Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, că multe dintre proiectele guvernului se blochează din cauza funcţionarilor din ministere, preşedintele Camerei Deputaţilor anunţând că îi va cere premierului Dăncilă să facă o analiză a tuturor celor care au blocat acte normative.

“Noi avem proiecte de milioane de euro care nu au nicio şansă să fie realizate pe cadrul legislativ actual. Se tot blochează această ordonanţă. Joi, când trebuie să înceapă şedinţa de Guvern, un funcţionar a spus că nu poate fi avizată ordonanţa. A fost întrebat: Ai citit ordonanţa? A spus nu. Sigur că ea a fost avizată ulterior. Mai este un domn la MAE care se opune la tot ce vine de la Guvern. O să-i propun premierului să avem o analiză serioasă a tuturor celor din guvern care au blocat acte. Nu ştiu ce va face ministrul respectiv cu el. Noi nu mai vrem să ne păcălim cu noţiunea de coincidenţă. (…)Dacă este o reţea, te duci cu gândul la celebrul stat paralel, căci nu se poate, undeva trebuie să există o coordonare. Şi prin judeţe există starea asta. Şi în SUA s-a vorbit de deep state, Trump a ieşit să spună”, a spus Liviu Dragnea la România TV.
“Doamna Dăncilă este o femeie puternică, cinstită, corectă, responsabilă şi cu fiecare zi care trece capătă mai multă experienţă şi respect din partea membrilor Guvenrului. A avut vizite externe, a fost primită de Suveranul Pontif. Nu îi este frică doamnei Dăncilă. Eu mă refeream să nu fie cineva tentat, persoane fizice, juridice să treacă peste această linie roşie. Temerea doamnei Dăncilă sunt aceşti oameni care creează blocaje în Guvern. Trebuie să ne ocupăm şi de asta”, a mai spus Liviu Dragnea citat de Mediafax.

 

11 COMMENTS

 1. La MAE sunt prioritare si blocate ordonante? Or fi. Dar atunci ce sa mai zicem de Ministerul Transportutilor? De CNAIR nu mai zic, l-au pus tot pe ala care atatia ani n-a facut nimic. Sau acolo nu il intereseaza pe Dragnea?

  • Deci: SUA si-au mutat ambasada la Ierusalim astazi.
   In scurt timp o sa urmeze si celelalte tari inclusiv UEul dupa circul de rigoare cu declaratii si hartii fara valoare ca sa nu para ca sunt valetii licuriciului cel mare…

 2. Sa defineasca “trebuie sa ne ocupam”… N-a dat nume, doar ameninta. Cine e mafiot, de fapt, in tara asta?

 3. Si ce ne intereseaza pe noi ce faceti voi in culcusul comun politic? Cetatenii vor guvernare,reforme,sa creasca nivelul de trai in rwalitate si nu doar scriptic!

 4. Daca as fi la fel de bogat ca unii din PNL sau “societatea civila”, daca as fi sponzoritat de Soros cum spune RomaniaTV si Antena 3 i-as face eu plangere penala lui Dancila de la tradare de tara si incalcarea Constitutiei pana la amenintarea protestatarilor si incalcarea drepturilor minorilor in cazul Pitesti!

  Dar din pacate sunt doar un biet roman departe de “un salariu ca in UE” care nu are decat liberatea de exprimare si nu bani de avocati si stat prin tribunale cu borfasii din PSD!

  • Tu ești fraierul care le face treaba celor sponsorizați! Nu ești atât de sărac cât pretinzi dacă-ți permiți să pierzi timpul comentând pe bloguri!

 5. Interesant, “angajamentul” lui Dragnea de a intra tot mai mult in gratiile administratiei americane, e demn de toata lauda. Vad etalate concepte noi , in gura lui Dragnea ! “Deep State” se vrea in naratiunea lui acel stat paralel care ii pune mereu piedici in guvernare !
  L-am mai auzit cu ceva timp in urma lansand “rule of law”. Sa-i amintim mai des ca “rule of law” inseamna “domnia legii” , nu care cumva sa faca vreo confuzie cu tendinta de a practica acel “rule by law” care face diferenta uriasa in abordarea notiunii de ” stat de drept ” autentic.
  “Rule by law” ar fi practicarea discretionara a legii si infaptuirea actului de justitie conform intereselor personale. Dragnea, remember, justitia sau ar trebui sa fie asa, se infaptuieste zi de zi coerent. Expresia “trebuie sa ne ocupam si de asta” are un ecou de tragica amintire pentru ca a fost lansata cu mult timp in urma de catre L. Beria, sinistrul ministru de interne al lui Stalin.
  Nu exista oameni nevinovati, exista oameni de care …. inca nu ne-am ocupat! Esti pe calea buna, Dragnea!

  • Estimatorii si admiratorii, Dragnea printre altii, ar trbui se mai cunoasca un alt “concept” al justitiei americane: Rikers Island!

Leave a Reply