Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, într-un interviu acordat Adevărul.ro, a criticat decizia Ministerului Educaţiei de a tăia locurile finanţate de stat de la marile universităţi din România, printre care Bucureşti, Cluj şi Timişoara.

”Nu a fost o idee bună de a tăia locuri de la marile universităţi. Faptul că a acorda mai multe locrui pe domeniile strategice nu este rău, dar nu în dauna marilor universităţi, unde se formează profesorii. Nu aş fi redus locurile, puteau să găsească alte formule. Dacă ne uităm în clasamentele internaţionale, acestea sunt universităţile pe care le regăsim acolo”, a declarat Ecaterina Andronescu.

3 COMMENTS

 1. Ai visat ceva urat tanti? Dar ce ai facut tu bun de cand esti in politica? Doar ai reusit destabilizarea entitatii si limitarea nivelului de invatamant si trai al colegilor tai! Acum te dai guraliva criticand? Nu ti-ar fi rusine!

 2. Domnule Radu Tudor , sindicatele din sanatate dau startul la greve pentru TAIERI DE VENITURI in plin avant economic. Cand era Boc erati foarte suparati ca a taiat pensiile si salariile in timp de CRIZA ECONOMICA. Nu aveti nici o reatie la greva si nici la taierile de venituri.
  Apropo de BOC, la CLuj generatia de aur organizeaza un meci cu fostele glorii de la Barca, plus Andrei Pavel care organizeaza si el un eveniment sportiv de nivel inalt.
  Ai idee de ce nu vor sa organizeze la Bucuresti la duoamna Firea , sau la duoamna Olguta ?
  Nu zici nimic ? 🙂

 3. Nu-i nimic! Ce conteaza ce spune Andronescu? De fapt cine e Andronescu, ne-a aratat Dragnea la Congres!

  Badea si Ciuvica spun ca bine le-au facut ca “a taiat banii securistilor”.
  De parca au vreo vina cele 10 universitati de top ca la una din ele preda Dancu si Coldea sau au vreun merit anonimele universitati de la Suceava si Harlau sau Vascautii din Deal…

  Cam asta e nivelul la care discuta PSDistii acum si totul pentru cateva milioane de lei aferente locurile de la buget, pe care i-ar putea recupera foarte usor de zece ori mai mult cu unul-doua proiecte europene pe Educatie!

Leave a Reply