Ponta si Antonescu sunt in concediu. E de rau?

108 COMMENTS

 1. Da. Functiile mari cer sacrificii. Ar fi trebuit sa renunte la concediu, in aceasta perioada zbuciumata si sa se preocupe de problemele tarii. Astfel, si carcotasul de serviciu (la Cotroceni) ar fi avut mai putina apa la moara. Mai mult chiar, premierul a spus ca a inchis telefonul. Putea sa se intample o catastrofa in tara, dar el n-ar fi stiut decat de plaja, soare si distractie…. Nu-i corect asa!

  • miercuri, 13 aprilie 2011
   Dezvăluiri: Cum se fură alegerile în România!
   NOTĂ SPECIALĂ. Maşinăria PDL de fraudare a alegerilor a folosit toate mecanismele posibile: Poliţie, Jandarmerie, SRI, SIE, Prefecturi, servicii deconcentrate şi agenţi economici de stat. Şi, nu în ultimul rînd, ambasade străine. În campania prezidenţială, Traian Băsescu a folosit Centrul SECI şi proiectul militar MONSAT pentru a-şi vedea visul cu ochii.
   Achiziţionarea şi instalarea echipamentelor speciale pentru reţeaua MONSAT s-au făcut şi cu sprijinul National Security Agency (NSA). Actul de naştere a sistemului MONSAT este Hotărîrea 045/2005 a CSAT. Reţeaua de sateliţi MONSAT de joasă altitudine, la care SRI şi SIE au acces, nu e lansată de Statul Român, ci de SUA, în colaborare cu o serie de ţări europene. România „închiriază“ accesul la aceşti sateliţi, pe baza unor înţelegeri între Serviciile Secrete ale ţărilor NATO. Ei sînt folosiţi pentru pedepsirea dizidenţilor, în mod ilegal, prin urmărirea, monitorizarea şi hărţuirea sau tortura aplicată persoanei vizate.
   Reţeaua de sute de sateliţi care acoperă Europa nu numai că receptează, dar e capabilă să şi transmită, în mod egal. Dispozitive radar, bazate pe unde milimetrice, au posibilitatea de a urmări o persoană, după caracteristicile biometrice, oriunde pe pămînt şi, mai mult de atît, de a vedea omul prin acoperişurile clădirilor în care se află acesta. Cu ajutorul agentului special secret al DEA, din zona Balcani (Drug Enforcement Administration), Harry Giknavorian, Traian Băsescu are acces direct la Centrul SECI.
   Acest Harry Giknavorian este, în fapt, agentul acoperit al CIA, delegat de SUA pe lîngă Traian Băsescu, încă din anul 2004. Este singura persoană din România care nu are numere de identificare la maşina cu care se deplasează prin Bucureşti. El conduce un SUV Ford Explorer blindat, de culoare verde. Agentul american are relaţii strînse cu autorităţile Statului Român, în special cu Traian Băsescu şi cu consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota. Este căsătorit, are 2 copii, băiat şi fată, şi locuieşte în Băneasa, în Complexul ZODIAC; are un cîine labrador. America, prin rezidenţii CIA şi prin Harry Giknavorian, a aservit conducerea structurilor din MAI: DGCCO, SIPI şi DIICOT. Pentru a-şi pune planul în aplicare, a trebuit să-l schimbe pe Dan Nica de la conducerea Ministerului de Interne. Astfel, americanii au putut să utilizeze aplicaţii ale softului de la RASIROM, folosit de Institutul Naţional de Statistică şi agreat de BEJ şi BEC. Agentul CIA din România şi omul său sub acoperire de agent DEA, de la Centrul SECI, au putut să supravegheze, să controleze, să influenţeze şi să centralizeze datele din secţiile de votare în timp real. Totul s-a petrecut cu sprijinul SIE şi STS, deoarece aplicaţii ale acestui soft de la RASIROM sînt folosite şi în lupta împotriva terorismului şi a crimei organizate din Europa. Astfel, Traian Băsescu, prin acoliţii săi şi cu sprijinul guvernului american, foloseşte independent şi fără control parlamentar Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit-MONSAT. Acest sistem are la bază o serie de proiecte realizate în ultimele decenii în Statele Unite şi în Europa, iar sateliţii lansaţi în spaţiu sînt de provenienţă americană şi operează la joasă altitudine. Pentru a intra, cît de cît, în legalitate şi a-şi pune planul în aplicare, SUA au impus Guvernului Tăriceanu adoptarea unui cadru legislativ astfel încît românilor să le fie monitorizate toate convorbirile telefonice şi toate e-mailurile. Aşa a apărut subit Legea nr. 298/2008, promulgată rapid de Traian Băsescu, privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţelele publice de comunicaţii. Legea se referă atît la persoanele fizice, cît şi la cele juridice. MAI, Parchetul General, SRI şi SIE au, astfel, oricînd acces la date pe baza unei simple ordonanţe semnate de orice procuror, fără a mai exista un mandat emis de judecător. Acest sistem MONSAT permite interceptarea poştei electronice utilizate de oameni de afaceri sau politicieni. În timpul campaniilor electorale, mesajele transmise prin Internet pot fi interceptate neautorizat şi folosite de adversarii politici.
   Pregătirea pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2009 s-a făcut în timpul campaniei europarlamentare. Apoi, terminale mobile ale STS au fost amplasate la sediul central SECI de la Bucureşti şi au fost folosite la monitorizarea comunicaţiilor şi a transmisiilor de date-voce tip SMS. Acest lucru a fost posibil pentru că RASIROM (regie aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii) a proiectat un sistem care a putut fi folosit de către prefecţii PDL şi de către membri ai acestui partid, care ştiau numerele de telefon ale fiecărei secţii de votare, transmiţînd date în timp real la Bucureşti. Dispozitivul de ascultare a telefoanelor mobile are un sistem de funcţionare destul de simplu şi poate fi introdus, cu uşurinţă, într-o valiză de voiaj. Agentul trebuie să scaneze codul personal al telefonului care urmează să fie ascultat. Pentru acest lucru, el se apropie de posesorul telefonului mobil, la o distanţă mai mică de 25 de metri, în timp ce acesta are o convorbire. Fiecare celular are un mod de identificare, denumit IMEI, care poate fi aflat tastînd pe telefon steluţă diez 06 diez (*#06#). Rezultă un cod format din 15 cifre. Acesta este personalizat pentru fiecare telefon celular în parte şi nu poate fi acelaşi pentru două aparate. La sediul central al PDL, în noaptea alegerilor, a fost instalat un dulap cu routere. Numărul posturilor ocupate a fost de aproximativ 500; acestea au fost instalate pentru conexiuni interne cu secţiile de votare din ţară, iar la secţiile din afara României nu au fost distribuite terminale STS, deoarece nici măcar Băsescu şi acoliţii săi nu pot transporta aceste terminale fără a atrage atenţia autorităţilor din Uniunea Europeană.
   În ţară, STS, împreună cu prefecţii şi subprefecţii, ajutaţi de membrii PDL, au fost cei care au condus operaţiunile de centralizare a alegerilor (întrucît cele 500 de aparate telefonice mobile ale STS au fost în custodia membrilor PDL), iar aceştia au trimis SMS-uri cu mesaje electorale pe telefoanele speciale. SMS-urile au fost expediate de pe cartele preplătite doar de la nivel judeţean spre centrul din Aleea Modrogan. De altfel, euroalegerile şi Referendumul pentru introducerea votului uninominal au permis Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, să monitorizeze, prin intermediul telefoanelor mobile şi al cartelelor prepaid pe care le-a pus la dispoziţia Biroului Electoral Central şi preşedinţilor secţiilor de votare, întreg procesul de transmitere a rezultatelor şi a prezenţei la vot.
   Conducerea PDL şi Traian Băsescu au avut timpul necesar să întoarcă rezultatul alegerilor cu voturi fictive din străinătate. Aceste voturi nu au putut fi niciodată numărate. Generalii numiţi de Traian Băsescu la conducerea STS au primit sarcina să rezolve această problemă. Este vorba de 3 generali care s-au ocupat de monitorizarea alegerilor: Marcel Opriş (director STS), Corneliu Grigore (prim-adjunct al directorului STS, managerul liniei de urgenţă 112) şi Ioan Balaure (directorul adjunct pe probleme economice al STS). După executarea ordinelor primite de la Cotroceni, generalul cu două stele Corneliu Grigore a mai primit o stea şi a fost trecut în rezervă.
   Au fost concepute planurile de protecţie contrainformativă prin care Traian Băsescu a dispus demararea operaţiunilor de bruiaj online, pe bani publici, încă din luna septembrie a anului 2008. Consilierii loiali au fost însărcinaţi cu crearea unui departament secret pentru protejarea imaginii miniştrilor PDL şi a preşedintelui, pe Internet. Angajaţii acestui serviciu privat, plătit din banii Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, trebuie să pornească o campanie agresivă împotriva celor ce îl blamează pe Traian Băsescu, sau să posteze pe Internet tot felul de comentarii, care să schimbe sensul informaţiilor negative despre acesta din articolele de presă. Sînt vizate în principal marile ziare cu domenii de Internet, agenţiile de presă, blogurile de atitudine care înregistrează trafic etc. Serviciul nu se află în clădirea Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale, dar de el se ocupă direct unul dintre consilierii personali ai Elenei Udrea, respectiv Ana Maria Topoliceanu.
   În 2009, am asistat la o fraudă prefabricată, cu CNP-uri inventate, cu voturi ale morţilor, cu semnături în fals, cu Procese Verbale falsificate, cu rezultate inversate, cu mită în sediile electorale şi un proces electoral dirijat. Agenţii STS, SRI şi SIE ai lui Băsescu, ajutaţi de americani şi de agenţii SISROM din afara ţării, au cumpărat, au furat şi dirijat sute de mii de voturi, pentru ca rezultatele să corespundă cu cele din softul comandat de Traian Băsescu, cu 4 minute înainte de exit-poll-uri, live, în faţa naţiunii. Autoritatea Electorală Permanentă, din obedienţă faţă de stăpîn, a muşamalizat informaţia că au fost aproape 14.000 de votanţi multipli, sau că au existat numeroase Procese Verbale măsluite, cu rezultate inversate în favoarea lui Traian Băsescu.
   Referitor la agentul american Harry Giknavorian, acesta are relaţii strînse cu Mafia ţigănească şi cu Serviciul Secret al romilor, pe care îl finanţează din fondurile de stat americane ale CIA. Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor – SISROM este un serviciu secret, protejat şi de către Traian Băsescu şi camarila sa din SRI. Acesta este folosit la controlarea clanurilor şi a grupărilor infracţionale, prin regizarea unor scandaluri între bande. SISROM-ul îl ajută pe Traian Băsescu să cumpere voturi în cadrul etniei (vezi Clanul Bercea Mondialul).
   Serviciul Secret al ţiganilor are, în principal, menirea „să apere interesele şi drepturile etniei romilor, precum şi dezvoltarea unei reţele de informare şi comunicaţii interne şi externe“. El colaborează cu toate Serviciile Secrete clasice, respectiv: Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, structurile de informaţii ale Ministerului de Interne, INTERPOL şi EUROPOL. SISROM, avînd centrul la Bucureşti, funcţionează după reţeta clasică a structurilor de informaţii. Îşi desfăşoară activităţile „în paralel cu serviciile secrete existente şi dă raportul către U.M. 0215 (Serviciul de informaţii şi protecţie a cadrelor din Ministerul de Interne)”. Ca structură informativă, SISROM se ocupă de culegerea de informaţii din domeniile social, politic, cultural şi economic, cu accent pe următoarele problematici: emanciparea socială şi formele de dialog cu organizaţiile non-guvernamentale. Are constituite reţele de informatori, care culeg date şi informaţii din teritoriu. Acestea sînt transmise, apoi, sub formă de Note informative, dar şi de informaţii brute, direct lui Traian Băsescu. ,,Părinţii” acestui sistem sînt Virgil Măgureanu şi Ioan Talpeş, care au înţeles rostul SISROM, permiţînd înfiinţarea lui fără a-i crea probleme. Administraţia Prezidenţială a lui Traian Băsescu a acordat girul membrilor acestei structuri.
