Este Dan Grigore un om de onoare pentru ca a demisionat din Consiliul National al Audiovizualului? Domnia sa, avocatul regimului Basescu in CNA, declara ca Antena 3 derapeaza tot timpul de la respectarea celor mai elementare norme ale drepturilor omului. Sincer, cred ca maestrul Dan Grigore are o problema serioasa de raportare la cei din jur, la realitatea sociala, politica, mediatica. Ca vorbele domniei sale certifica un dezechilibru al gandirii si simtirii.

Antena 3 a fost si ramine un post incomod pentru actuala putere si pentru sustinatorii ei. Incalcarea grava a drepturilor omului o face regimul actual, atunci cind inchide spitale, taie medicamente pentru bolnavi de cancer, reduce pensii si salarii impotriva deciziilor judecatoresti definitive si irevocabile, cind spala cu NUP dat la comanda politica pe acolitii ei atunci cind fura votul de la legea pensiilor, cind presedintele preia abuziv comanda guvernului, a partidului majoritar si a institutiilor de forta, cind vrea desfiintarea abuziva, ilegala si nedemocratica a judetelor, cind batjocoreste parintii prin legea educatiei, cind distruge din ura si lipsa de ratiune un om simbol precum Raed Arafat, cind tine in brate un mafiot in fruntea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, cind dreneaza sute de milioane de euro bani negri dinspre contrabandisti spre partid cu ajutorul Fiscului. Si pentru multe altele.

Nici unul din toate aceste oribile abuzuri nu l-au deranjat pe maestrul Dan Grigore. Domnia sa sustine puterea si acuza Antena 3. Este si acesta un mod de exista. Profund lipsit de onoare, din punctul meu de vedere.

Iata stirea aparuta pe agentiile de presa :

Dan Grigore şi-a depus, joi, demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), menţionând că nu poate funcţiona într-o instituţie obligată să lucreze într-un climat de presiune permanentă şi lipsă de respect faţă de reguli.

Dan Grigore enumeră în cererea de demisie mai multe fapte petrecute pe parcursul celor aproape două mandate ale sale în CNA, încheind cu declaraţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu, care a spus despre el că nu are onoare şi i-a “reproşat voalat” că nu este omul celor care l-au trimis în CNA, de claraţie care “a fost doar picătura care a umplut paharul”.

“Demisionez din Consiliul Audiovizualului pentru că nu pot funcţiona într-o instituţie care e obligată să lucreze într-un climat de presiune permanentă, de lipsă de respect faţă de reguli, de făţărnicie şi de măsluire sistematică a celor mai elementare principii, de monumentală rea-credinţă şi de poluare gravă a spaţiului public; pentru că vocea mea este acoperită de puhoaie de batjocură şi ameninţări; pentru că nu mai vreau să suport un stres care nu produce nici cel mai mic bine social după ce decenii întregi am trăit stresul nobil al scenelor de concert şi al întâlnirilor cu publicul de pretutindeni; pentru că prevăd o campanie electorală de o ferocitate fără precedent în care respectarea legii riscă să pară chiar infracţiune în ochii celor prea mulţi care cred că ?scopul scuză mijloacele?. Iar eu văd cu oroare cum fărădelegea ne duce în haos”, îşi motivează Dan Grigore decizia.

Membrul CNA Dan Grigore a declarat la şedinţa de marţi că îşi va da demisia din Consiliu dacă Crin Antonescu, care a afirmat despre el că nu are onoare, nu îşi cere scuze până la şedinţa următoare a CNA, programată joi.

La începutul şedinţei de marţi a CNA, Dan Grigore a dorit să facă o scurtă declaraţie de presă.
“În ziua de 1 martie, am primit ca mărţişor, (…) prin intermediul emisiunii Sinteza Zilei, a domnului director Mihai Gâdea de la postul Antena 3, alături de (…) nişte laude la adresa meseriei mele de pianist, la adresa artei mele muzicale, , cum spunea deunăzi reprezentanta postului, de domnul director însuşi – ceea ce mi-a produs o oarecare plăcere, sigur că da, pentru care îi mulţumesc -, alături de aceste laude, domnia sa şi-a exprimat stupefacţia că eu, un binecunoscut monarhist, nu răspund comandamentelor acestei poziţii publice pe care am arătat-o de multă vreme, şi iată că ţin cu Băsescu”, a spus Dan Grigore.
“Şi l-a întrebat pe invitatul domniei sale din emisiune, pe domnul Crin Antonescu, ce părere are, la care domnul Crin Antonescu a spus că eu n-am onoare, asta a fost părerea domniei sale. Dacă părerea domnului Crin Antonescu era părerea unui simplu politician, aş fi zis că un politician care vorbeşte la televizor vorbeşte şi-i mai scapă versurile, că ştim că mulţi politicieni care vorbesc la televizor, fiind foarte des invitaţi, obişnuiesc să mai scape şi versurile şi să vorbească despre lucruri pe care nu le stăpânesc prea bine. Dar domnul Crin Antonescu nu-i un simplu politician, e preşedintele unui mare partid din opoziţie şi copreşedintele unei coaliţii a opoziţiei, USL. Dacă domnia sa, cu întreg aliotmanul opoziţiei, se împiedică de ciotul Dan Grigore din CNA, adică de mine, îi propun un schimb reciproc avantajos domnului Crin Antonescu. Dacă, până la şedinţa următoare, nu , ca să citez din gândirea publică a doamnei reprezentante a postului, scuzele de rigoare sau ceva echivalent, cum va socoti domnia sa de cuvinţă, eu, joi, la şedinţa următoare, îmi voi da demisia din CNA”, a încheiat Dan Grigore.
La şedinţa CNA anterioară, pe 1 martie, membrii Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Dan Grigore şi Gelu Trandafir au susţinut într-o pauză o conferinţă de presă, în care au declarat că sunt atacaţi în mod constant în emisiunile televiziunii Antena 3.
Dan Grigore a spus atunci că va împlini în curând două mandate în CNA, în timpul cărora cei care l-au propus în această funcţie sunt forţe fie la putere, fie în opoziţie. “În virtutea acestei experienţe, cred că singurele explicaţii pe care mi le pot da în legătură cu atitudinea postului Antena 3, vizavi de demersurile şi de datoria pe care CNA încearcă să şi-o facă – e adevărat, uneori mai şovăielnic decât ar trebui -, ar fi că postul înţelege, în virtutea unui model deja devenit clasic, pe care eu l-am semnalat atunci când a început să funcţioneze – modelul de victimizare de tip OTV -, înţelege să se victimizeze, să-şi pună cenuşă în cap şi să spună că CNA, cu aceşti membri numiţi politic, încearcă să distrugă pe marele apostol al democraţiei din România, care este postul de ştiri Antena 3”, a spus atunci Dan Grigore, precizând că demersurile din ultima vreme ale Antena 3 sunt “mai toate făcute în scopuri politice”.

