Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a participat la evenimentul organizat de Victor Ponta pentru lansarea proiectului Pro Romania. Acest proiect se doreste a fi un concurent la adresa PSD.

Andronescu se afla pe lista neagra a presedintelui PSD, desi se afla in toate sondajele de opinie pe o pozitie buna la capitolul incredere.

La Pro Romania, care inca nu este partid politic, au plecat deputatii PSD Podasca, Nechifor, Dobre si Banicioiu.

Pina la 30 de senatori si deputati e distanta lunga.

Targetul de 30 este crucial in votul pe o motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE, care va fi depusa de PNL.

“Vreau sa propunem un candidat la prezidentiale. Este in sala aici alaturi de noi si nu sunt eu”, a spus Ponta.

 

6 COMMENTS

  1. sa fie oare o surpriza? astept cu mare interes parerile analistilor profesionisti , egal ce preferinte politice agreeaza

  2. E greu pana pleaca cativa grei. Se vor gasi destui sa ii urmeze. Problema e ca tara nu castiga mai nimic. Vom avea PSD 1 si PSD 2! Si cu asta ce-am facut?

  3. Eu nu vreau ca Ponta sa reuseasca, ar fi din nou o manevra ca PSD sa se spele pe maini de guvernarea dezastruoasa exact in mopmentul in care a ajuns la fundul sacului iar imaginea-i este compromisa atat in tara cat si peste granite. Adica sa deconteze altii. Singurul lucru bun ar fi ca sa se scape de dictatura interna, cu Dragnea nu vor ajunge nicaieri, va ajunge doar el in Brazilia calare pe un container de bani iar restul vor fi material pt DNA.

  4. Ecaterina Andronescu nu pleacă din PSD. Nu că m-ar afecta cu ceva, după mine poate să plece tot pesedeul în USR! N-am argumente, dar așa intuiesc!

    • Ma deranjeaza enorm, ca traim intr-o epoca a minciunii, inselaciunii si a tradarii iar, clasa politica este dusa pe apa Dambovitei.

      • Tu chiar mai crezi că are vreo importanță cine este la butoane în situația în care deciziile majore pentru România nu le mai iau românii?

Leave a Reply