   Spionajul Rrom SISROM – Serviciul de Informaţii şi Siguranţă al Romilor din România este o structură particulară, iniţiată şi condusă discret de acelaşi Virgil Măgureanu. Acest Serviciu Secret ilegal, care funcţionează sub protecţia lui Traian Băsescu, a camarilei din SRI şi cu ajutorul oamenilor SIE de la Ambasadele României din marile capitale europene, a schimbat rezultatul alegerilor din exteriorul României, prin implicarea sa activă în direcţionarea voturilor etniei rome din Spania, Italia şi Franţa către candidatul Traian Băsescu.
   Tot agentul Harry Giknavorian este cel ce controlează SIPI – Serviciul de Supraveghere Operativă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
   SIPI, Serviciul Independent de Protecţie Internă din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, folosit şi de către americani, şi de către Traian Băsescu, este beneficiarul unor informaţii ale sistemului MONSAT. Acest serviciu captează ilegal informaţii, operaţiuni care se pot realiza fără probleme de către unii angajaţi politici ai sistemului, dar şi de către beneficiarii legali ai acestuia. Interceptările ilegale se pot efectua de către operatorii MONSAT, care au libertatea aproape totală de a accesa pachete de date transmise prin zecile de sateliţi ce asigură comunicaţiile dintre utilizatorii serviciilor specifice. Acest lucru se datorează tehnologiei avansate şi posibilităţilor reduse de exercitare a unui control pertinent asupra sistemului. El funcţionează după principiile de interceptare a comunicaţiilor clasice, precum telefonia în sistemul naţional. Astfel, operatorii MONSAT pot interveni pentru captarea unor informaţii, imediat după emiterea semnalului antenei de emisie, sau pot să capteze semnalele satelitului de comunicaţii folosit de operatorii de astfel de servicii din România ori din ţara de origine a utilizatorului.
   Cei aproape 2.000 de angajaţi ai SIPI răspund instituţional numai în faţa ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.
   Sistemul MONSAT are aprobarea CSAT şi utilizează informaţii şi aplicaţii americane KOFAX, Microsoft şi XEROX.
   Sateliţii americani sînt rezervaţi pentru situaţiile în care victima iese din raza în care acţionează grupările criminale, deplasîndu-se în afara oraşelor, în campinguri, la ţară etc.
   Reţeaua de sateliţi la care SRI şi SIE au acces este folosită, într-adevăr, în mod ilegal, de către personalul Administraţiei Prezidenţiale, cu acordul deplin şi sub îndrumarea Serviciilor Secrete româneşti, aflate sub comanda serviciilor străine care le-au pus la dispoziţie tehnologia. Elemente corupte din conducerea acestor Servicii Secrete româneşti şi din fruntea Statului Român utilizează, de cîţiva ani buni, în mod ilegal, această tehnologie împotriva propriilor cetăţeni.
   Comunitatea Naţională de Informaţii, din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, deci şi Traian Băsescu, are acces la un Sistem Informatic Integrat, racordat la toate Serviciile Speciale, şi unde sînt stocate informaţiile secrete de importanţă strategică, inclusiv cele obţinute în urma interceptărilor legale sau ilegale pe care le efectuează Serviciile de Informaţii din România.
   Această bază de date, care este permanent actualizată, este pusă la dispoziţia preşedintelui României, iar serverele în care sînt stocate datele se află într-un Centru de Management al Sistemului Informatic Integrat, care, potrivit celor stabilite printr-un document secret (Hotărîrea nr. 0216/27.10.2004, emisă de CSAT), ocupă două spaţii: unul principal, aflat în Bucureşti, şi altul de rezervă. Potrivit unor informaţii neoficiale, Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este administrat de Serviciul Român de Informaţii.
   Această bază de date în format electronic, aflată în serverele Centrului de Management al Sistemului Informatic Integrat, permite Serviciilor Secrete din România să obţină, în timp real, orice informaţie despre o persoană fizică sau juridică, în funcţie de interesele urmărite.
   Funcţionarea Centrului de Management al Sistemului Informatic a fost reglementată prin Hotărîrea de Guvern nr. 952 din 14/08/2003, contrasemnată de directorul SRI. Accesul operatorilor la date este permis în funcţie de Certificatul de securitate (eliberat de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat). Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat este stabilit, printr-un document secret (Hotărîrea 0216/27.10.2004, emisă de CSAT) în două sedii: unul principal, aflat în Bucureşti – Centrul SECI, şi cel de rezervă, în cadrul Biroului de Informaţii Militare (BIM) din cadrul DGIA (o structură departamentală formată din Direcţia de Informaţii Militare şi Direcţia Siguranţă Militară, din cadrul MApN). Brigada de Informaţii Militare (BIM) reuneşte, sub comandament unic, cele trei batalioane care funcţionaseră şi pînă acum, respectiv HUMINT, IMINT şi SIGINT.
   Brigada de Informaţii Militare a fost constituită în urma unei Hotărîri a CSAT, din 31 martie 2010, şi este subordonată direct ministrului Apărării, Gabriel Oprea. Serviciile Secrete ale Armatei au primit undă verde pentru înfiinţarea Brigăzii de Informaţii Militare de la directorul Comunităţii de Informaţii a Statelor Unite ale Americii (DNI), James R. Clapper. Beneficiarii acestui Serviciu Secret al Armatei Române sînt: fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, actualul ministru al aceleiaşi structuri, Traian Igaş, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, consilierul prezidenţial pe probleme de Securitate, Iulian Fota, preşedintele României, Traian Băsescu, precum şi ambasadorul SUA, Mark Gittenstein. Chiar dacă, oficial, singura autoritate naţională în domeniul interceptărilor este Serviciul Român de Informaţii (SRI), se ştie că Statul Român, printr-o Hotărîre strict secretă, a autorizat Serviciul de Informaţii Externe (SIE) să îşi procure şi să folosească cele mai sofisticate echipamente pentru ascultarea telefoanelor românilor şi a tuturor comunicaţiilor pe Internet, prin sistemul MONSAT.
   Serviciul de Informaţii Externe face parte din Sistemul Naţional de Apărare al României şi funcţionează în baza Legii nr.l din 6 ianuarie 1998. La 15 aprilie 2004, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a adoptat Hotărîrea nr. 0063, clasificată STRICT SECRET, prin care autoriza Serviciul de Informaţii Externe să desfăşoare activităţi de tip SIGINT (SIGINT – SIGnal INTelligence reprezintă informaţii obţinute din surse care acţionează în spectrul electromagnetic şi constau din mai multe subdomenii), pentru interceptarea comunicaţiilor efectuate prin satelit. Din acest moment, SIE dispune de baza legală pentru a-şi procura cele mai performante dispozitive necesare interceptărilor de voce şi date transmise prin mijloace electromagnetice (telefoane, calculatoare sau orice alt tip de radioemiţător).
   SIE se ascunde în spatele unor legi care îi permit să asculte pe oricine şi oricînd, chiar şi fără mandat.
   DGIA şi DGIPI îşi prezintă rapoartele doar miniştrilor de resort şi nu sînt controlate de Parlament.
   Atît SRI, SIE, cît şi STS, prin Marcel Opriş, au folosit în campania electorală baza sistemului MONSAT, aflat la Centrala Regională SECI de la Bucureşti, condusă din umbră de agentul Harry Giknavorian. MONSAT poate monitoriza orice convorbire telefonică sau transmisie de date-voce care se realizează printr-un terminal cu acces la satelit. Acelaşi lucru este valabil şi pentru telefonia fixă sau tehnologia GSM. Datele centralizate la sediul de campanie din Aleea Modogran au fost, astfel, operate şi trimise, cu ajutorul STS, din Centrala SECI.
   Softul folosit de BEC include o aplicaţie KOFAX, tip vierme sau tip buclă, care are drept scop redistribuirea voturilor în favoarea unui candidat prestabilit. De aceea, toate sondajele de la ieşirea din secţiile de votare care dădeau cîştigătoare PRM sau alte partide din Opoziţie nu au corespuns, deoarece au fost făcute prin luarea în calcul a unei opţiuni reale de vot, de 70%, a populaţiei, cînd în fapt aceasta nu a depăşit cota de 20%.
   Net-Consulting, în colaborare cu firma americană KOFAX (o filială CIA), împreună cu firmele Asesoft şi ASSECO, au construit, pe baza programului de la RASIROM (fosta UM 05099, în fapt, o societate patronată de SRI), un soft folosit în ultimele două campanii ale alegerilor, care conţine o cheie-buclă conspirată, pentru direcţionarea voturilor nule şi a celor de pe listele suplimentare, în favoarea lui Traian Băsescu, la ordinul SUA. Programul dirijează voturile dintre BEJ si BEC la orice candidat ales.
   NOTE:
   * Drug Enforcement Administration (DEA) este o agenţie federală de aplicare a legii în Statele Unite, din cadrul Departamentului de Justiţie American, însărcinată cu combaterea traficului şi consumului de droguri în Statele Unite. De asemenea, DEA, împreună cu alte agenţii americane de investigaţii, are ca responsabilitate exclusivă coordonarea şi urmărirea de către SUA a investigaţiilor legate de droguri – şi nu numai – în străinătate.
   * DGIA- Direcţia Generală de Informaţii a Armatei, se ocupă cu culegerea de date şi informaţii în vederea informării factorilor de decizie asupra fenomenului militar şi politico-militar din zonele de interes pentru România. Totodată, are ca obiect extinderea cooperării cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, precum şi cu Serviciile de Informaţii militare ale statelor membre NATO. Se ocupă şi de îmbunătăţirea reprezentării militare externe (este vorba despre ataşaţii militari) şi de identificarea acţiunilor care ar putea aduce atingere capacităţilor operaţionale, personalului şi patrimoniului Armatei. Are ca sarcină şi descoperirea şi prevenirea actelor de corupţie şi altor activităţi ilegale în care ar fi putut fi implicat personalul Armatei.
   * MONSAT – Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit.
   * RASIROM – Regie autonomă aflată în subordinea Serviciului Român de Informaţii, avînd ca principal obiect de activitate proiectarea, realizarea şi instalarea sistemelor de pază şi de alarmare la efracţie şi început de incendiu, stingerea automată a acestuia, controlul accesului persoanelor şi autovehiculelor, controlul biometric şi autentificarea identităţii, TVCI, CATV. Firma mai oferă instalaţii şi echipamente de protecţie fizică şi electronică a incintelor şi a perimetrelor, cu centralizarea informaţiilor în dispecerate specializate, precum şi reţele de comunicaţii voce-date. RASIROM deţine o tipografie proprie.
   sursa: Surse.org

