Dacian Cioloş a semnat adeziunea la noul partid “PLUS” (Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii), marţi, 18 decembrie, într-o conferinţă de presă. Potrivit fostului premier, adeziunea sa are numărul 11.733.

Cioloş a anunţat că până la sfârşitul lunii ianuarie va fi definitivată lista “PLUS” pentru europarlamentare. Procesul de selecţie a candidaţilor va începe vineri, cu deschiderea înscrierilor. Cei interesaţi să candideze din partea “PLUS” pot să să-şi depună dosarul până pe 20 ianuarie.

5 COMMENTS

  1. S-a prins pana la urma ca MRÎ suna naspa, apoi s-a gandit “ba nene, mai bine fac invers: aleg sa sune bine si apoi il transform intr-un acronim jmecher”.

  2. Și de cum s-a aflat in PLUS distinsul Cioloș a și produs o plângere “in plus” la tribunal împotriva ipoteticei OUG pe amnistie și grațiere! Orbán trebuie sa fie in culmea furiei, ca dacă nici copywrightul pentru tâmpenie nu mai e respectat in România înseamnă ca romanul nu mai are chiar nimic sfant. Mai rămâne cooperarea loiala între aliați sa țină steagul, manifestata cu brio prin acțiunea joint de premiere a speranțelor luptei anticoruptie desfășurată sub auspiciile ambasadei SUA și a președinției romane. Adică, Hans Klemm a dat diplome câștigătorilor concursului “Corupția ucide”varianta academica, iar Johannis a dat o cafea pentru “Cetățenii Răzbunători”(Citizen Avengers) câștigători ai concursului de “civism”(varianta academica a Pietei Victoriei, bănuim), ambele concursuri fiind copiate in tușe groase după concursurile de 1decembrie concepute și organizate de jurnaliștii A3 unde se “fabrica” deputații “ciumei rosii” (a se vedea Plesoianu). In plus, Johannis a început o corespondenta fructuoasa cu Viorica Dancila care amenință sa facă subiectul următoarei cărți de “autor”cu care celebrul Klaus Werner Johannis își va lansa al doilea mandat in compania aceluiasi Eduard Hellvig, la randul lui lansator de vreo Broșura despre activitatea SRI, intitulată: “Denunțarea protocoalelor secrete, un pas înainte pe calea reformei” or some such thing. Nici asta nu va fi plagiat, nici măcar “autoplagiat”, fiindcă băieții au avut mare grija sa facă precizarea, la Târgul de carte din 2014, ca operele lor respective vor apărea “pas cu pas” pe măsura ce autorii strâng experiența și informațiile necesare continuării serialului numit “Operațiunea Cotroceni”. Trăiască sur-plusul de tâmpenie made in România!

  3. Ori ce este in plus ,reprezinta un dezechilibru pentru cineva/ ceva … idei ,tendinte ,schimbare si dezavantaje ,anyway e de bine !

  4. Total gresit: Ciocolos asta n-are cum sa fie nici in plus, nici in minus! El este UN MARE ZERO, UN ZERO ABSOLUT. Asta indiferent daca are sau nu epoleti la maiou. Oricum, cu sau fara epoleti, eu tot astept sa dea BANII INAPOI dupa golania aia cu Cumintenia Pamintului!

Leave a Reply