“Demersul acesta pseudo-jurnalistic pe care îl face Antena 3, derapând tot timpul de la cele mai elementare norme ale respectului faţă de drepturile fundamentale ale omului, faţă de drepturile omului la informare corectă, drepturile omului la imagine, la demnitate, numai demnitatea celui care este terfelit într-o emisiune, ci şi a celui care priveşte acea emisiune sau acel fragment de emisiune în care cineva este terfelit, numai pentru că se urmăreşte un scop nobil? Nu cred. Cred că scopul nu este scuzat de mijloace, mijloacele trebuie să fie adecvate scopului”, a mai precizat atunci Dan Grigore.

“Demersul aşa zis jurnalistic este departe de ceea ce ar fi un semn de jurnalism normal. Nu cred că există vreo justificare în virtutea căreia să îmi permită să insult un om, să tratez telespectatorul ca pe un zombi, ca pe un neştiutor, ca pe un totalmente ignorant, chiar dacă ar fi ignorant”, a mai spus Dan Grigore.

Pianistul Dan Grigore, născut pe 6 august 1943, a făcut studii la Conservatorul Rimski-Korsakov din Sankt-Petersburg şi la cel de Muzică din Bucureşti, a obţinut bursa Herder la Academia de Muzica din Viena. Membru al Societatii Europene de Cultura din Veneţia, laureat al concursurilor internaţionale, solist al Filarmonicii George Enescu, Prorector de Onoare al Universităţii de Muzică din Bucureşti, membru în jurii internaţionale de prestigiu, activitatea sa artistică a fost excelent apreciată de presa de specialitate din marile centre muzicale ale lumii în care a concertat. Statul român i-a acordat Ordinul “Serviciul Credincios în grad de Mare Cruce”. A fost, de asemenea, decorat de Guvernul francez cu Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Cavaler.

Dan Grigore împlineşte, în decembrie 2012, două mandate a câte şase ani în CNA. Pe 19 decembrie 2006, el a fost a numit în Consiliu de Parlamentul României, la propunerea Guvernului, pentru perioada 2006 – 2012.

84 COMMENTS

 1. Am vazut putin( cit ati dat ) din conferinta de presa si am observat vorbind UN POLITICIAN ! DISCURSUL LUI A FOST DE POLITICIAN !

 2. A fost un discurs politic, atacand opozitia. Este doar un politruc, nici demisia nu a putut sa si-o dea cu onoare.

 3. Oare de ce credeti D-nu Radu Tudor ca intotdeauna aveti dreptate sau ca antena3 intotdeauna a fost impartiala , echidistanta si justa ? Totusi cu tot respectul ce vi-l port are dreptate si d-nu Dan Grigore ! Si antena3 este partizana USL si mai sunt excese de zel in emisiuni din aceasta cauza si de aceea mai trebuie temperata !

  • Dincolo de faptul că echidistanţa în sine e un concept utopic, până la urmă, nu Antena 3 trebuie să fie echidistantă, caree o companie privată, ci ACEIA CARE SUNT PLĂTIŢI DIN BANI PUBLICI. De exemplu, Dan Grigore, care la CNA a mâncat bani de la stat timp de 12 ani. Foarte convenabil, nu? Fără zbaterea de a te menţine performant în privat, cum e aceea a Antenei 3, de exemplu.

  • Decat sa fi partizan PDL, mai bine partizan USL. Oamenii decid ce vizioneaza si ce le place. Antena 3 poate sa fie partizana cui doreste, daca atrage telespectatorii, inseamna ca face un lucru bun. Nu cred ca cineva este atras de o televiziune care minte. Toti ne regasim in spusele celor de la Antena 3, de aceea ne si uitam la ei. Se stie ca Antena 3 este un post care sustine USL. Asa si ? Care este problema ? Nu este platita din bani publici ca TVR-ul care sustine PDL-ul. Asa ca, cine este PDL-ac se uita la TVR, cine este USL-ist se uita la Antena 3, iar ceilalti se uita la ce vor. Daca eu vreau sa vad Antena 3 si imi plac emisiunile acestei televiziuni, chiar daca stiu ca sunt partizani ai USL, este treaba mea, este dreptul meu si nu trebuie ca CNA sa imi ingradeasca acest drept, obligandu-ma sa-mi vand televizorul, sa renunt la firma de cablu, pentru ca platesc abonament degeaba (doar ca sa vad PDL-aci care-mi promit ce n-au fost in stare sa faca 7 ani si UDMR-aci care spun ca pe ei ii doare undeva de romani de 22 de ani). Nu sunt un sustinator total al politicilor PSD sau PNL, dar Antena 3 este ok si o sustin. Majoritatea jurnalistilor din acest post, daca nu chiar toti, spun ceea ce traim noi, oamenii de rand si ne mai deschid ochii. Nu Antena 3 a desfiintat spitale si scoli, nu Antena 3 a micsorat salarii, nu Antena 3 a marit preturi, taxe si impozite, si nu Antena 3 ne ia in dube daca ne strigam indignarea in strada. Pot fi de acord ca unele afirmatii mai depasesc “normalul” cu care mamaliga s-a obisnuit, dar cu un regim ca asta, cu niste oameni care pe fata isi bat joc de noi, cum vrei sa se vorbeasca ? Si asa ma enerveaza cand cei de la Antena 3 le spun PDL-acilor, “domniile lor” sau “domnia sa”. Ce domnie domnule ? Dar galetarii au votat, sa nu uitam asta.

  • In occident poti sa spui ce vrei, doar sa nu faci ceva ilegal sau ceva care sa afecteze negativ o multime de oameni. Antena 3 exprima, in timp ce PDL si UDMR FAC rau acestui popor si implicit MIE. Sunt solidar cu cei care sunt impotriva celor ce sunt impotiva mea. Romanii trebuie sa invete mai repede ce este aia solidaritate, decat sa invete sa isi dea in cap unul altuia.