  • Capitanul Nero de Rouen isi reinoieste brevetul, ha, ha, ha!!! Marele lup de mare ce a aprins Rouen-ul in zare/ Va ramane cu ochii-n soare/Deoarece nici un armator/Nu-l va pune sef pe vapor de frica/ Sa nu-i vanda nava sau s-o transforme in torta plutitoare.

   • @gelu: La cati bani a ciordit din vanzari anterioare, are vaporu’ lui !
    Cred ca nu ar vrea sa plece din tara printre berbecutii din vapor , ci la carma unui vapor ! Se grabeste ca ramane fara imunitate. O infractiune am vazut-o in direct : talharia unui telefon mobil.Si nu s-a prescris !

 2. Nu,fiecare are nevoie de odihna,limpezirea gandurilor si eventual discutii pe metode de actionare,in privinta mentinerii coalitiei si a relansarii economiei ! Sa nu uitam ca trebuie sa fie atenti si la imprevizibilul ,,lup de mare”,care incearca prin orice metoda,sa strice orice nu este pe placul lui !!!

 3. Ponta văd că s-a întors. Probabil ardea de nerăbdare să le dea replica lui Băsescu și Udrea. Iar Antonescu a apărut pe firmament ca să-și arate noul look și să nu-l uite lumea. Urmează însă luni complicate. Pentru amîndoi.

 4. e de bine.daca ar fi si Macacul in concediu,ar fi foarte bine.istoria postrevolutionara ne-a demonstrat ca cele mai benefice perioade pt. economia si societatea romaneasca au avut loc cand factorii politici s-au implicat cel mai putin.cand esti un ioncompetent si un corupt cum e cazul lui Tonta si al lui Adormitul esti mai util tarii cand nu faci nimic,decat sa actionezi distructiv.e de ajuns sa ne uitam in economie,in justitie si la nivelul de trai al romanilor care este cel mai scazut din UE ca sa ne lamurim de rezultatul koabitarii troicii Antonescu-Basescu-Ponta

 5. Acum,in aceasta chestiune, sunt posibile doua variante:
  -1). daca se gandesc sa puna in practica dupa venire din vacanta promisiunile din campania electorala,ezte de bine.
  -2).daca vor continua in aceeasi nepasare fata de popor,si loialitate fata de coabitare si coabitacul-sef,e de nasoale.
  Depinde de ei,poporul asteapta sfarsitul vacantei parlamentare.

 6. Din perspectiva unui basist care trebuie(sau simte nevoia) sa baseasca pe sistemul aici sunt banii dumneavoastra, da. Cand au aparut dovezi ca Ungureanu se dadea cu tot felul de creme si unguente( probabil sa nu-l doara) din lada de zestre a guvernului, aceiasi basisti erau totusi mult mai putin vocali.

  Din perspectiva unui om normal, nu. Cu o mica adaugire, dat fiind ca si celor doi le este aplicabila aceiasi regula ca si in cazul presedintelui, “nici in vacanta nu esti in vacanta”, Ponta a plecat totusi un pic cam departe … si-n sezonul al’ gresit.

  Din perspectiva situatiei politice si a “interesului national”, da. Nu vezi in fiecare zi un Macac presedinte de tara care isi mai face si partid politic. Daca mainile le sunt legate( nu vreau sa cobesc) ar fi interesant macar de stat si de privit spectacolul.

 7. Cu unul s-a rezolvat…a venit
  Celalalt isi continua vacanta…
  Este de “mare porc”sa-l lasi pe “tov.general”inlocuitor;mai ales ca anul trecut pana in mai Ponta&USL-ul stergeau pe jos cu el,caci individul era si este in continuare PENAL ca multi altii din guvernarea basescu-boc!
  Ca imagine ,vacanta la Miami nu da bine deloc intr-o tara in care marea majoritatea romanilor nu-si permit sa plece in concediu….
  Dar mie mi se pare o Nesimtire mult mai mare sa stai si vara si iarna in vilele lui ceausescu,condamnand comunismul,PE BANII ROMANILOR PE CARE I-AI JIGNIT SI SARACIT SI MAI ALES I-AI VANDUT FMI!

