor la codurile penale. probabil ca, odata cu hotararea ccr prin care e consfintita asa zisa imunitate prezidentiala la nivelul oricarui parlamentar, o verificare a dna a modului in care sasul potlogar si-a dobandit casele , ar duce pe baza celebrelor “suspiciuni rezonabile” la prima demisie din functia de presedinte al tarii. ce sa mai zicem de idiiotenia( dar la johannis 6 k prostia nu ne mai mira) cu respingerea acestor coduri chiar inainte de a fi analizate si la camera deputatilor si definitivate intr-o lege. baiatul asta parasutat in cea mai inalta functie din tara( nici acum nu inteleg cum a ajuns un terchea berchea insipid incolor inodor acolo probabil singura explicatie fiind prostia votantilor) nu stie sau nu i s-a spus de catre juristii de la cotroceni ca deja ccr a identificat 15 articole neconstitutionale in aceste celebre deja coduri penale! nu cred ca totusi individul 6k e atat de prost incat sa nu inteleaga ca vrea nu vrea terbuie modificate pentru a respecta hotararile ccr!!!! daca e sa analizam fiecare idee din conferinta asta de presa vadem cat de limitat in gandire este individul( asta nu e surpriza) si cat de asemanator e in gandire cu baselu( asta s-a vazut pregnant in campania electorala) in rest sa se spele admiratorrii lui cu el pe cap partea proastas e ca ingamfatul nestiutor e presedintele tarii si ca trebuie teoretic sa-l acceptam vreo 5 ani. singura consolare e ca a scazut procentul prin care putem sa-l trimitem acolo unde ii e locul.

  • Te referi la declaratia batzoasa a curcanului cu 6 klause cum ca el nu va promulga niciodata modificari la codul penal.A pornit-o ca si taticul lui,Basoi si va ajunge si asta la Garaj.Are dreptul sa respinga numai o data si nu isi va permite sa o faca si a doua oara caci incalca Constitutia.Deja zarghitul asta a facut o declaratie cu iz penal spunand ca modificarile sunt dorite de parlamentari “pentru interesul lor”,ca si cum pe toti ii acuza colectiv(acuzatiile colective specific fasciste)de fapte penale.Individul acesta,inainte de a face aluzii penale despre altii,inainte de a vorbi el de “lupta lui” cu coruptia si “blaturile” altora,ar trebui ca el sa se autodenunte.

 5. Sacu’ ăsta cu varză e un dobitoc! La americani se aleg inclusiv procurorii și judecătorii, dar la noi nu se aleg cei care stau cu fundul pe sacul cu bani al unui județ! Dacă s-ar fi aplicat metoda plăcută de Iohannis la alegerea președintelui, mai ajungea sacu’ cu varză președinte când zbura porcu’ ca barza!

 6. In 1994! Ministru V.Dincu,fiind in parlament venise o propunere,ca pe judetele CV si HR,sa fie un singur deputat roman! Vlad Casuneanu,V.Dincu,propusese, ca peste tot unde minoritatea romana in balcani,si Hr -Cv depaseste 20% sa fie condusa de romani! Asta sa hotarit la mures! Asa V.casuneanu a ajuns presedinte de CJ pina in 2003! Aproape tot judetul cv avea si primari romani la intelegere cu udmr!

Leave a Reply