 4. Dupa parerea mea, este doar un sobolan care a parasit o corabie care se scufunda… Atat si nimic mai mult! Probabil ca si-a dat si el seama ca e absolut infect sa amendezi un post care lupta pt. bolnavii de cancer cu seful CNAS si daca lua parte la mascarada asta, era un om compromis total! A slujit destul pana acum, a hotarat ca e momentul sa ia “o pauza” de la slujit, dar asta nu-l transforma in vreun om de onoare sau ceva de genul… Daca avea onoare pleca de la primul ordin primit “de sus”, nu dupa ani de obedienta!

 5. despre ce onoare vorbim? acest personaj este o mizerie. mai trebuie sa vina si cristian anderssen(alias lazaroiu) sa ii dea un rol intr-o poveste.
  stiti voi toti care vorbiti cat de greu se poate mandri un om in romania ca si-a pastrat onoarea?
  cunosc destui si va spun eu , suntem la marginea societati, denigrati, injurati si suntem muritori de foame. nici un loc de munca dine platit nu este pentru acesti oameni. stiu foarte bine ca in 22 de ani am refuzat de multe ori sa ling si eu din borcanul cu miere … otravit.
  pentru cei care inca le cauta scuze unor scursuri umane gen grigore,base,roberta,boc,iliescu,samd aveti o mare problema cu busola.

 6. Uitati-va si-n trecut, cand intelectuali de marca, oameni respectati de o lume intreaga, s-au prostituat fiind in posturi politice. Maestrul D. Grigore nu face exceptie, poate a facut bine c-a plecat, dandu-si demisia. Cat privesc comentariile facute, pacat, vin din partea unui om de arta.
  Raman la parerea ca Ant 3 nu este partizana niciunei forte politice. A criticat si critica orice “derapaj”, deopotriva si a opozitiei, si a puterii.

 7. Are o funcție publică și îl enervează că există alte păreri și nu numai părerea sa, atunci Dan Grigore are o problemă cu niște neuroni în plus!

 8. In clipa in care acest domn a ales sa “cante” in struna odiosului a pierdut si urma de onoare pe care putem presupune ca ar fi avut-o .
  PACAT

 9. Daca a promis ca isi da demisia daca Crin nu-si cere scuze si si-a dat demisia atunci da a fost un gest de onoare.Un cuvant dat este un cuvant dat.O promisiune facuta e o promisiune pe care trebuie sa o indeplinesti.

 10. Hotarat NU. Si ce ar fi vrut domnul asta, sa i se dea si o perna si sa doarma linistit? Normal ca e presiune, si ca trebuie sa munceasca un pic pentru banii cu care noi toti il platim. Dar eu ma intreb altceva, oare din partea cui o fi simtind presiunea nu cumva a puterii, sa execute ce i se cere? Acum pozeaza in artistul neinteles si moralist. Trebuia sa plece demult daca tinea asa mult la onoarea aia.

 11. După PĂREREA MEA (cu majuscule ptr. toţi pupinbăsiştii), oricine în contextul actual, se asociază cu Băsescu, cu PDL-ul sau cu orice instituţie băsistă (CCR, CNA, DNA, etc.), nu poate avea onoare. Are doar interese meschine, este idiot sau este puţin dezaxat mintal. Din păcate, avem mulţi dezaxaţi mintali care au drept la vot. Oricum ar sta lucrurile, dezaxaţii mintali şi toţi cretinoizii care încă mai cred în Băsescu şi PDL, trebuie să se resemneze cu gândul că toate derapajele, atât ale preşedintelui cât şi ale puterii, sunt ultimele zvâcniri înainte de un final infect.
  Deci, “nea Caisă” ăsta, cu toată demisia lui de onoare (eu i-aş spune de oroare), tot băsist este.

 12. Printre explicatiile halucinante in jurul demisiei sale, Dan Grigore spunea ca nu prea mai e monarhist de cand Antena 3 a luat pozitie pro-monarhie. In traducere libera, Antena 3 e principala vinovata ca Dan Grigore il pupa in dos mai abitir pe Basecu decat pe Regele Mihai!!!! Mi se pare o mostra de tupeu rara chiar si printre pedelisti. Rusine sa va fie, Antena 3, ca deturnati oamenii onesti de la crezurile lor sincere!!!

  Dar daca tot are Dan Grigore reflexul pavlovian de a fi diametral opus Antenei 3, in mod logic solutia sa-l vindecati de basism pe Dan Grigore e ca Antena 3 insasi sa inceapa sa il pupe in dos pe Basescu. Va sugerez sa faceti un test de 24 de ore de preaslavire pe post a comandantului suprem, ca poate apare Dan Grigore in Piata Universitatii strigand “Jos Basescu” din toata fiinta!

 13. Motto: “Fuga-I rusinoasa, da-I mai sanatoasa”
  Ei ,si nea Grigore, sireacul, ce sa-ti spun?, n-a mai putut de-atata presiune, pe deoparte de la Antena 3 care vorbea “foarte urat de portocalii” si pe de alta parte, de la ce-l pe care-l slujea( pupa). si a cedat nervos. El, probabil s-a uitat in oglinda si a realizat, e drept, destul de tarziu, ca a reprezentat , cea mai “mizerabila” unealta a puterii, care este(vorba lu’ Vanghele), ca si multe alte institutii, CNA-ul, care CNA, prin sanctiuni pe care le-au aplicat televiziunilor si in special Antenei 3, in marea lor majoritate, au fost infirmate de justtie.
  Demisia “de onoare” ar fi trebuit sa si-o dea la 1-a sanctiune aplicata Antenei 3 (sau oricarei alte televiziuni) si nevalidate de justitie , pentru ca anularea sanctiunii date de GRIGORE(cititi CNA) printr-o hotarare judecatoresca , presupunea ca aceasta a fost data din “n” motive, fie abuziv, fie cu incalcarea Constitutiei. Asa ca a ales “demisia de onoare” ,anchetei pe care ar fi trebuit s-o declanseze procuratura prin autosesizare pentru cel putin, repet, “abuz, in forma calificata”.
  S-apoi “presiunea nervoasa “ la care a fost supus si pe care o resimtea atat de puternic?! n-avea decat sa si-o reverse pe clapele pianului. Inseamna ca e un sambure de adevar, de te consumi asa musiu!. Dar, te-ai intrebat? – noua, cei carora ni s-a luat fie din salarii fie din pensii, fie ni s-a luat si dreptul de a munci , unora le mor copii sau batranii din lipsa de bani si de medicamente etc. etc… noua ce ne- a mai ramas? unde sa ne manifestam nemultumire si cand?. La alegeri, ca asa-i democratic. Care?- alea care si asa vor fi furate. Si mai trebuie sa vorbim si frumos, nu-i asa?. Rusine (…era sa zic Dinu Patriciu). Imi pare rau ca nu am auzit , pana a pleca matale si varianta perfect valabila si pentru unii , de la CNA, a unor vorbe mai vechi , din repertoriul politistilor: “Iesi afara….fiinta extraordinara” sau cam asa ceva, nu mai tin minte?!.