 8. sunt in concediu dupa ce nu au facut nimic din antibasismul promis.

  sunt in concediu si ei si bashescu. partz de ce poate vorbi si ei nu?

  sunt in concediu dupa o coabitare cu securistul sef, iar noi trebuie sa le uram vacanta placuta?

  sunt in concediu fara telefon, email si alte alea? daca ne declara cineva razboi, vin inundatii etc.? tot in concediu fara telefon stau? bravo lor.

  sarbatoresc marea pacaleala de anul trecut cu un concediu binemeritat? au luat pauza de la odihna?

  sunt in concediu pentru ca prostii i-au votat si acum e ok smecheria?

  antonescu uita ca la anu’ vine sa cerseasca de la saracii fara concediu votul. pe ce premise o sa aiba tupeu sa ne zica sa il votam? ca el era in concediu tot anul trecut?

  daca acum, inainte de presedintie e in vacanta de 2 luni deja, pana la toamna se fac 4 luni, ce sa asteptam de la el?

  deh, smecherii au vacanta, saracii se uita la bashescu cum umple televizorul de rahat! mersi, usl, meritati o pauza! luati, doua, ca la anul va dau eu una.

  naspa de antonescu. asta e, daca i-a lasat pe pesedei primii la ciolan, el nu mai pupa.

 9. Mai, e groaznic ! Stiti , de fapt eu sunt Basescu sub acoperire si n-are cine sa-mi toarne in pahar si sa-mi aduca gheata ! Chiar e o umilinta sa fii Presedinte in tara asta … Ma gandesc sa renunt la functia asta in decembrie 2014, dar cine stie, s-ar putea sa ma intorc cu fata la popor si sa ma razgandesc !

  • Te grabesti sa jignesti neavand nici o informatie(fie ea si pe surse) alta decat articolul de pe un site obscur, chipurile de stiri. Si-a facut Boc gazeta online?
   Nu ca le-as vrea binele lui Ponta si Antonescu mai ales de cand cu fructuoasa coabitare dar sa nu uitam si momentele(destul de multe) in care Basescu chiar a fost o veritabila “sluguta” pentru licurici pe dovedite nu presupuse.

   • Nu-i Basescu mai sluga ca astia doi nici pe departe.Fata de Licurici.Inca Basescu ni si-a tras consilier American lobbyst langa el .Nici nu a cumparat jafuriile de F-uri asa sa-l pupe-n dos pe Barroso Portughezu.Si altele.Il intrec astia doi in slugarnicie pe Basescu.

 10. :)))))) buna intrebare.Antonescu nu se dezminte.O Romanie intreaga il face lenes .Ii da dreptate din plin.

 11. Nu e de rau ca sunt in concediu, e dreptul lor. Totusi, prea au lasat impresia ca au luat un burete si s-au sters de pe fatza pamantului (ca sa il plagiez pe San-Antonio); dl Ponta fiind tanar, avand o viata inainte, putea sa lase Miami pentru mai tarziu, si putea sa nu dea impresia ca sfideaza pe cei multi si oropsiti care si-au pus candva sperante in domnia sa, si care, oricum, sunt foarte dezamagiti; putea anul asta sa isi faca frumos concediul in tara, sa se arate, asa, mai patriot, sa nu para ca a luat-o pe urma celor care isi faceau vacantele la Monaco… In Romania oamenii mor cu zile, le mor sperantele, situatia e crancena, iar dl Ponta putea sa arate putina solidaritate cu acesti oameni, care l-au pus acolo, sus, sperand ca domnia sa va fi altfel decat cei dinainte.
  Dl Antonescu e, ca intotdeauna, mai discret, nu s-a dus la Miami, si chiar daca are, bineinteles, dreptul la concediu, si dansul prea a cazut intr-o … adormire (!), intr-un “dolce far niente”, intr-o contemplare eminesciana, de luceafar, care e buna pentru un poet romantic, dar nu pentru un lider de partid care isi vede tara dandu-si duhul.
  Si in timpul asta, basescul ce face? Ataca, dezbina, unelteste, distruge etc etc. basescul si pupila udrea au iesit de unde se ascunsesera anul trecut, si acum ne rad din nou in nas, mai abitir ca oricand.
  Iar noi? Noi inca incercam sa ne revenim dupa dezastrul de proportii epice al referendumului, si contemplam neputinciosi dezastrul in care se afla tara noastra, care pluteste in deriva, total lipsita de niste lideri care arate macar ca incearca sa o scoata la liman…

 12. Nu e de rau ca sunt Ponta si Antonescu in concediu.

  E DE RAU CA AM AJUNS NOI, TOTI ROMANII, NISTE MOMAI DECEREBRALIZATE, CARE DE ANI DE ZILE NE FACEM CA NU VEDEM, NU AUZIM CE VOR SI CE FAC UNGURII IN PRIVINTA RECUPERARII TRANSILVANIEI.

  NE VOR LUA UNGURII PAMANUL DE SUB PICIOARE FARA SA BAGAM DE SEAMA. PARCA AM FI AJUNS, PANA LA ULTIMUL, STROPITI CU BUSUIOCUL DE MISA.

  NOI VORBIM, NE DAM CU PAREREA, DAR ALTII … LUCREAZA, SI SUNT DIN CE IN CE MAI APROAPE DE OBIECTIV!

  NU E PACAT DECAT DE TOTI MORTII IN RAZBOAIE AI ACESTUI NEAM, CARE SI-AU DAT VIATA SECOLE INTREGI, CA SA LASE UNOR DECERVELATI CUM SUNTEM NOI IN ZIUA DE ASTAZI O ROMANIE CAT DE CAT INTREGITA!!!

 13. NU!basescu e lacom.Va face exces de prostie.Prostia in exces chiar se plateste chiar si in ROMANIA!

 14. Nu e bine donule chestor….!Cand se dadeau de ceasul mortii si cereau votul romanilor promiteau ca taie si spunzura iar acum se relaxeaza pe meleaguri straine! Halal conducatori! Dupa ce o sa plece base o sa spuna ca nu-i lasa ue sa aplice programul de guevernare si tot asa!

 15. Oricum se vede ca politicienii de pe Dambovita lucreaza asidu si sunt neobositi de 23 de ani in lupta lor pentru propasirea neamului! Ce ne-am face daca ar pleca toti (dar pe banii lor),nu s-ar alege praful de tarisoara noastra? Cine ar mai inventa taxe si impozite, cine le-ar mai majora, cine ne-ar mai reglementa viata pana ne sufoca, cine ar face mii de Km de autostrazi, cine ar mai face rambursari ilegale din TVA-ul de 24%….???

 16. H. Ibsen a spus ca: “O comunitate e ca o corabie; fiecare trebuie sa fie pregatit sa treaca la carma”.

  Daca-i nu-i asa e rau indiferent unde ne sunt conducatorii, la post sau in vacanta.
  La punctul de intalnire intereseaza si opinii ale cetatenilor, sau doar ale oamenilor de casa?

   • Draga domnule Tudor. Are ceva dreptate si cetateanul de mai sus. Ba chiar foarte multa. In alta ordine:
    exista o frica ancestrala la noi de a spune lucrurilor pe nume. Ba cu ungurii, ba cu tiganii (asta este numele lor istoric, nu l-am pus eu si nu stiu de ce nu se gaseste o denumire apropiata de germana sau ceha sau…..). Cu aceasta ocazie as vrea sa stiu care sunt veniturile legale, impozabile ale celor care si-au etalat ieri la Timisoara bogatiile. Lor nu li se aplica legile? Puteti face emisiuni si cu aceste teme? (NU CRED); La stiri chiar infarctul lui Cioaba trebuie sa fie cap de afis de n ori pe zi?. Dar o sa avem la MCV ce sa aratam despre justitiarii nostril. Ce bucurie pe capul nostrum, mai ales cand aud pe tot felul de justitiabili ca au incredere in … in ce? S.a.m.d. Nu am nici o speranta, decat ca (in caz de candidature) va iesi Madam Udrea presedinte sa o vad alaturi de coana Merkel. Salut.

 17. Cand este atata treaba de facut,romanasul le lasa balta pe toate si pune de un concediu,fiecare cum poate si pe unde poate,dupa buget!Asta in timp ce noi asteptam sa se miste ceva in tara asta,macar cu agricultura stam bine,pentru ca pe stomacul gol nu mai poti nici macar visa!Stiu astia cum este sa n-ai un loc de munca la 53 ani,cand vrei sa muncesti sa-ti asiguri existenta,sa-ti poti plati facturile si sa mananci,ca de altceva nu-ti ajunge,si-mi defileaza astia cu plaje exotice sau autohtone,si vacante prelungite,parca traim intr-o tara cu o vacanta perena,iarna nu-i ca vara,iar in cateva pauze ne cacaim sa mai maturam prin batatura,asa de ochii soacrei!Unde-s locurile de munca promise,50000,unde-s alimentele de baza scazute de tva promise?!Cand poate sa-mi raspunda la intrebarile astea,atunci poate o sa cred ca vacantele sunt binevenite!

