Puciul a fost un foc stins rapid. Erdogan se intoarce la “democratie”…

 

Președintele rus, Vladimir Putin, și omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, s-ar putea întâlni în prima săptămână din luna august, relatează duminică Reuters și AFP.

Anunțul privind întâlnirea dintre cei doi lideri a fost făcut de Ria, care citează Kremlinul, și de agenția turcă de presă Anadolu.

Nu se precizează când va avea loc întâlnirea dintre Putin și Erdogan, dar ea va fi prima dintre cei doi lideri de la criza izbucnită în noiembrie 2015 între Moscova și Ankara după doborârea de către Turcia a unui avion rus aflat în misiune în Siria.

5 COMMENTS

 1. Nici nu sti ce sa mai spui. E o inflatie de informatii. Pana la urma putem spune doar ca incurcate sunt caile Domnului.

 2. pe cat punem pariu ca dupa “lovitura de stat” brandul Romania’89 (vezi ca si la Istanbul teroristii au imbracat haine de militari si trag in propriul popor, mergeti voi ziua linistiti la job dar noaptea sa fim vigilenti!!!!) Erdogan o sa ajute Siria?
  ce sa vezi? fix cu Putin se vede dupa puci! oare de ce Putin cu o luna inainte s-a razgandit si a permis agentiilor de turism ruse sa vanda excursii in Turcia? nu s-o fi inregistrat, la fel ca in 89 la noi, un val de “turisti” rusi in periopada asta, in Turcia?
  e fix (dar fix!) aceiasi reteta
  Ce prilej bun pt Erdogan sa scape de toti incomozii!!!….

 3. si da, puteti spune goodbye unei flote NATO in Marea Neagra sprijinita de Turcia, dupa acest puci in care Erdogan a fost “ajutat” sa para un piculet martir si sa revina pe cai mari. Na zdarovia!

  • Intelegeti gresit, doar capii armatei sunt maziliti, ar mata in sine nu, deci si flota Turciei ramane aceeasi ca doar nu sabordeaza navele sau arunca in aer bazele si tehnica militara.
   Cu marele sultan la carma Turcia ramane aceeasi putere militara regionala.
   Singurii pe care te poiti baza in aceasta zona sunt israelienii.

   • nu cred ca lui NATO si sponsorului sau principal SUA o sa-i convina mult timp o armata aliata cu sefi islamici, om trai si om vedea. Pana una alata mie mi se pare ca e Mana celor care tot vor sa destabilizeze Europa, si anume mana rusilor. pt ca Turcia e singura cale care a ramas sa aprere teritorial Europa fatza de orient si ISIS.
    Americanii nu se vor baga peste Erdogan pt ca americanii ii sprijina pe kurzi si aia lupta cu ISIS, asa ca inclin sa cred ca e mana rusilor. F rar, istoric si statistic n-ar fi mana lor, in zona asta. totdeauna zonele cu pozitie extrem de sensibila geostrategica au fost conduse prin interese ale marilor Imperii

Leave a Reply