 14. Ciocoi cu onoare, cam rar. De ce va mirati ca ciocoiul pe care-l prezentati aici nu isi da seama ca puterea este cea care incalca drepturile omului in Romania ? Aceste incalcari nu afecteaza nicidecum pe acesti oameni. Multi dintre ei sunt subiectivi si egoisti, spunand ca daca “mie imi este bine” inseamna ca regimul este bun. “Poate sa fie in jurul meu dezastru, sa cada cladiri, sa isi faca oamenii nevoile pe strazi, sa nu ai spitale si scoli deloc, sa nu existe politie si toti interlopii sa dea in cap cui vor si sa faca ce vor prin tara asta, ca daca mie imi este bine, atunci regimul e bun.” Este o gandire cat se poate de simpla si generala in mintea multor ciocoi.

 15. PS : au trecut anii in care DG(era sa zic Vasile?!), lupta pe metereze impotriva lui Iliescu, si-l stigmatiza, daca nu el, gashca lui, ca a studiat la Moscova(vezi dom’le , precis ca nu putea pleca decat trimis de securitate, ca nu era el asa de destept), a lui Eugen Barbu sau Vadim (nu stiu precis care) bursieri Herder, care si ei “precis” erau mana in mana cu “organili”, nici vorba de talent. Aici, probabil (?!) nu e vorba, n-asa, de asa ceva(?!).

   • Pai si-atat! Pe langa cea de pianist, toate celelalte manifestari ale lui mi se par irelevante. Consider ca ne-a daruit suficient ca artist, incat sa nu-i bagam in seama cusururile. Avem o lista lunga de nulitati basiste de criticat. Unii (unele) care n-au realizat nimic, niciodata, pe nici un plan.

 16. Cu alte cuvinte (pe care mă feresc să le folosesc… vedeţi, am propriul CNA 😉 ) oricum i se termina mandatul, ce mare scofală face “onorabilu”? Onoare ar fi fost dacă ar fi demisionat la prima “amendare” ilogică, ori măcar la una dintre toate celelalte aplicate la cerere (nu doar) prin telefon, de politrucii atinşi la contracte ilegale. (Mă întreb, ce post i s-a pregătit pentru abnegaţia cu care i-a servit?)

 17. Citiți în EVZ din 7 și 8 martie comentariul lui „Biografia lui Traian Băsescu” la art. lui Florin Ciornei!

 18. O sa incerc sa fiu scurt (de cele mai multe ori nu reusesc asa ca …)

  Declaratia lui Dan Grigore: “bla-bla-bleeaaah-ptiu-groh-groh”(ca un adevarat politician…) Dar mai avem o sansa, poate Crin sa-l salveze…sau poate vine sfarsitul lumii mai repede…

  Domnul Grigore e un mare artist, un maestru dar asta nu inseamna ca se pricepe la orice si se pare ca la “ocupatia” actuala nu se pricepe. In primul rand trebuia sa mentina o stare de echidistanta, sa serveasca aceeasi masura si in stanga si in dreapta si apoi sa si inteleaga acele reguli nu doar sa le impuna.

  Ca cei de la CNA se simt “presati” de cei de la Antena3…e o bazaconie. E suficient sa vedem cate procese AU CASTIGAT cei de la Antene la deciziile aiurea ale CNA…adica la cat de neprofesionisti sunt membrii CNA se mai cred si primadone, auzi colo… ma simt presat..si stanjenit… Ia mai lasati-ma…

  Nu cred ca e vorba de onoare…mai degraba e instinctul de supravietuire. Ce se serveste acum de la putere e destul de maroniu si urat mirositor si este greu de inghitit (a se citi EXECUTAT)…poate provoca “boli” cu urmari permanente in CV…asa ca nu e vorba de ONOARE.

  Va doresc drum bun din CNA si un calduros bine ati revenit la pian, e postura care va prinde cel mai bine si ne puteti incalzi sufletele si nu sa ne stingeti din putinele luminite pe care le mai avem…

  (ca sa fiu scurt am folosit mai multe punctuletze decat de obicei….va cer iertare 🙂 )

 19. ‘Onoarea pierduta a Katharinei Blum’.
  Cam asa este si cu onoarea venerabilului artist.
  Daca nu este capabil sa inteleaga ca O TELEVIZIUNE PRIVATA NU ESTE OBLIGATA LA IMPARTIALITATE – atunci sa-mi dea voie sa-i spun ca este un … ce zicea imbecilul de Banciu despre Crin Antonescu.
  Chestie care n-a deranjat pe nimeni din puturosii (acolitii puterii) din CNA.
  Pe de alta parte – domnia-sa si alti slujbasi ai statului imi baga mina in buzunar ca sa-si poata bate joc de mine: TVR este o televiziune PUBLICA, OBLIGATA prin lege sa fie echidistanta, dar OPOZITIA nu se regaseste in grila de programe.
  Cred ca ar trebui sa refuzam sa mai platim abonamentele TVR – ce face onor Avocatul Poporului, doarme ?
  Nu vede cum sint batjocoriti milioane de oameni care NU vizioneaza TVR ?
  Trebuie abrogata legea nesimtita care face posibil acest lucru !

  • Avocatul Poporului face ce a făcut şi în cazul impozitului minim, care a închis atâtea firme şi aproape le-a terminat pe altele: NIMIC.

 20. Dar sa inviti toti PDL-acii la TVR si la Romania Actualitati, unde sa il pupe pe Basescu peste tot si sa spuna, ca ziaristi, ca analisti politici si ca alte “functii” d’astea, ca poporul o duce bine si ca Basescu este cel mai bun din lume, asta enervand pe toata lumea, este o dovada de respectare a drepturilor omului, nu ?