  • Dupa marea revolutie din decembrie (nu din octommbrie 1917, care se sarbatorea in noiembrie) a disparut notiunea de patriotism, dragostea de patrie este un sentiment vetust, la scoala nu se mai canta imnul etc. \asa ca ai vrea sa isi sacrifice concediile, deplasarile pe banii nostril etc.? Nu stii ca suntem un popor vegetal, sau afli acum? Nerusinarea celor de sus este incomensurabila. Ilegitimitatea isi spune cuvantul, daca poti intelege. Gandeste-te cati fac pe nemultumitii si vorbesc criticand, dar la votul de anul trecut nu s-au dus, neparasind carciumile, asa zisele cluburi etc. Cineva a zis ca s-a saturat si ca ii este scarab. Avea dreptate.

 18. …cat timp toata lumea are dreptul si nevoia de concediu…depinde cat de bine pot gestiona situatia cand revin.Si pt ca a venit vorba:cand va intoarceti la Antena 3? E urgent nevoie de inteligenta si echilibrul Dumneavoastra,pt ca Dana Grecu se comporta de-a dreptul isteric si,pe alocuri,subintelectual spre tabloid…Astept sa va ascult opiniile(de cand sunteti in vacanta emisiunea a devenit de nesuportat pt mine,astfel incat ma feresc si sa pun mana pe telecomanda).Va doresc zile frumoase,pe care sa le traiti intens,cu bucurie!

 19. Au si ei dreptul la concediu, la relaxare, dar daca esti responsabil si te preocupa soarta tarii, este imperios necesar sa fii informat deandata cu orice problema de real interes. Premierul culege ,,roadele” coabitarii. Chiar nu mai exista adevarati barbati de stat in aceasta tara!?

  • Din păcate nu ! Aproape toți , sunt atît de îmbîrligați unii cu alții prin încuscriri, nășiri, afaceri , etc, încît nu prea mai poți să speri la unul CURAT din toate punctele de vedere. Iar dacă sunt vreo 2 ăia NU SUNT LĂSAȚI din afară , de U.E. SUA.C.E. Merkel, și naiba mai știe cine, pt că nu ar mai putea EI să vandalizeze această țară, Și cei 2 care mai sunt, nu vor să-și riște statutul sau de ce nu libertatea sau viața. În România din păcate se poate orice. Mafia la nivel înalt , nu aia de cartier, și-a extins conexiunile în toate domeniile.

 20. Toata stima pentru lupta dumneavoastra pentru dreptate si adevar domnule Radu Tudor! Consider ca trebuie facut mai mult pe subiectul fierbinte-SPAGA ASTRONOMICA DIN JUSTITIE- care e mai tare decat orice campionat mondial de fotbal!Daca justitie credibila nu e, nimic nu e!

 21. Se pare ca se pregatesc de odihna prelungita. Nu-i dau mari sanse lui Antonescu la anul, doar daca nu se desparte de PSD si se aliaza cu PDL si in acest caz nici Ponta nu va mai face multi purici ca PRIM. Asa ca tot Basescu va castiga si astia doi vor fi doar 2 marionete care si-au batut joc de romani cu tot acel 70 de procente care se pot numi “70 la sula”. Parca Antonescu declara acum cateva luni ca EI nu pot face nimic doar daca iese poporul in strada si sa faca schimbarea ATUNCI EI (politicienii) VOR VENII SA CONDUCA POPORUL, sau cam asa ceva. La urmatoarele alegeri votez cu UDMR ca daca imi maresc taxele macar pot sa-i injur ca sunt unguri.

 22. Luati ca atare PONTA si ANTONESCU sunt 2 baieti buni.Nu pot fi santajati usor (cu exceptia lui Ponta cu plagiatul).Dar… n-au stofa unor mari conducatori(de dictatori nici nu se pune problema) cu o responsabilitate mare pentru tara si romani(ca de ex MANIU,FERDINAND,…si alti romani patrioti din istoria romaniei).Pacat ca Antonescu a inceput-o bine(anii 90) a continuat-o bine(pana in 2012) insa dupa incheierea PACTULUI DE KOABITARE a terminat-o si el ca un …pisoias alaturi/umar la umar/ de “pisoiasul kooabitant”.Pacat ca aceasta deziluzie in loc sa duca ,la romani,la o schimbare de atitudine “in bine”(manifestarea ferma a spiritului civic ..chiar si in strada pentru revenirea la promisiunile electorale adica… revenirea la o situatie normala) a facut ca in ultimul timp sa castige teren manelistii,meltenii,saracutii cu caputul,hotii,coruptii,basistii care se reintorc la fostul lor idol…dictatorul basescu,in speranta ca vremurile anterioare(cand isi faceau vile si mancau vaca Kobe…)se vor intoarce si astfel vor putea scapa nepedepsiti si vor putea sa se bucure linistiti de “agoniseala lor” contrar celor spuse de ANTONESCU/PONTA ca acestia vor da socoteala.

 23. Orice ar face Ponta si Antonescu nu e bine, iar asta pentru ca nu mai suntem demult o tara normala. Mai mult decat atat, trebuie sa stergem pe jos cu ei ori de cate ori avem ocazia, fiindca, nu-i asa, e democratie si e libertate. Imi pare rau, domnule Tudor, dar nu cred ca vreun canal de televiziune din State si-a permis sa comenteze faptul ca Obama a plecat, “in mod iresponsabil”, in concediu. Daca tot sunteti afiliati CNN-ului, poate invatati ceva de la jurnalistii de acolo. Nu pot sa mi-o imaginez pe Christiane Amampour stergand pe jos cu interlocutorii ei, asa cum face Dana Grecu. Am lucrat 22 de ani in armata, am avut acces la fondurile speciale din biblioteci si din arhive, ceea ce mi-a permis sa cunosc istoria adevarata a tarii mele si cred ca am o cultura generala si politica mult peste medie. Tocmai de aceea, imi vine tot mai greu sa ma uit la emisiunea La Ordinea Zilei, mai ales cand dvs lipsiti si Dana Grecu zburda nestingherit. Cel mai trist este ca ma incearca un sentiment de dezamagire si de disperare, fiindca in curand nu voi mai avea nici un canal de televiziune la care sa ma uit.

  • faptul ca ba nemultumeste atitudinea unui moderator nu inseamna ca trebuie sa extindeti chestiunea asupra intregii televiziuni. mai sunt moderatori si emisiuni destule

  • Pai compari America cu Romania.Romania ii la un pas de dezintegrare sociala si teritoriala.E supusa unui GENOCID continu de 23 de ani.8la suta dintre coipiii Romaniei traiesc in conditii MIZERABILE cu sub 15 lei pe zii.Spitale fara medicamente ,bolnavii care mor putand fi salvati,institutiile statului mafiotizate,52 clanuri interlope,demnitate Romaniei si Romaniilor terfelita,pretutindeni,resursele NOASTRE la cheremul golaniilor din politica si date MOACA,industrie pusa la pamant in cei 23 de ani,retrocedari cu falsuri si inacceptabile ,3 milioane de Romani in bejenie prin strainataturi si cate altele.Asta-i rezultatul gastiilor ,celulelor cancerigene care au pus stapanire pe tara asta.Drept la concediu.Inchisi cu totii in Casa poporului si care au fost in politica dar sant ,,pensionati,, inchise usiile si dat un termen de un an sa aduca tara macar in stadiul din 89.Sa manace acolo sa isi faca necesitatiile acolo.Iar daca dupa un an nu reusesc EXECUTATI.EI AU ADUS TARA IN SITUATIA ASTA EI SA O REDRESEZE.

  • E asa de simplu, distinsi doamne si domni care va tot plangeti de felul cum modereaza Dana Grecu: nu mai urmariti emisiunea dansei. Decat sa va pierdeti in invective la adresa Danei Grecu, e de preferat ca dumneavoastra si celelalte “victime” ale ei sa ignorati emisiunea in discutie. Intr-adevar, oamenii directi, transanti nu prea sunt agreati de societatea romaneasca. Incomodeaza, deranjeaza.

  • Da, și tu vrei să stea Dana în picioare, în poziție de drepți, ca să fii tu mulțumită? Se vede că lucrînd 22 de ani în armată, ai tendința să -i pui pe toți să stea nemișcați , eventual să-ți dea și onorul!Cucoană, Dana e jurnalistă, nu cătană sub ordinele matale!

  • Imi place Dana Grecu, nu vad nimic rau in faptul ca spune ce gandeste, e o persoana echilibrata si sunt multi care spun la fel despre vacantele astea (altii spun invers, e parerea lor). Trebuie dat glas intrebarilor si vorbit liber.

  • … Dar te-ai gandit sa stingi televizorul si
   sa asculti ceva muzica clasica sau sa te rupi
   de stressul mass-mediei si altfel ? …

 24. Nu-i de rău ca merg in concediu…e de rău ca se intorc doar pentru sedinte foto si talkshow-uri la televiziunile proprii !

 25. Nu, asta inseamna normalitate! Basescu e intr-un concediu perpetuu, face tot ce vrea, cand vrea, calatoreste unde vrea, sub pretextul ca ”munceste”!

