A venit si vremea sa discutam despre dosarele si problemele concrete pe care le are Vasile Blaga, fost presedinte PDL, actual co-presedinte PNL.

Ginerele sau face obiectul unei anchete privind acuzatii de evaziune fiscala, iar fostul ministru de finante Darius Valcov l-a denuntat pe Blaga ca fiind intermediar pentru contracte cu Tehnologica Radion, o firma cunoscuta ca fiind apropiata PD si PDL.

Pina in prezent, Vasile Blaga a dovedit o imunitate destul de solida in fata anchetelor DNA. Va fi la fel si pe viitor?

http://www.agerpres.ro/justitie/2015/05/21/vasile-blaga-denuntat-de-darius-valcov-la-dna-rechizitoriu–18-17-17

Sau Buldogul Blaga va fi si el incoltit?

13 COMMENTS

 1. Cât e Luluţa Kovesi şefa cătuşelor din România, poate sta liniştit. Dacă se va întâmpla ca justiţia din România să fie independentă s-ar putea să aibă motiv de emoţii.

  • Antena3 ar trebui sa faca o emisune speciala la Sinteza Zilei cu toate scandalurile politice si de coruptie in care a fost implicat Vasile Blaga din 1990 si pana astazi. Asa ca o reimprospatare a memoriei civice pentru a se vede ce escroc de escroc zace si-a aceast pedelac portocaliu revopsit acum in penalac galben ca lamaia in fundul curtii de la tara.

  • “Potrivit surselor judiciare, care citează din documente ale anchetatorilor, Mihai Neicu a dat o declaraţie ca martor în dosarul lui Andrei Ionuţ Rudeanu, în care ar fi arătat că ajutorul nemijlocit pe care el personal şi unul dintre administratorii firmei sale i l-ar fi acordat ginerelui lui Vasile Blaga şi implicit companiei sale de pază nou create a venit ca urmare a unei presupuse rugăminţi făcute de Blaga, în anul 2011, referitoare la Rudeanu.

   Sursele citate au precizat că anchetatorii redau în documente declaraţia lui Mihai Neicu: “În perioada septembrie 2010 – primăvara anului 2011, am fost solicitat de numitul Blaga Vasile la o discuţie la sediul Partidului Democrat, din municipiul Bucureşti, Aleea Modrogan. Cu ocazia acestei discuţii, acesta mi-a solicitat să-l ajut pe ginerele său, numitul Rudeanu Ionuţ, care îşi înfiinţase societatea de pază şi protecţie Axis Corporate Security, să obţină contracte de pază cu instituţii de stat şi companii private, şi să îl ajut în managementul acestei societăţi (recrutarea de personal, dotare, întocmirea documentaţiei necesare, participări la licitaţiile publice etc)”.”

 2. D-le, asta e un vakkar ce are capu’ cat valiza de armata! Inginer mecanic, de profesia lui de baza. Mare politician contemporan in tara numita Romania, undeva in galaxie!

 3. Off-topic:

  Cutitarul din Centrul Vechi care a dat cu cutitul saptamana trecuta in noaptea de vineri spre sambata noaptea, nu a fost prins nici pana la ora aceasta! Pana la ora aceasta nu a fost dat nici macar in urmarire generala! Cea mai buna varianta a anchetatorilor ar fi sa negocieze predarea cu clanurile tiganesti, pentru ca amandoi agresorii erau de etnie!

  P.S.: Faptul ca amandoi agresorii erau de etnie rroma, a fost cu totul absolut intamplator, bineinteles!

 4. Pe toate posturile tv este propagata zi lumina neincredere! Neincredere in institutii, politicieni, politie, biserica, in presedinte, prim-ministru, neincredere in justitie etc.

  Vanzandu-ni-se zi lumina neincredere si nesiguranta pe toate caile si prin toate mijloacele, majoritatea romanilor ajung sa nu mai aiba incredere in nimic si sa fie toti foarte agresivi.

  De aceea, constatam ca in societatea romaneasca actuala, toata lumea ataca sau contesta pe toata lumea, toti ii ataca pe toti in toate partile si contesta orice, oamenii nu mai au incredere in nimeni si nimic, ajungandu-se astfel la contextul general in care foarte multi sunt dispusi sa isi rezolve orice problema pe cont propriu fara intarziere, adica sa o transeze pe loc pentru ca altfel nu va avea cine sa le faca dreptate.

  Asa ajungem exact la ceea ce vedem ca se intampla actualmente in Romania! Astfel incat, toata politica aceasta mediatica de valorificare prin rating a criticii generalizate si de propagare a neincrederii ca efect secundar, are un impact constructiv pentru societate? Sau pana la urma toata mentalitatea aceasta de “politica editoriala” care face rating, aduce grave prejudicii societatii in care traim?

 5. Vă rog să îi puneţi pe toţi infractorii pdl în linie dreaptă cînd urlă pentru orice. Veţi constata că la toţi li se umflă venele şi moaca cînd urlă mai ales cînd vor să se apere de măgăriile făcute cînd erau în funcţii. Buldogul Bleaga a uitat cînd lăcrima la mîna lui băsescu atunci cînd l-a ejaculat, pacă de la conducerea partidului, a uitat că au distrus calea dreaptă a justiţiei prin colcăiala furăciunilor şi a minciunii demente. Acum trebuie ca tot ce ţine de justiţie şi procuratură, să termine odată pentru totdeauna cu frăţia politică şi să-şi arate adevăratul profesionalism pentru care au învăţat ani de zile, au dat examene de stat şi au depus un jurămînt privind constituţia şi legile ei. Să facă curăţenie în toţi care au minţit şi au stricat tot ceea ce însemna justiţie şi lege, demnitate, onoare şi respect reciproc.
  Cred că în urma acestei hotărîri de achitare a respectivei doamne nevinovate, vor avea reţineri privind apărarea demnităţii de către CSM sau oricine.

 6. din cauza lui şi a pdl-iştilor, am mai stat cu băsăul 2 ani de zile de la referendum încoace, lovitură de stat …
  când blaga va fi în puşcărie, închis pe drept (microsoft, eads, bani negri campanie 2009, 2014), am să strig în gura mare, asta-i lovitură de pârnaie pentru buldog …

 7. Ca sa prinzi tura in vama, ca si vames, cotizai mia de marci pe noapte, la “buldog”, pe vremea cand inca erau vami. Banutii se lasau la locuri prestabilite… Pam-pam! Ajuns mare smecher la Bucuresti, strangea peshcashul de la portocalii din teritoriu, ca sa fie bine si sa nu fie rau! Poate isi da vre-unul drumu la gura, cum a vandut grasutzul functiile de vice la nivel national in noul PNL in ultimii ani!

Leave a Reply