PNL a câştigat alegerile pentru Consiliul Local Cluj-Napoca cu 50% din voturi şi pentru Consiliul Judeţan Cluj cu 38 de procente, în timp ce Emil Boc a obţinut 68%, potrivit numărătorii paralele a PNL Cluj.

De asemenea, PNL ar fi câştigat Primăria oraşului Huedin şi Primăria municipiului Câmpia Turzii, în timp ce PSD ar fi câştigat primăriile municipiilor Turda, Dej şi Gherla.

PNL ar fi obţinut în judeţul Cluj 37 de posturi de primar raportat la 81 de unităţi administrativ teritoriale.

Potrivit sondajului IRES, Emil Boc a câştigat, la Cluj-Napoca, un nou mandat de primar, cu 69,1%. Pe locul al doilea s-ar afla candidatul UDMR, Horvath Anna, cu 10,8%, iar pe locul al treilea, candidatul independent Octavian Buzoianu (8,8%), susţinut de PSD+ALDE, UNPR, PNŢCD, PND şi PRM, scrie Agerpres.
Emi
Potrivit aceluiaşi exit-poll realizat de IRES, pentru Consiliul local Cluj-Napoca, PNL ar fi obţinut 55,5%, urmat de UDMR (15,4%), PSD+ALDE (14,3%), iar restul formaţiunilor au obţinut sub 5%

13 COMMENTS

 1. Boc sa fie noul presedinte PNL! Urgent un congres PNL,cu Boc in frunte,vor castiga parlamentarele.

 2. Este lesne de inteles ratiunile pentru care clujenii l-au votat pe Boc : din pozitia de prim ministru a dirijat de la buget sume imense catre mun. si jud. Cluj, in detrimentul altor orase mari. A fost corect ? Categoric nu. Cum sa nu te dezvolti, sa te modernizezi, cand ai bani mai mult decat suficienti.

 3. Eu nu-i inteleg pe clujeni. Ma gandesc uneori ca dau si ei 2 bani pe tara asta si apoi il voteaza pe Boc primar pentru inca 4 ani. Adica dragilor, va amintiti de perioada in care Emil Boc a fost premier? Va amintiti jaful, distrugerile, taierile de salarii, inchiderile de spitale si multe alte nenorociri? Cum sa acorzi votul tau unui astfel de om, mai ales dupa ce stii ce a facut? Inteleg ca poate Clujul arata bine, dar prin votul vostru validati o persoana si toate actiunile ei precedente. Si nu sunt absurd. As intelege sa votezi un primar care a facut bine comunitatii, dar a mai bagat si el in buzunar cate ceva, sunt mai multe cazuri prin tara si as putea trece asta cu vederea, dar sa votezi un om care a participat activ la distrugerea intregii tari, asta n-am s-o inteleg niciodata. Cazul Falca la fel. De ce ai vota lacheii lui basescu?
  M-am convins cum sta treaba in zona aia dinspre vest. Banuiesc ca soarta tarii ramane in mainile noastre, ale oltenilor, moldovenilor si dobrogenilor.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2016/05/26/de-ce-voi-vota-alde-si-calin-popescu-tariceanu/

  • un primar care afacut bine comunitatii -a se citi mafiei-din Cluj dar care a nenorocit o tara in fruntea unui guvern catastrofal si de mana cu un basescu super-penal !

 4. Și acum, Zorba grecul- Anthony Quinn & sir Alan Bates în varianta românească Zurba portocalie-Mircea Ionescu-Quintus & predoiu cătălin, advocat.
  https://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM
  Și asta de bucuroși că pdl-ul care le-a acoperit dezastrul îi mai spală de rușinea de a a fi aproape inexistenți ca partid istoric. E adevărat sau bat câmpii?
  Dați la o parte PDL-ul din Alegeri să vedeți dezastrul istoricilor. Ăștia vor fi de-acum la butoane, ca invingători, și umilul pnl va juca ce I se va cânta. Vor cânta în struna pdl-ului fost cu un ”tătărăscu” ,de astăzi cu rol de paravan ca symbol al liberalismului, Mircea Ionescu Quintus.
  Pur și simplu sunt consternat de această situație penibilă în care, în așa de puțin timp, PNL-ul a fost absorbit și se ”bucură” pentru că din rândurile lor au fost câștigători majoritari, ce să veși?!! pedelacii spurcați travestiți în liberali. Mare rușine,
  Sper ca doar Tăriceanu , de-acum încolo, să coaguleze în jurul său(dacă nu-l va lega ”justiția Sistemului) ceea ce ar mai reprezenta liberali autentici. Dacă presa, și vorbesc aici de Antena 3, nu va face un efort de înțelegere a acestei situații prin care liberalismul reprezentat de către dl. Tăriceanu reprezintă tot ce mai înseamnă liberalism, promovându-l în lmite decente dar…promovându-l, și se va bucura în continuare, cum văd, de victoriile liberalilor portocalii va fi rău și fără ieșire, acest partid PNL ne mai însemnând nimic din ceea c ear trebui să fie niște continuatori ai Brătienilor.
  PS. Victorie zdrobitoare! A cui victorie zdrobitoare. Halal victorie PNL!