 26. Poate-l lasa pe marinar sa “verse” tot ce poate. Basescu este foarte iritat cand este ignorat si pare un clovn isteric, un soricel care “joaca pe masa cand pisica nu-i acasa”. O sa mai faca 2-3 drumuri pe a unguri si atat…

 27. Teoretic nu este de rau. Au si ei dreptul la un concediu.

  Si daca veneau la serviciu ce faceau? O tineau in mahala cu guvernatorul ca asa mare masuri sa ne dea pe spate n-am vazut la guvernul asta.

 28. Cei doi au muncit pe branci,cate 18 ore pe zi,in ultimul an iar rezultatele sunt cat se poate de vizibile.
  Economia duduie,la Oltchim se lucreaza pe 3 schimburi,tara este brazdata in lung si-n lat de autostrazi,si s-a depasit planul de absorbtie a fondurilor europene cu 150%.
  De asemenea s-au creat peste un million de locuri de munca iar investitorii straini se calca in picioare ca sa vina in Romania.
  Bancile au reinceput sa crediteze economia si populatia la dobanzi practicate in tarile de origine iar guvernul a redus cu 50% taxele si impozitele.
  De asemenea s-au redus cu 50% CAS-ul si TVA-ul la toate alimentele.
  Salariul minim pe economie a crescut la 200 euro iar salariul mediu la 1500 euro.
  Toate privatizarile s-au incheiat cu succes iar banii obtinuti vor fi investiti de catre guvern in energii regenerabile astfel incat sa nu mai fie nevoie sa exploatam gazelle de zist.
  Sunt doar cateva exemple pozitive legate de cea mai performanta guvernare postdecembrista.
  Sunt nedrepti si rautaciosi cei care afirma ca cei doi politicieni nu fac altceva decat sa-si prelungeasca concediul in care se afla de cand au intrat in politica.

  • Nu puteau să facă Ponta și Antonescu ce ai descris tu mai sus, pentru simplul motiv că le-au făcut Boc și Băsescu. Cum, nu știi? Doar guvernul Boc a avut curajul să ia măsurile de austeritate pentru redresarea economiei, iar Băsescu ” a trecut țara prin criză”, îți amintești? Și a construit și mii de km de autostradă, ca ministru al transporturilor de … câteva ori. Cum, ai uitat toate astea?

   Poţi deci să votezi orice caricatură de partid al lui Băsescu la anul, la europarlamentare, ca să iasă troglodita lui tati încă o dată europarlamentar. Că e atât de capabilă fata!…

   P.S. Bine, tu ai vrea ca şi mulţi de pe aici să voteze ca tine, nu-i aşa? Ei, asta nu prea cred că-ţi iese, deşi eforturile tale în acest sens sunt evidente, de ceva vreme. 😉

 29. un amarat munceste pe 700 ron, nu-i plateste nimeni transportul si chiria, si firma nu-i asigura nici masina. si majoritatea nu-si permit un concediu fiindca in secunda doi zboara. privatii incalca frecvent acest drept la odihna, iar cei care muncesc la privat pe un salar de kk chiar muncesc … la cu cati bani ii platim pe putorile astea din parlament n-ar merita nici o zi de odihna …

 30. Concediul de Odihna e SFANT pentru Socialistii adevarati.
  – iar liberalul.. are diverse “intalniri” probabil, sub pretextul concediului :))

 31. ponta si antonescu nu mai sunt in concediu, cel putin teoretic. Practic, ce sa va spun, la un moment dat uitasem ca antonescu exista, si daca ma intrebati, cred ca a lipsit mul mai mult de o luna, parca fara numar!! Ponta a fost la miami?! Frumos, cald si curat, dar parca nu se cuvenea totusi un concediu atat de bine definit, si ca idee si ca timp! Cateva zile cu familia, de ochii lumii macar apoi sa se faca ca lucreaza, pauzele lungi si dese nu sunt intotdeauna cheia marilor succesuri! Altfel, teoretic, sigur ca au dreptul la odihna, la timp petrecut cu familia, dar parca nici boc, care avea loctiitor de baza, nu s-a dat in spectacol cu vreun concediu! Aparentele conteaza totusi, in tara in care parem a locui cu totii pe un butoi de pulbere, aflat in vecinatatea unui matelot pezevenghi, care tine in mana o torta aprinsa!

 32. Da e nevoie de concediu dar nu doua luni nici zece zile cu telefonul inchis cand esti PM si ai o anumita raspundere macar dupa ce te intorci din concediu guverneaza frate nu vorbi vorbe la tv .Dl.Antonescu si cand va fi presedinte tot in concediu va fi ? E bine de stiut.

 33. Daca acesti oameni isi iau concediu ? E bine, nu e de rau. Numai ca acesti oameni ar trebui sa se inspire de la modul de a fi si de a-si petrece concediul precum locuitorul de la Cotroceni. Avand in vedere functiile inalte pe care le ocupa acesti 2 oameni, concediile ar trebui efectuate nu departe de tara,sa fie scurte, cel putin cat acestia ocupa aceste inalte functii in stat. Sunt functii de “foc continuu”.
  Din punctul meu de vedere, ambii sunt o dezamagire, au cam pierdut startul in aceasta vara in favoarea demisului de anul trecut, mai ales ca problemele apasatoare ale tarii nu asteapta. Staful si sfatuitorii de taina a celor doi oameni de stat, mi se pare unul slabut, iar cei doi ar trebui sa lase stacheta infatuarii ceva mai jos.

 34. neutru.
  ce dragut ca general izmana crunta le tine evidenta alora
  cat dl Ponta concedieshte.

  e o perioada de relash in ciurda potentatilor politici.iar marea masa populatiei e intr-o perioada de “spleen” amestecata cu ghertosenie.

  ..general izmana zis si.. cum il cheama..ptiu,ce lapsus ..nu baconski..taiiiaiaia biserica m lui…da’ nici nu-l caut pe net.aha!oprea! uooooprea!

  ala care se plia in doua apoi in trei ca un metru de tamplarie (il plagiez si eu pe SanAntonio:) in fatza Belenei si facea colonei in palma din exces de zel in slujba Bashinei..Asa stiu ,poate ma insel ca scursura asta e inlocuitorul lui ponta cat se reface ala in concediu cu bona cu pla mea cu tot neamul in destinatii gheboase si bashinoase ca ..deh , snobismul e prima lege a ghertosilor din regulamentul lui basinov.nu asimov.

  deci nu se misca nimic,ramane cum a cazut intr-o parte.ce sa faca izmana?e o perioada plata.

  cum am zis potentatii nostri sunt in perioada de relach,

  dar cand se intorc la “munca” incep grijile pt. ei si scoaterea camasii pe sub chiloti

  dat fiind ca rumunia e dusa pe pla si moarta-moarta,falita pana dincolo de orizont si descompusa ca un hoit.

  glumez,ce griji sa aiba astia?
  ei cu maneleala cu vrajeala,
  daca au banu gros si nu ii ameninta nimic,
  papa bun,rashini,siguranta zilei de maine,
  banu’ vine la ei fara nici un efort,
  nu au nici o grija.lasa treaba sa decurga.

  asa,deocamdata nu conteaza ca este in concediu mai marele guvernului,despre C.A. nu zic nimic ca n-am ce,este o linie plata pe monitor,
  cand se intoarce or sa inceapa sa o balaceasca cu administrarea romaniei falite,fmi,dezastrul social economic,coruptia morbid de obeza,un dezastru ce sa mai spun! romania la final.

  dar nu s-au intors din concediu?sau a fost asa ..o..voluta..au facut niste figuri si au plecat inapoi la refacere.

  uuuaa…ce dracu e cu tiganii astia frate!?……fiul regelui cioaba are burta sub barbie,aia nu mai e gusa e burta!ce fel mm lor!! cat mananca indienii astia vere?.basau da semnale ca ii pasa de regele cioarba care are si ala o tona.semn bun pt electoratul sau

 35. Un an de la cruciada de pe ulite!Cine plateste?
  Sa-ti amintesti popor roman si draga ROMANIE,ca acum fix un an,astazi,15 august,actualul sef al Directiei Nationale Anti-Coruptie,Laura Codruta Kovesi,fiind sefa Parchetului General,facand cel mai mare abuz in serviciu,si neglijenta criminala si a atentat la traditia si valorile romanesti,luand oameni din sate,din biserica in zi de sarbatoare,oameni ce nu stiau ce inseamna DNA!Pe toti i-au anchetat,i-au pus sa jure cu mana pe biblie,pe ulita,nu la sectie cum ar fi normal,fara citatie si trimis sa vina la DNA,oameni cu o pensie de 400 RON,restu castiga din agricultura sa nu moara de foame,dar nu-si permiteau un asemenea drum,nu au fost despagubiti dar nici scuze nu li s-au cerut.Ci o incapatanare iresponsabila deoarece aceste anchete nu s-au bazat pe probe nici macar de suspiciune cat sa fie suficiente sa fie anchetati in zi de sarbatoare,la biserica!
  http://www.corectnews.com/politics/intern/ancheta-referendum-procurorii-au-luat-oamenii-de-la-slujba-de-sfanta-maria
  Ea este rusinea istoriei romanesti care a incercat sa distruga valorile romanesti si traditia noastra!Nici macar turcii n-au dat buzna in bisericile noastre!
  Daca nu va simtiti in siguranta nici acasa,nici pe strada dar nici in biserica,mergeti in fata la DNA si transmite-tii acestei batjocore pentru justitia romaneasca,Laura Kodruta Kovesi,sa-i fie rusine ca a dovedit ca e mai rea ca un turc inarmat pana in dinti!