 21. Un artist care s-a “pliat realitatilor ”

  Multi oameni de cultura s-au compromis ciugulind din mana puterii . Mai onest este sa te inscrii in partid pe fata cum a facut Madalin Voicu .

  Independentii basisti sunt mejoritatea membrii de partid care-si spun independenti doar pentru a-si mari credibilitatea in fata celor care halesc de la basescu .

 22. Domnule Radu Tudor, daca se poate, cand Antena 3 da o reclama care sustine exploatarea de la Rosia Montana, sa dea si o reclama care sa fie impotriva acestei exploatari. Oamenii n-au ce sa munceasca din cauza inchiderii minelor care aduceau tarii noastre, la suprafata, zacamintele pe care le detine. Una este sa muncesti pentru Sri Lanka pe teritoriul altei tari (de exemplu) si alta este sa muncesti pentru tara ta pe teritoriul ei. Reclama nu apara munca in Romania, ci apara exploatarea pentru firme straine a aurului romanesc. Asta este manipularea pe care reclama o pune in fata pentru a pacalii prostii.

  • Problema este ca Antena3 castiga din reclama Gold Corporation. Nu am nimic impotriva ei, faptul ca injur de fiecare data cand o aud si pe toti papagalii care spun ca nu au loc de munca nu ma mai deranjeaza. Treaba este ca populatia majoritara cu iq fluctuant o sa preia informatia ca fiind ok nu ca ar fi o teapa atat pentru tara cat si pentru fraierii aia care locuiesc in zona Rosia Montana. Dar in democratie asta este. Unii cu malaiu altii cu …….

   • In democratie se face referendum, in democratie se fac alegeri anticipate cand poporul nu te mai vrea, in democratie se respecta legea si se iau masurile de rigoare cat mai repede cu putina si tot in democratie cine lupta impotriva unui popor intreg si cine distruge economia, este inlaturat de la putere, judecat si condamnat. Stiu ca Antena 3 castiga din reclame si implicit din cea cu Rosia Montana. De aceea este de inteles de ce dau aceasta reclama, cu toate ca majoritatea oamenilor sunt impotriva ei. Asa ca, decat sa zicem ca sa fie interzisa reclama, macar sa dea un “drept la replica”. Asta a fost ideea mea. Daca vor s-o puna in aplicare, bine. Cred ca un post de televiziune care nu sustine actuala putere si care cred ca nu sustine nici exploatarea de la Rosia Montana, trebuie sa faca ceva si cand este obligata de imprejurari sa dea anumite informatii pe post.

 23. LA MULTI ANI , DOAMNELOR ! DANA , LA MULTI ANI ! DOAMNELOR SUNTETI MULTUMITE DE CADOUL PRIMIT DE LA DEMENTUL NATIONAL ! ?

 24. Radu intreaba-l pe blanculescu daca stie citi mai sunt ? Blanculescu maninca KKT.: serviciile interne stiu cum se fac licitatiile si furtisagurile !

 25. L am vazut comentand azi, e jalnic atat prin atitudine cat si prin mesajul transmis. Se pare ca funia se apropie de par si cedeaza unu cate unu. Mi e scarba de acesti “maestrii”.

 26. Acest mare pianist a devenit….putin kominternist. “Cine nu-i cu noi este impotriva nostra”, asadar afara cu ei, sau la puscarie, sau in Gulag sau la Canal,etc. Am mai trait din nefericire astfel de situatii cu urmari dintre cele mai grave. Personajul s-a umplut de penibil si grotesc.Oare mai poate canta la pian un astfel de om disarmonic? Arta presupune armonie si simbiozza intre interpret si piesa interpretata, si foarte multa simtire.
  Maestre in alta ordine de idei, a inceput o campanie rusinoasa impotriva produselor naturiste/adjuvantelor; desigur in spatele acestei campanii sunt interesele uriase ale marilor giganti farmaceutici si alimentari care ne “trateaza” bine pana la limita modificarii genei umane. Cinste Prof. Mencinicopschi care are perfecta dreptate. Medicina multimilenara ce are la baza proddusele naturii nu poate fi interzisa, deoarece:
  Naturalul trateaza Omul sinergetic. Artificialul trateaza temporar si cu efecte secundare uneori devastatoare. Tot Viul Planetar se afla in sinergie cu Planeta si cu Divinul. Asadar atentie ce faceti deoarece sunteti pe un drum gresit. Normal ar fi daca mai continuati, sa dati si dreptul la replica producatorilor si adevaratilor specialisti. Ne-ati pus pe toti in aceeasi ciorba, lucru specific de altfel mas mediei. Sunt presiunile marilor giganti farmaceutici si al mafiei medicamentelor chimice, dar si al medicinei alopate care nu are solutii mai ales in cancer. Aduceti bolnavi de cancer in studio care au fost salvati de produsele naturiste. Subiectul este vast, dar ma opresc aici deoarece cred ca ati inteles ca se face o mare eroare.

 27. Dan grigore e inca un ‘telectual care pupa curul marinaresc, slugarnic si lipsit de coloana, iar cand e prins in corzi, se retrage indignat si ofuscat, dand vina, desigur, pe toti ceilalti. Va suna cunoscut? cum e turcu’ si pistolu’! Numai ca de la grigore aveam alte asteptari, el a crescut educat cu pianul, nu ca marinaru’, educat cu portul! Nu, dan grigore nu are onoare, altfel nu s-ar fi lasat pus intr-o astfel de situatie, timp de atatia ani!

 28. Dupa ce va pica partidul-stat, toti cei care au pupat pedeleu’ vor ajunge in zona obscura, prea manjiti ca sa mai fie bagati in seama : Pora, Cristoiu, Turcescu.etc. Ceea ce nu inteleg este de ce B1, OTV( emisiuni despre Oprescu) chiar TVR jigneste ,calomniaza in fiecare seara si CNA nu se sesizeaza?

 29. Ai dreptate ! Cand va veni Dan Voiculescu la putere va fi lapte si miere ! Basescu asta orb si corupt n-a facut nimic bun niciodata? Vorba lui Mihai Bendeac, macar si din greseala si tot o fi nimerit-o si Basescu bine vreodata. De ce nu spui ca si USL este la fel de corupt ca PDL ?
  P.S. Va rog sa va abtineti de la injurii si jigniri gen ^Basistule^, ^Gunoi portocaliu^, mai bine ati deschide ochii si ati vedea ca USL+PDL=Aceeasi mizerie !

