Eșec major al PNL. Indisciplină și haos în partid.

Surse politice spun ca Secretarul General al PNL Lucian Bode si-a exprimat nemultumirea fata de senatorii PNL care au lipsit de la votul unui proiect de lege privind inasprirea pedepselor pentru incidentele de ordine publica.

“Ne-am făcut de râs. Au lipsit 20 de senatori PNL si proiectul de lege a căzut la vot”, ar fi spus Bode într-un mesaj către colegii senatori.

Eșecul este cu atât mai usturător cu cât proiectul este inițiat de președintele PNL, premierul și senatorul Nicolae Ciucă și de Secretarul General și ministrul de interne Lucian Bode.

La vârful PNL domină indisciplina, lipsa de organizare și mobilizarea pe temele esențiale.

Diverși lideri profită de absența cuplului Ciucă-Bode pe fondul activității guvernamentale ce le ocupă tot timpul.

Surse spun că semnalul din Senat a fost unul al unei lovituri intenționate pusă la cale de gruparea care vrea schimbarea actualei conduceri a partidului.

Aceștia își promovează agenda personală, interese de afaceri, fac combinații legate de promovarea unor oameni în structuri de putere doar pentru rezolvarea unor profituri personale, fără nici un fel de beneficiu pentru partid.

Supărați pentru că Nicolae Ciucă le refuză constant tot felul de “combinații”, acești lideri discută deja între ei despre răsturnarea acestuia din funcția de președinte al PNL după ce nu va mai fi premier, la finalul acestei luni. Ei au tras deja concluzia ca “Iohannis este absent complet, nu mai are putere și nu se mai implică”.

 

Leave a Reply