  • Sunt victorii ale PNL-ului istoric? Aceasta-i întrebarea.
   PNL-ul istoric, în aceste Alegeri, ce contribuție a avut câtă vreme Emil Boc, pedelac spurcat, fără sprijin PNL în 2008, a câștigat din primul tur cu 76,21 iar în anul de grație 2016 ăsta nu a întrunit decât, cum se pare, 68% . Răspuns: contribuție O(zero).
   Întrebarea este, deci : Unde este PNL-ul istoric astăzi, în această ecuație, care-i contribuția lui, și la ce se bucură și se încununează el cu o așa victorie? Cu așa victorii? Așa-i că sunt niște penibili afișând o victorie cu omul lui băsescu ”Nomber One”?
   ACEASTĂ ÎNTREBARE ESTE ȘI SE VA MAI PUNE MAI PESTE TOT ACOLO UNDE A CÂȘTIGAT AȘA-ZIS-UL PNL DE ASTĂZI. NU AM TOATE DATELE DAR ASTA VA FI DEMONSTRAT DE CĂTRE MINE ÎN PERIOADA URMĂTOARE DACĂ ANALIȘTII NU VOR SPUNE ACESTE LUCRURI, CONSIDERÂNDU-LE VICTORII ȘI DESPRE CE VICTORII PNL-ISTE VORBIM ASTĂZI.

 5. Ca și Funar cu ceva timp in urma, pe când cu caritas-ul. Clujenii nu-s prea interesați de culorile politice, culoarea banilor ii mișcă.

 6. No’ dara, daca oamenii is multamiti si treaba mere bine, nu-i bai!Si sa ramaie acolo la el, ca la Bucuresti mare sparare o facut, cand o fost ministru …!

  • Apăi fratele meu muntean să ştii că nu tăţi clujenii îş mulţămiţi de prestaţia Bocului…dar mai rămâne o speranţă mică de tot, că “marea doamnă” cu nume de pădure o să-l “rezolve” cumva…Problema mare îi că nici ALDE şi nici PSD nu au adus la Cluj nişte candidaţi “beton” care să-i dea o “palmă” piticului de să-i zboare pălăria de iobag până în curtea lui tătâne-său din vârful muntelui cu drumuri asfaltate prioritar….că doar un “fiu de samă” are satul şi anume, Bocul…Personaje PSD precum Ioan Rus “curva” (calificarea îi aparţine domniei sale) politicii româneşti, nu au făcut altceva, decât să compromită şi să saboteze partidul…sper că, pentru PSD este un semnal de alarmă că trebuie musai să schimbe ceva la Cluj…şi îl aşteptăm pe domnul Tăriceanu să facă totul pentru ca ALDE să devină o formaţiune politică puternică la Cluj. Eu am votat şi voi vota ALDE sau alianţa ALDE+PSD.

   • Apoi ca bine graiesti frate ardelean, poate s-o schimba ceva in tate cele si o fi mai bine! No’ s’auzim de sanatate!

 7. Domnule Tudor, victoria lui Boc la Cluj NU E VICTORIA PNL! La urma urmei, e limpede pentru oricine ca imaginea de care se bucura Boc la Cluj a fost cladita in perioada in care Boc era PDL-ist, si pentru multi nici nu e clar daca Boc e PNL-ist sau, mai degraba, PIMPIT!

 8. Sunt total anti Basescu, Pdl si toti mafiotii de acolo. In general, in putinele dati cand am fost la vot, ca sunt tanar, am ales culoarea rosie sa zic asa. Dar in Cluj-Napoca nu aveai pe cine vota pe altcineva. Doar no-name’uri erau pe lista. Si in plus, orasul arata superb sub comanda lui Boc. A facut el multe ghidusii cand a fost premier, e logic ca oamenii din alte orase sa se mire de ce il voteaza clujenii pe Boc, dar a facut din Cluj-Napoca cel mai frumos oras din Romania! Fara indoiala.
  Nu conteaza daca ai alte afinitati politice, daca vorbim strict de ce s-a realizat in Cluj-Napoca, nu ai cum sa nu-l votezi pe Boc, trebuie sa fim corecti. Si pana la urma, cand votezi un primar, il votezi pentru ce a facut in orasul respectiv, nu pentru ce a facut cand era premier.

Leave a Reply