  • Nu, Basescu n-a facut niciodata nimic bun, nici macar din gresala. Daca tu, ai cunostiinta de asa ceva, te rog sa ma luminezi.

  • ,,basist” – e o jignire ? pai daca basescu a avut ,, succesuri ” de ce sa fie jignire ? !Dupa modelul protestatarilor care se declara mindri sa sunt viermi, ciumpalaci , nevrotici sau masa inerta si tu ar trebui sa te declari mindru ca esti gaozar, tigan imputit, , maimuta, manelist etc.Ionut, nu ti-e clar : INDIFERENT ce face basescu =guvern nu mai inspira INCREDERE ! E ca atunci cind iti prinzi nevasta cu mai multi amanti si odata iti spune : – gata cu hirjoneala extraconjugala ! O mai crezi ?

  • Am mai spus-o: Treceti pe o foaie, in stanga, ceea ce vor oamenii ce isi doresc sa faca Guvernul si in dreapta puneti ceea ce a facut Guvernul in 7 ani de zile de guvernare Baseasca. Pentru ca oricum, Basescu este cel ce conduce Guvernul si nu invers (cum ar trebui). Veti observa ca nicio doleanta din dreapta, nu este rezolvata de ceea ce a facut Guvernul pe coloana din stanga si veti observa ca nu a fost nicio greseala, ci totul a fost voit si cat se poate de calculat.

 30. Orice demisie intr-un moment delicat poate fi intrepretata doar in trei feluri. De onoare, de frica, sau de lasitate.
  Nu-l cunosc pe dl.Grigore, asa ca nu-mi dau cu parerea in ce priveste trasaturile dumnealui de caracter. Scotand deci frica si lasitatea din calcul, si interpretand doar onoarea, cred ca da, este o demisie de onoare in ce-l priveste. Sanctiunea era data, cazul inchis, asa ca mergand pe acelasi fagas al nesimtirii, trasat atat de bine de actuala conducere a statului, putea sa ramana acolo. Dandu-si demisia, spala macar putin imaginea pe care o vede domnia sa in fiecare zi in oglinda.

 31. Dan Grigore este un pianist genial.

  Dan Grigore este in acelasi timp o papleasca isterica ce se “autodemite” pe sistemul curvei de centura careia nu-i mai place … ce primeste.

  Multumim pentru absenta niciociolinicei din emisiune.

  Pentru a ma alinia strategiei de comunicare prezidentiale, declar:

  1. Multumesc A3 pentru derapajul ce a permis aflarea situatiei reale a bolnavilor de cancer.

  2. Multumesc A3 pentru derapajul in ceea ce priveste dezvaluirile privind achizitionarea unui soft amarat cu sute de milioane de euro…daca mai puneam de-o bere cred ca ne dadea Jobs apple’u cu totul in banii astia…

  3. Multumesc Mihai Gadea pentru nenumaratele seri petrecute in derapaj controlat in compania ta si a domnului Paller (pentru portocali, nu e vorba de Jean Paler si nici de Nicu Paleru)

  4. Multumesc Mircea Badea pentru nenumarate momente de revolta, de amuzament si de indignare.Tu esti oarecum sinonim cu derapajul asa ca e redundant sa-ti multumesc Mircea pentru tine insuti.

  5. Multumesc Dana Grecu pentru vehementa poate derapanta uneori dar niciodata necontrolata sau nelalocul ei.

  6. Multumesc Radu Tudor ca ne lasi sa derapam aici pe blog.

  7. Multumesc portocalei rancede ca s-a suit cu picioarele pe Realitatea. Era greu sa aleg intre A3 si RTV cand se suprapuneau cei 3 “realisti” cu A3. Multumesc Oana Stancu, Adrian Ursu si Razvan Dumitrecu si mogulului ca i-a dat buget lui Gadea.

  8. Multumesc Alessandra Stoicescu, multumesc echipei A3 din spatele sau din fata camerei.

  9. Lui Ciutacu nu-i multumesc ca sunt suparat pe el.

  10. Multumesc Dan Voiculescu. Faptul ca trecutul poate prezenta zone gri…no problem, toti avem cate-un schelet ingropat in curtea din spate, importanta e clipa prezenta si cea viitoare. Actiunile Fundatiei DV fac sa para cel putin ridicole diversele isterii portocalii pe tema DV=Securist. Ca parca la Anvers, Moscova, Bonn, Berlin etc ajungeau dizidentii…ha…

  Suntem pregatiti pentru spectacol. Incercati.

  PS. Dezaxatul ala cu pistolul este 215. Ai resurse Radu…si sunt multi oameni dispusi sa “verse”. Sapati putin, sigur merita…

  PS2. L-am reevaluat intretimp pe Ciutacu si as dori sa-i multumesc pentru ca ramane acelasi tonomat de incredere.

 32. S-a descarcat Glocku accidental :)))) asta e buna, din putul gandirii…

  O sa-l dea producatorul in judecata, poate cere cineva un punct de vedere oficial din partea lor, o sa se cracaneze aia de ras…

  Pana si din modul in care a tras e clar ca e pregatit:

  Tinttele primare – sotia si prietena – DEAD.

  Tintele secundare, eventuali pioni ce pot interfera cu “misiunea” – DISABLED…

  Chiar ne cred astia tampiti…doar pt ca sunt ei inconjurati de unii…teapa, ne duce capu’ frate.

 33. 1.Obrazul subtire doar cu demisii se tine !Criticile lui Crin sunt mizilic pe langa iritarea si deziluzia intelectualilor de rand liberi de pedelism si iubitori de muzica aleasa!
  2.Adulatul lui, aiatolahul pedelismului,are obrazul mai nesubtire, critici ale lui Crin mult mai vehemente nu l-au facut macar sa aminteasca de o demisie.Asteapta suspendarea…

 34. Maestre, cu emisiunile care ataca frontal produsele naturiste, Antena 3 a facut jocul puterii. Sunt nume grele din Guvern si in PDL care se afla in spatele importurilor de medicamente. Dar la o analiza profunda cele doua sisteme: Sistemul medicamentelor chimice(Marii giganti farmaceutici,) si Sistemul produselor naturiste folosite in Medicina Naturista/Alternativa(mici/medii producatori care au pornit de la 0), au devenit in timp doua sisteme care au de fapt paradigme diferite. Medicii care se afla sub juramantul lui Hipocrate, in marea lor majoritate sunt adeptii Medicinei alopate, deci promoveaza tot ce produc Marii giganti farmaceutici; dinamica este foarte mare si apar medicamente noi insuficient testate. La mijloc este omul care se duce la Doctor ca la preot, pentru a fi insanatosit. Astfel se intra intr-un lant care distruge lent si sigur imunitatea si in final sanatatea; desigur sunt si exceptii. Din fericire sunt si medici care au adoptat Medicina Alternativa si care au rezultate notabile. Ce-ar fi sa-i invitati in studio impreuna cu Prof. Mencinicopschi? Astfel veti da dreptul la replica si se va echilibra situatia.De la medicina tracilor si Manualul lui Dioscorides, Medicina Ayurveda si cercetarile moderne din domeniu sun foarte multe de spus. Eventual invitati-l si pe Oreste, care nu prea mai este lasat sa vorbeasca. Accesul la adevar nu trebuie ingradit.