 36. Buna ziua, d-le. Radu Tudor! Imi cer scuze pentru ca va deranjez din nou cu problemele mele. Ce, probabil sunt insignifiante, fata de ale dvs….
  Doresc sa discut cu dvs. despre malformatia mea urologica, imi este rusine sa vorbesc despre ia, aici, in public.

  Despre ce-a locomotorie, m-ati sfatuit sa merg la dl. dr. Donica. Din pacate, nu am putut ajunge pana acum…
  Sa fiu sincer, daca ar trebui sa ma operez la un picior, de exemplu. Nu cred ca Mama ar putea sa ma mai urneasca din pat. Cand ma ridica, ma sprijin in picioare, tinut de ia (nu imi pot mentine echilibrul). Daca acest lucru nu ar mai fi posibil, in pat as ramane…

  Un carucior cu baterii, ar fi mare ajutor pentru mine si mult mai mare pentru Mama.

  In final, va implor, nu ignorati acest strigat de ajutor!

  Tel: +40761331666.

  Cu stima,
  Vinturis Gheorghe.

 37. Da e de rau !

  Cand mingea e la tine mai poti trage de timp .

  Dar astazi mingea e la Basescu deoarece i-a dat-o Ponta prin koabitare si prin continuarea basificarii justitiei , chevronizarii …. etc .

  Antonescu – ca presedinte de Senat poate fi in concediu dar ca presedinte al PNL nu e bine .

  Sa speram ca in concedii sunt mai putin interceptati de catre Basescu .

 38. Basescu si-a facut Miscarea Populara pentru fi-sa, pentru ca aia sa iasa europarlamentar din nou la alegerile de la anul. E vorba de salariul lui fi-sa, de 7000 de euro pe luna, care e ceva, nu e de-aici…

  Dl. Radu Tudor, lamuriti un lucru public si anume, Victor Ponta de fapt “nu este premier”. Ce dracului este cu gluma asta f f extrem, extrem de proasta? In Romania, noi cat de mult vrem sa coboram nivelul mascaradei?! Victor Ponta e un individ de doar 40 de ani, un impostor ajuns prin socra-su intr-o functie foarte inalta a unui stat de mana a 4-a sau de lumea a 3-a, cum doriti sa ii spuneti. El nu a condus nicio institutie adiminstrativa de stat, nicio primarie, prefectura, minister, nimic. Nu are nicio experienta, nu a condus nimic absolut, altceva in afara de asa-zisa organizatie de tineret a PSD. Caci PSD-ul l-a condus socra-su de fapt, el nu a condus si nu conduce absolut nimic de fapt. Ce e cu atata mascarada si cu atata circ?

  Asa am ajuns in derizoriu si se pare ca nu ne ajunge, pentru ca vrem sa coboram mai mult! M-am saturat, mi-a ajuns de toate povestile astea f f extrem de ieftine, de 2 lei si cinci’spe bani. Sa traiti!

 39. Ponta, cat de cat vizibil cu diferite declaratii sau sedinte de guvern…
  Crin e absent nemotivat o lunga perioada de timp. Tocmai cand Miscarea nepopulara ”Base & Nuti” intra in campanie electorala !
  Restul activistilor USL sunt batuti de soare…in cap !
  Pentru USL, lenea de vara va costa la toamna-iarna !

 40. Basescu e f ingrijorat de starea sanatatii tiganului Cioaba, pentru ca el ii asigura voturile tiganilor de la anul pentru fi-sa sa intre iar aia europarlamentar! Tiganii fiind cunoscuti drept vanzatori morali, adica daca le dai bani sau avantaje, aia n-are mama, n-are tata, voteaza si pe Satana (V. Piturca), nu mai conteaza!

  Toate aceste vrajeli sunt f f complicate, intr-adevar! Pana la urma, la televizor de ce nimeni nu traduce oamenilor despre ce e vorba, decat poate cel mult in ultima instanta? E antirating sa lamuresti lumea? Sau nu mai ai ce vinde daca o lamuresti prea repede? Sincer. ‘Traiti!

 41. Regele Cioaba e Cavaler de Malta si de aceea turcii sunt foarte atent cum il trateaza pe tigan ca sa nu sucombeze, ca sa nu fie acuzati ca au omorat ei un Cavaler de Malta, fie el si de origine indiana! (Lantul amintirilor si Prietenii mei elefantii).

 42. NU MAI BINE AR PLECA SI basescu IN CONCEDIU FARA INTOARCERE SA RAMINA PE LA TARA PE UNDEVA SAU PE MARE

 43. Sa le fie rusine amandurora, Ponta vad ca prefera doar vacantele luxoase, iar Antonescu e de cel putin 2 luni in concediu.Cand l-am auzit la conferinta de presa ca el nu si-a terminat concediul, am luat-o foarte personal. Nu inteleg cu ce tupeu mai vin sa ne ceara votul, oricum, din cauza coabitarii, nu ne mai reprezinta. De la Ponta nu aveam asteptari, dar de la Antonescu da.Se pare ca nu degeaba sunt prieteni, acelasi calibru.
  Felicitari Danei, datorita curajului ei, am inceput sa ma uit din nou la Antena3.

 44. poate le da Dumnezeu un concediu permanent pe lumea cealalta la toti securistii si politicienii (e pleonasm stiu…) ca sa putem trai si noi intr-o Romanie libera de javre

 45. Chiar dacă sunt dezamăgit de cei 2 tot pe ei îi voi vota,,Nu vreau ca MPM-ul sau PDL-ul să câștige din nou

  • voi sinteti dusi cu pluta rau de tot… tara e intr-un cacat economic, social si moral de nu mai scapa nimeni iar voi va ginditi in mod oligofrenic la alegeri?!!!

   cred ca o sa aveti parte de o furie cu mult mai mare decit cea din 2012… si de data asta o sa fie cu adevrat violenta pt ca ura fata de tradare acumulata este uriasa…

   p.s. mai mult decit atit aplicati si scheme propagandistice folosite de javara securistoida basescu de genul: “dintre doua rele trebuie sa votam pe cea mai mica”… s-a saturat lumea pina peste cap de mizeria asta… spune-i lui niels ca e out of time and out of reality… nu ca-l suspectez de prea multa inteligenta in general

   • Care furie?…care populatie?…toti sunt bagati cu capul sub pat.
    Bugetarii au fost “linistiti” cu ajutorul bancului cu rabinul si animalele bagate in casa…dupa taierile lu’ boculet a venit pontanel-miaunel calare pe un cal alb si a dat micutul tot inapoi…si acum ii auzi pe toti bugetarii(cei care nu sunt ocupati cu limba si cu buzele) cum spun pe la fiecare colt de strada:”sa-i dea Dumnezeu sanatate lu’ ponta”.Bineinteles ca ei nu vad ca ce s-a dat se ia cu 2 maini prin scumpirea energiei,a taxelor,a impozitelor,alimentelor…etc…si ce e mai grav,este ca se ia de la toti,inclusiv de la cei(ca mine) care muncesc la privat si care abia mai fac fata.

    “Tara” asta este demult scena unei comedii…si noua ne place mult,mult de tot.
    Si eu astept cu nerabdare urmatorul “pinguin”…ca sa “ma rad” si eu putin,ca daca paine nu e,macar circ sa fie.

    Oligofrenia salveaza Romania!

  • Dar varianta votului anulat pt tine nu exista.Le scri ceva frumos pe buletinul de vot.Sau te obliga cineva sa alegi raul cel mai mic care pote fi cel mai mare.Un rau e un rau.Io de 15 ani nu ii mai votez pe nici unii.Unor golani io nu le acord votul.Unor tradatori niciodata.

 46. @dani Aveti perfecta dreptate.Dar lasati-ne sa facem si noi …haz de necaz.Este clar ca nimeni(cu exceptia ciobistilor,bercimondialilor,manelistilor..) nu vor vota constienti un sistem ca a acela creiat de basescu/boc dar… manipulati/cumparati vor vota tot pe …acesti portocalio/basisto/udristi(asa cum unii au votat PPDD fara sa stie ca-l voteaza tot pe basescu si …cum unii vor vota “miscarea populara” fara sa stie ca voteaza pe… EBA,etc).Partea proasta este ca in prezent nu avem (nici macar la orizontul indepartat) altii mai buni(adica adevarati patrioti/conducatori de tara/oameni de stat, care sa poata sa faca o soarta mai buna pentru romania/romani).Asa ca vom vota identic cum am votat in cei 23 ani…adica raul”mai mic”.

