Un elicopter de transport Mi-8 s-a prăbușit joi în ținutul Krasnoiarsk din Siberia, făcând 15 morți și 10 răniți, a anunțat purtătorul de cuvânt al Parchetului local, Oxana Gorbunova, potrivit RIA Novosti și Interfax.

‘Trei membri ai echipajului și 12 pasageri și-au pierdut viața’ în urma acestui accident, a precizat Gorbunova.

Elicopterul avea la bord 25 de persoane — 22 de pasageri și trei membri ai echipajului. Conform primelor informații, aparatul s-a prăbușit la 10 kilometri de localitatea Igarka, pe malul stâng al fluviului Enisei, în timpul unei aterizări forțate.

Accidentele aeriene sunt frecvente în Rusia și sunt adesea atribuite stării proaste a aparatelor sau întreținerii lor necorespunzătoare, notează AFP.

2 COMMENTS

 1. Cu scuzele de rigoare dar nebunia pune capac pe minţile oamenilor manipulanţi şi manipulaţi prin minciuni!
  ”Scîrbele” astea care vor la ciolan urlă SĂ-ŞI DEA DEMISIA Dl. ARAFAT! NU sînt deacord cu niciunii şi să motivez:
  – cei care sînt angajaţi în acest serviciu militar semnează un contract prin care-şi asumă(cred asta) alarma la orice oră din zi şi noapte
  – toţi aceşti angajaţi sînt profesionişti(aşa trebuie) şi acţionează laurgenta alarmă
  – toţi trebuie să facă un proces verbal sau să scrie activitatea zilnică întrun registru de control(asta trebuie) însoţit de semnătura proprie
  – toţi aceşti angajaţi au un şef la baza/sediul în care lucrează, el la rîndul lui trebuie să prezinte raportul sau referatul şefilor coordonatori
  – toţi aceşti angajaţi obligatoriu trebuie să aibă telefoanele deschise permanent pentru alertă urgenţe
  – fiecare şef al bazei unde are angajaţi trebuie să organizeze orice acţiune tehnic şi logic în funcţie de urgena ivită
  – toţi aceşti angajaţi inclusiv poliţia sau jandarmeria trebuie să acţioneze în comun, mai ales şefii şi nu să se îmbogăţească pe urma controalelor în case pentru ”propria înavuţire=case sau vile cu ceea ce strîng în controale la dezastre”. de unde au în majoritate aceşti angajaţi cu salarii la stat viloaie sau şi maşini tari/scumpe??? nu-mi spuneţi că-s din economii sau împrumut în bancă ori de la amici! nu vă cred.
  Aşa că: Dl. Arafat medicul nu are nicio bază sau motiv să-şi dea demisia! Sînt destui care plimbă ţigara-n gură, sînt destui care aproape că dorm în scaune şi destui care plimbă hîrtii de colo colo să nu spun purtători de vîlvă de colo colo, destui care se plimbă cu maşinile-gaz pompat pentru fală, deh: lucrează la pompieri şi doar medicii sînt pe malpraxis prin lege, ei trebuie să dispară(şi la medici or fi desule lichele dar nu sînt toţi). (cu scuzele de rigoare dar e adevărat!)
  NUUUUU! DEMISIA!

 2. Dumnezeu sa-i ierte pe nefericitii din elicopterul cazut.
  “Accidentele aeriene sunt frecvente în Rusia și sunt adesea atribuite stării proaste a aparatelor sau întreținerii lor necorespunzătoare, notează AFP”
  Nu contest una dintre cauzele prabusirii poate fi si starea proasta si intretinerea precara. Numai ca France Press nu scoate o vorba despre numarul foarte mare de aparate de zbor, furnicarul din spatiul aerian rus iar, accidentul s-a petrecut undeva in Siberia. Oare cum o fi fost vremea la ora prabusirii ? Doar intreb.
  E asa de usor sa arunci cu noroi.

Leave a Reply