Fostul ministru Elena Udrea rămâne în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă i-a respins cererea de judecare sub control judiciar, în dosarul “Gala Bute”, în care este acuzată de abuz în serviciu şi luare de mită.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au menţinut astfel decizia luată în 15 mai, tot la instanţa supremă, de judecare a Elenei Udrea în arest la domiciliu.

Elena Udrea ceruse instanţei să înlocuiască măsura arestului la domiciliu cu controlul judiciar

În 7 mai, Elena Udrea a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor şi plasată în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv înlocuirea măsurii arestului preventiv. Fostul ministru Elena Udrea a stat în arest preventiv din 25 februarie, până în 30 aprilie ea fiind încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei, apoi transferată la Penitenciarul Târgşor.

14 COMMENTS

   • La faza asta ai fost f. simpatic! Daca esti cumva fostul @bocanila, te rog sa precizezi, pentru ca imi erai chiar foarte simpatic! Chiar nu am nimic sa-ti reprosez! Sal

     • Poti sa-l pastrezi, ca tu nu esti @bocanila! @bocanila scria altfel, avea cu totul alt stil! Si mai ales, in niciun caz el nu folosea foarte multe puncte, puncte, fara niciun sens! @bocanila nu a mai intrat demult pe-aici, el era mai zemflemist, baga mai la misto si baga foarte interesant ceea ce baga! Probabil ca s-a plictisit omul! Pacat, pentru ca blogul a pierdut un combatant destul de important!

      P.S.: Cine stie ce s-a intamplat cu @bocanila!

     • Tu esti @Vio, care scrie cu foarte multe puncte, puncte, absolut fara niciun rost! In memoria mea tu asa vei ramane, etern! Sanatate!

      Citez: “doamna Mariana Rarinca a împrumutat-o pe stanciu cu nişte bani …. iar stanciu ca să nu-i dea banii, a acuzat-o de şantaj
      doamna Mariana Rarinca a greşit doar că va da filmuleţe, fotografii compromiţătoare, ş.a. … la disperare că avea nevoie de banii ei care a împrumutat-o pe stanciu … unul la nervi zice multe …
      eu după toate astea, întreb: cele 6 luni in arest preventiv cine o despăgubeşte pe doamna Mariana Rarinca ❓ sunt implicaţi procurori DNA (conducere DNA) – au acuzat pentru un denunţ, judecători (conducere ICCJ) – i-au dat arest preventiv degeaba, NEVINOVATĂ ❗ ❗”.

  • Ei, unde! În vreun port, la vreun stabiliment? Noooo! În genunchi pe sub biroul lui? Noooo! Pe trotuar pe lângă Intercontinental? Noooo! Pur şi simplu s-a trezit cu ea pe şuviţă!

 1. Bai fratilor, m-am descoperit, cam tarziu ce-i drept, sunt misogin. Daca bretonata asta poate sa stea in arest la domiciliu la “Stejarii”, nu vad de ce multi altii printre care si dl. Mazare, sa nu stea pe acasa, “la domiciliu”.
  Pai ma gandeam sa-i iertam pe toti. Doar atat am sa spun, din cauza lor am in pamant apropiati.

  • F corecta propunerea in ce priveste “iertarea”, un fel de amnistie generala morala, fara a le cere socoteala pentru nimic. Poate asa, intru crestinatate, data viitoare nu vor mai fura, pentru ca in loc sa le mai vina in gand ciordeala, le va veni Dumnezeirea. Oricum, in Romania este un fel de cumetrie generalizata, in sensul ca toata lumea e prietena cu toata lumea.

   P.S.: Oare cum ar fi sa te culci seara golan, si dimineata sa te trezesti adevarat profesionist, devenit peste noapte adica?! Este posibil asa ceva? Poate de aia si in Romania, golanii raman tot golani, toata soarta lor.

 2. Nu ar fi normal ca Udrea sa-si dea, sau daca nu vrea, sa fie fortata sa-si dea demisia din Parlament? Noi stim ca acolo se doarme pe capete, dar chiar sa te numesti parlamentar cand tu esti arestat (chiar si la domiciliu) este parca prea mult.

Leave a Reply