 35. @ Radu Tudor

  Personal cred că domnul Dan Grigore şi-a dat demisia pentru că s-a săturat să fie atacat. Acest post din CNA, cât ar fi el de echivalent cu unul de secretar de stat sau subsecretar de stat, că nu mai ştiu sigur, nu este totuşi un fotoliu de care să te ţi cu tot dinadinsul când presa se pune cu tunul pe tine şi te face în toate felurile. Nu a ajuns Dan Grigore atât de prezent în presă nici măcar în zilele sale de glorie ca pianist. Mie mi se pare un lucru trist… dar nu insist.

  Domnule Tudor,
  Am şi eu o întrebare foarte grea, enorm de grea… imposibil de grea.

  De unde se naşte aroganţa omului din mass-media?

  De ce un generic numit “ziarist” priveşte cumva de sus pe cel ce îl interoghează, mai ales dacă o face LIVE? Din ce în ce mai des observ cum anumiţi ziarişti devin agresivi cu un politician pe care îl întreabă ceva, nu acceptă un răspuns diferit de răspunsul acceptat…

  De unde sau din ce anume se naşte acest sentiment de superioritate? De unde apare acel drept de “tragere la răspundere”? Ce anume face un ziarist să nu mai fie “simplul cetăţean”.

  Puteţi să-mi oferiţi un “răspuns din interior”?

 36. Stimate domnule Radu Tudor,
  “Prevad o campanie de o ferocitate fara precedent” spune maestrul pianului.Nu trebuie sa fii nici macar Turcescu pentru a vedea ca va fi o campanie cu doua fete.
  Pentru opozitie va fi una calma, in care ne va cere sa facem prin urne schimbarea totala la locale,oricat de valorosi ar putea parea candidatii puterii actuale, pentru a evita eventuale piedici in guvernarea urmatoare si sifonarea unor noi bani in punga pedelismului.
  Pentru putere va fi una agitata si spumanta, ai puterii vor face spume la gura vazand ca poporul ramane indiferent la vagoanele de laturi turnate in capul opozitiei; opozitie care in vremea ei (2000-2008)a dovedit rezonabila competenta si responsabilitate fata de popor si tara, in comparatie cu viceversele dovedite cu varf si indesat de puterea de dupa 2008.
  Puterea simte dureros ca in popor bate un vant de schimbare mai ceva ca in 1996 …

 37. dan grigore a fost membru cna? daca reactioneaza in felul asta la critici,ma gandesc ca e foarte labil phihic..pe langa ca nu stie sa vorbeasca bine si coerent..nu-si da seama ca atunci cand demisionezi,prezinti oamenilor si ce realizari ai avut..saracu a inceput cu propaganda..impotriva lui crin..de parca pe crin il intereseaza de dan grigore..daca un fost membru cna face propaganda si e basist infocat atunci de ce mai tinem cna? sa-i platim lui base propagandistii? individul asta cred ca o sa-l vedem pe la b1..sau tvr info…sper sa apara si tvr base..

 38. Eu personal consider o prostie must carry..otv,taraf si gaga sa fie impuse cablistilor cu forta? cablistii or sa introduca antena3 in lista de canale din cauza audientei..nu poti sa compari antena3 cu otv..nici macar la audienta..la otv se uita tot felul de frustrati care o tin cu comunistii si azi in 2012..sunt foarte putini otv-isti infocati..majoritatea persoane fara niciun tel in viata..care se recunosc in prostiile debitate de tot felul de asa zisi ‘jurnalisti’..eu as propune celor din usl sa nu mai participe la emisiunile celor de la b1,realitatea,rtv,gaga si alte pocnitori basiste..daca nu ar mai participa audienta si aia mica a acestora ar scadea foarte mult…deoarece basistii vor scandal..ei nu discuta pe teme..apare unu si incepe…psd-ul in 94 a furat nustiu ce..uita ca au trecut ani,zeci de ani..mai multe campanii electorale..pe ei ii intereseaza scandalul..sa faca circ..sa iasa cu interceptari telefonice…pd a anuntat ca nu mai vine la antena3 dar ii auzi intervenind telefonic de ce?..daca opozitia si-ar cumpara o firma de cablu sau un provider dth..in felul acesta ar disparea tot felul de monopoluri de proasta calitate(rds-rcs,romtelecom)

  • cablistii nu baga nimik de dragul audientei…isi vad interesele si atat! si interesele lor nu sunt intotdeauna aceleasi cu cei ai platitorilor de abonamente.

   Am ca si exemplu o firma TV cablu din Dej care acopera mai ales zonele rurale din judetele Cluj-Maramures si care inainte de alegerile trecute a scos fara jena Antena3 din grila…asa ca nu eram mirat cand mergeam pe acolo si lumea recita din Diaconescu si “Nasul”, gandire de genul: “si cum se lupta Basescu impotriva tuturor sa salveze tara de moguli”. Ei bine daca Base nu a reusit sa-i scape de moguli acum i-a scapat de salarii/pensii/locuri de munca/medicamente/speranta de viata si nivelul acela minim de trai pe care-l aveau.

   La urmatoarele alegeri in caz ca o sa mai apara asemenea actiuni o sa semnalez…daca tot m-am apucat sa-mi scriu “supararile” pe online

  • E doar prost. Rau. Cunosc personal personajul in context profesional. PDL, PSD…sunt doar chestii de conjunctura pentru acest apropiat al lui Diaconescu – UNPR…pana la urma pleaca ai nostii vin ai nostrii…

 39. Inchiderea spitalelor , lipsa medicamentelor ,dezastrul din justitie si din toate institutiile statului(CNA- vezi amenda data postului A3 )etc…astea sunt derapaje de la democratie si asta inseamna, nerespectarea drepturilor omului.Pt.acest lucru trbuia sa spuna Dan Grigore, ca isi da demisia.Doar asa, putem vb.de onoare.

