Elena Udrea a solicitat, vineri, conducerii Arestului Poliţiei Capitalei, să-i permită ca, pe banii ei, să văruiască celula în care a fost închisă, să vopsească gratiile şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să tapeteze pereţii, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, că, în virtutea legii donaţiei, Elena Udrea a adresat conducerii Arestului Central al Poliţiei Capitalei o cerere în care a solicitat să i se permită să-şi renoveze celula.

Udrea a menţionat că intenţionează să văruiască, să vopsească zăbrelele şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să pună tapet pe pereţi.

Conform anchetatorilor, solicitarea Elenei Udrea urmează să fie analizată, săptămâna viitoare, de şeful Arestului Capitalei.

Elena Udrea se află în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Microsoft.

Udrea este acuzată, în dosarul Microsoft, de trei fapte de trafic de influenţă – în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi de spălare de bani.

20 COMMENTS

  • Ba sa fie portocaliu, ca sa fie o celula speciala. Una pentru toti PDL-acii spurcati care si-au batut joc de tara asta.

 1. acum ii pute ca sta intr-o incapere ce arata jalnic dar posibil sa fie mult mai confortabila decat casele multor romani saraci; acolo la plescoi avea conditii mai bune? wc-ul era la vecini in curte iar apa aducea de la cismeaua din coltul strazii. ia vedeti in ce conditii stau elevii in internate, militarii prin cazarmi cand serveau Patria, cei din caminele de muncitori arondate fabricilor sau chiar spitale unde nici macar tencuiala nu mai au.

 2. Ce? Ori asta e în locul unei ediţii de carte scrisă!
  Să fim serioşi, condiţiile astea care s-au descoperit acum, noroc de udrea, sunt de ani de zile, să vedeţi la periferie ce condiţii au! Apropo, nu au condiţii de “cazare” dar au mijloace de comunicare pentru a înşela populaţia, au condiţii să facă sport, pentru antrenamente zilnice(poate nu în orice penitenciar), ca în cazul eliberării, fiecare să fie AS în violenţă, intimidare şi orice!
  Acum o glumă “poate e invitaţie indirectă pertenerului de afaceri în cei 10 ani”!

 3. La câte amenință să iasă la iveală, va avea nevoie de o vopsea cu acoperire foarte mare! Culoarea contează mai puțin, deși maronul mi se pare cel mai potrivit!

 4. Daca nu i s-a pus sechestrul asigurator! Normal! Are bani. Daca nu a fost si ea stundenta la zi sa vada ca tot asa arata camerele la unele camine studentesti. In Romanica doar daca intarzii sa platesti un impozit imediat ANAF pune sechestrul asigurator pe conturi…. chiar daca uneori nu are dreptate dar trebuie sa dovedesti tu…. Si daca adaptam un proverb chinez: “Cine fura o gaina ajunge la puscarie dar cine fura 1 milion de euro ajunge imparat!” Si e tare, tare vechi proverbul.

 5. Daca-si renoveaza celula si pune in spatele gratiilor un tapet cu un peisaj, i se va parea doar ca locuieste la parter si are zabrele la geam…ca s-o apere de hoti.Chiar…bietii hoti comuni cred ca se simt umilitii de aceasta mama a hotilor, care invartea milioane de euro cu usurinta cu care invartim noi 5 lei ( daca-i avem si pa aia…).

 6. Trebuia sa faca lucruri bune cu tara asta, ca bani a avut cu carca. Nu acum cand se afla unde trebuie. Si daca facea ce trebuia, era libera la ora asta. Dar a durut-o fix in _____ de Romania.

 7. hoata trebuie sa-si exercite dexteritatea si nu o poate face la o jerpelitura de incapere na ce sa-i faci dichisul meseriei

 8. Cat tupeu domnilor!!! Sper sa nu i se aprobe cererea, sa vada si ea cum e acolo, cum au suportat altii pe care ea i-a turnat. S-a bucurat cand l-a vazut pe Nastase la inchisoare. Acum sa simta si ea. Dupa plata si rasplata!

Leave a Reply