 47. E DE BINE!
  Daca sefii (oricare, no matter) nu fac nimic, e pe plus, ca automat nu fac nimic rau.
  Cel mai bine a fost – in ultimii 5-6 ani – cind a fost guvernu lui boc interimar pina-n alegeri. N-au putut face nici o prostie, situatia a fost buna, calma…

  Ar fi ce mai ok sa nu avem deloc guvern, iar parlament doar o luna pe an, daca se poate in august si sa dea Domnul sa li se si strice areul conditionat 🙂

 48. Basescu a inceput campania Electorala pentru Partidul miscarea curului

  Nu votaţi pentru mine, votaţi cea mai bună soluţie pentru mersul înainte a României, votaţi NU pentru hoţi!”
  Aşa greu cum am mers, am mers înainte. Am încredere în voi, aşa cum am încredere şi în mine să vă duc mai departe.” Traian Basescu

  Miscarea Populara Satu Mare shared Mişcarea Populară’s photo.
  “Nu votaţi pentru mine, votaţi cea mai bună soluţie pentru mersul înainte a României, votaţi NU pentru hoţi!” Aşa greu cum am mers, am mers înainte. Am încredere în voi, aşa cum am încredere şi în mine să vă duc mai departe.” Traian Basescu

 49. Cum a scapat Basescu de la nebuni 😀
  In noaptea referendumului,Basescu mort de beat,se pune sa povesteasca alaturi de un vagabond betiv.
  O patrula a politiei ii legitimeaza dar niciunul n-are acte.Fiind mort de beti,amandoi sunt dusi la spitalul 9 la sectia dezalcolizare.
  Medicul de garda le explica ca mai e un singur pat si ca cineva va trebui pus in libertate,cel care e mai sanatos mintal,asa ca ii intreaba:
  -Cine sunteti voi?
  Vagabondul:
  Presedintele ROMANIEI
  Basescu:
  Jucator la Masa Verde

 50. Dl. Radu Tudor, rog confirmati urgent! Nu am probe!

  Basescu si-a facut Miscarea Populara pentru fi-sa, pentru ca sa poata sa o scoata iar pe fi-sa europarlamentar la alegerile de la anul. E vorba de salariul lui fi-sa, de 7000 de euro pe luna, care e ceva, nu e de-aici! Adica incearca si omul sa isi asigure odrasla, o traditie melteneasca usor de inteles pe la noi, pentru ca si noi suntem tot un neam de agricultori descurcareti cu coatele ascutite si deci, e vorba despre mentalitatea noastra populara de descurcareti de altfel.

  Basescu, avand f multa nevoie de voturi pentru fi-sa la europarlamentarele de la anul, el incearca sa faca ce stie mai bine, in primul rand sa isi asigure voturile tiganilor. De aceea l-a bagat pe dr. Bradisteanu sa coabiteze, adica l-a trimit sa se ocupe de tiganul Cioaba, care ii poate asigura lui voturile garoilor. Tiganii fiind cunoscuti drept vanzatori morali, adica daca le dai bani sau avantaje, aia n-are mama, n-are tata, voteaza si pe Satana (V. Piturca), nu mai conteaza!

  Dupa aceea, planul 2 a fost sa ia electoratul PRM, dandu-l afara pe Vadim din PRM cu cateva zdrente (boarfe, rapandule) feminine infiltrate acolo de SRI. O tactica de doi lei si cinci’spe bani marca SRI, si evidenta de altfel.

  Nu in ultimul rand, Basescu si cu Victor Orban, ei au fost intelesi intotdeauna si toate miscarile au fost facute la comun acord, nu aiurea. Astfel incearca sa-si asigure din nou si voturile unei parti a electoratului maghiar.

  De la romani el nu mai are nevoie de voturi, adica pe romani de aceea nu incearca sa-i convinga, pentru ca Basescu stie ca romanii nu il mai vor vota, nici pe el, nici pe fi-sa si nici pe tot neamul lui. De aceea, incearca si el sa se asigure cu cine poate.

  Basescu vrea sa si-o asigure pe fi-sa, vrea si omul sa-si asigure si el odrasla care sta sa nasca, si deci care are nevoie sa aiba asigurat un viitor.

  Toate aceste vrajeli cu Miscarea Populara, cu Basescu si cu politica romaneasca sunt f f complicate, intr-adevar! Pana la urma, la televizor de ce nimeni nu traduce oamenilor despre ce e vorba, decat poate cel mult in ultima instanta? E antirating sa lamuresti lumea? Sau nu mai ai ce vinde daca o lamuresti prea repede? Sincer. ‘Traiti!

  P.S.: Regele Cioaba e si Cavaler de Malta si de aceea turcii sunt foarte atenti cum il trateaza pe tigan ca sa nu sucombeze, sa nu fie acuzati ca au omorat ei un Cavaler de Malta, fie el si de origine indiana! (Lantul amintirilor si Prietenii mei elefantii).

 51. Acum 16 1ugust orele 10,30, la stiri ni se spune despre unele noi taxe pe lux, mai ales (vezi comentarul de mai sus). Cica sunt exceptate 14 categorii de persoane de la CAS. Dar cei care nu platesc nimic, dar fac toate mizeriile posibile cand au un internat in spital (dupa batai si betii), sau cand (cu mare delicatete) li se fac perchezitii si sunt ridicati (de ochii lumii), care inseala, escrocheaza, fura, ignora cele mai elementare norme de bun simt si convietuire sociala(cica politia ii pazeste sa nu se incaiere etc.). Li se cere, ca celorlalti cetateni, justificarea averilor s.a.m.d.? Si cate si mai cate. Dar meritam, ca in toata istoria noastra (atata cat este)

 52. Nu prea ma mai intereseaza. Daca nu vor opri “proiectul” Rosia Montana si nu vor introduce in proiectul de Constitutie familia ca fiind formata din barbat si femeie, nu mai vad vot de la mine.
  Oricum, nu va mai fi ca inainte, pentru ca nu mai am incredere in cei doi. Constat ca sunt de teapa lui Basescu. Si constat ca Attila Korodi a fost un ministru al mediului mult mai bun decat Rovana Plumb.

 53. E de bine! Tara merge ca si unsa, din punct de vedere economic si social! Legislatia e FOARTE bine pusa la punct! Asa ca, domnii, Ponta si Antonescu, pot sta in concedii, cu lunile. Pot sa faca si o “punte”, cu Sarbatorile de Craciun si Revelion.
  Deci, e de bine, baieti! Stati in vacante si concedii multsi bine si cu cine va convine! Mergeti inainte! Dar cred ca aveti cunostinta ca podul e deja rupt? Daca stiti asta, mergeti inainte!
  P.S. Rog pe cei care lovesc cu pricepere securistica in doamna Dana Grecu,de altfel, singurul jurnalist corect si neobedient fata de diverse interese ce sunt contrare legii,sa o lase sa-si faca meseria!!! Stim ca o huliti deoarece aceasta DOAMNA nu poate purta ochelari, cu o singura lentila, atunci cand si cum doreste Boss-ul. Gestul saltimbangic al celor 3 jurnalisti ai A3, a fost similar cu “a da cu bata-n balta” sau cu ” …..-n fasole”! Pacat, unde era acest post, in ianuarie 2012 si unde este acum! Jalnic.

 54. Da, este rau ca au plecat amandoi in acelasi timp. Desigur, indiferent de functie, sunt oameni si au dreptul la concediu. Dar nu trebuiau sa lase tara neguvernata. Pe mana cui au lasat-o? Pe a lui izmana? Gresit.
  Au dat apa la moara rautaciosilor, si pe buna dreptate. Poate la anul nu vor mai proceda la fel.

 55. este normal sa aiba si ei concediu ca nu sta tara in ce mai declara unul sau altul.si apoi,basescu este in concediu nonstop de vreo doua mandate.

 56. Nu,nu e de rau.Planul a fost indeplinit.Numarul de incolonati la sectiile de votare a fost atins.Roaderea ciolanului a inceput cu succes(-uri).Coabitarea merge struna.

  Dana Grecu e doar rautacioasa.Sa recunoastem…dupa atatea strigaturi in campania electorala “jos basescu” si dupa ce cu greu s-a realizat scumpa si nepretuita koabitare(adica luarea limbilor in gura),este necesar un concediu,cat mai lung si cat mai departe de romanica.Oricum pontanel-miaunel si cu frumoasa adormita pot sta linistiti,FMI-ul se ocupa de tot in noua lor plantatie si sunt foarte multumiti de noile SLUGI care seamana foarte mult(aproape la perfectie) cu vechile slugi.
  Imi aduc aminte de unul de la PDL care la un congres sau o adunare din asta a leprelor,spunea ca unitate de masura in politica ar trebui sa fie “bocul”…cata dreptate a putut avea.Acum avem un premier de vreo 3 boci jumate…lejer.

 57. Copiii lor au dreptul sa petreaca timp cu parintii in concediu, deci e de bine ca au concediu; telefonul inchis nu e insa motiv de lauda cum nu e nici faptul ca au plecat in acelasi timp .

Leave a Reply