 40. Nu este si mai grav NU cunoaste sensul cuvantului ,ONOARE.Eu ii sugerez,sa verifce in DEX,poate o sa isi aminteasca,ce inseamna ONOARE.
  Un om ce are puterea de a sanctiona DIRECT un post de televiziune (prin amenzi si nu numai),sa plange ca este supus presiunilor politice?Domnule Dan Grigore,nu sunt membru PNL si nici simpatizant a acestui partid sau a lui Antonescu,dar sunteti de o nesimtire (verificati termenul in DEX) si de o acuta lipsa a simtului realitatii ,fara margini.Imi este scraba de acei pretinsi “intelectuali”,ce se bucura de privilegii din partea unor partide politice INDIFERENT CARE AR FI ELE.Uitat-va in oglinda si o sa regasiti un monstru sau mai rau NU O SA GASITI NIMIC.A-ti sustinut si sutineti O HAITA DE CRIMINALI.Asta ar trebui sa va puna pe ganduri.
  Un monarhist care permite ca presedintele tarii,sa-l jigneasca pe Regele Mihai,privind de la departare momentul in care Basescu il face tradator si multe altele,pot sa spun despre “dumneavoastra” ca sunteti UN MINCINOS SI UN FATARNIC.
  A-ti spus ca un post de televiziune ,doar pretinde ca imbratiseaza monarhia, dar care totusi a “APARAT”,INTEGRITATEA MORALA a Majestatii Sale Regele Mihai.In timp ce TU ,DAN GRIGORE ai privit cu mainile in san ,precum o “tzatza” de la coltul blocului.
  Sa iti fie rusine,tie si haitei tale de comunisti.

 41. Domnule Radu Tudor, va spun doar atat la ora asta: Aoleo ! Este Monica Tatoiu la emisiunea Esential !

 42. Bleah,

  doar un alt sobolan care a gasit un moment “prielnic” sa paraseasca corabia “Marelui” Capitan al Romaniei …

  si stim ce se intampla cu corabia cand rozatoarele o parasesc …

 43. Am obosit sa-l tot vad pe Blanculescu la voi. E transparent de portocaliu si de obraznic. Am vazut ca in emisiunea ta esti foarte atent pe cine inviti, am vazut numai persoane deosebite, din pacate la emisiunea Danei, din trei editii, doua vor fi sigur cu Blanculescu, SErbanescu,Nicolicea si altii asemenea lor. Pacat.

  Scuze ptr.postarea mea care nu are are
  legatura cu subiectul

 44. PDL-acii fac protest in fata primariei Bucuresti si nimeni nu ii ia la perchezitionat, la filmat sau la duba. Cei din Piata Universitatii stiu ca PDL-acii vor sa faca razboi civil in Romania ?

 45. Daca era om de onoare isi vedea de muzica lui, si nu se vindea lui Basescu. Basescului, care a facut tot ce a putut sa-i distruga pe artisti, sa distruga cultura. A avut vreo reactie Dan Grigore cand au fost inchise filarmonici de catre actuala putere, din lipsa de fonduri, in timp ce mirificii pedelisti au avut in continuare de unde sa fure si sa-si creasca averile si burtile? De ce nu a demisionat atunci?
  Sunt si artisti care au luat act impotriva puterii, printre care Emil Hossu; de asemenea, Catrinel, in excelentul interviu acordat lui Victor Ciutacu. Mai sunt si altii care s-au exprimat si se exprima impotriva acestui regim distrugator, cinste lor. Dar unde este marea majoritate a artistilor? De ce tac si inghit?
  Sa fii intelectual, sa fii artist, si sa te vinzi manelistului Basescu, mi se pare o degradare imensa.

 46. Sunt curios sa vad daca o sa ramaneti la fel de ferm si atunci cand USL o sa ajunga la guvernare, sa despicati firul in patru. Succes!

 47. ….si ce frumos canta la pian!!!!!!!!!
  Nu trebuia sa ramana asa, un mare interpret si, eventual, un posibil monarhist? L-as fi stimat enorm, ca atunci cand aparea pe scena Atheneului….

 48. Nu cred ca presiunile au venit de la opozitie ,,otrava din ultimi 6 ani i-a luat glasul,. slugarnicia basista.Vorbele acum aruncate au tonalitatea de om satul de bine , nu ca noi necajiti de relele facute de pedelisti.Onoare a avut dar a terfelit-o

 49. Bineinteles ca nu are niciun pic de onoare, Dan Grigore. Atata timp cat a servit, ani in sir, puterea PDL-ista, impotriva dorintelor poporului si si-a “curbat” coloana vertebrala, calcand in picioare crezul sau in regalitate,asta inseamna ca trebuie sa puna capul in pamant si sa-si recunoasca esecul (esecul de imagine, pentru ca cel financiar ii este, net, favoranil) celor 11 ani petrecuti in CNA. UMILITOARE si DEZONORANTA traiectorie si-a croit, acum spre final.

 50. Dan Grigore = abject, fariseu, las, demagog, nesimtit, oportunist.
  Atata am avut de scris despre acest subiect.

 51. Niciodată nu mi-a plăcut Dan Grigore, ca om.
  Faptul că e un pianist valoros, nu-l poate scuti de constatarea anumitor derapaje şi deviaţii comportamentale. Alipirea sa la suita monarhiştilor a fost cam trasă de păr, nu văd ce l-ar recomanda. Că doar n-o fi neam cu Mezinceasca?! Da, ar fi fost un om de onoare dacă şi-ar fi depus demisia cu mult înainte de anul expirării mandatului. Aşa… rămâne un pianist monarhist.

 52. Nu. Și nici un mare pianist nu e. Am cunoscut un pianist mult mai cu har ca Dan Grigore, unul numit Pavel Pappazian care a murit în mizerie, „îngropat” (și marginalizat) de comuniști în provincie până-n 89 și respins de fosta elită (iertată de compromisul cu comuniștii) după aceea. Din elita culturii ceaușiste a făcut parte și Dan Grigore. Dar…. își mai amintește „maestrul” Dan Grigore de Pavel Pappazian ?

Leave a Reply