Liviu Dragnea la Antena 3 :

S-ar putea sa fie proteste masive la Cotroceni :

7 COMMENTS

  1. Eu nu cred ca ar vrea suspendarea lui Johannis, mai degraba s-ar debarasa de Tariceanu dar sa ramana cu parlamentarii ALDE. Prea si-a luat viteza Omul-remorca.

  2. Dupa gazele lacrimogene date in PV au urmat si textele lacrimogene la A3, sa aiba telenovelistii ce rumega, sa planga si ei nu doar gazatii cu Clorobenzalmalononitril. Chiar, asta nu cumva e al 5-lea si de departe cel mai periculos Asasin?

  3. N’aveti ambitie daca nu o puneti cu brio! Mie imi miroase a palma pe palma pentru a recastiga votantii pierduti in urma porcariilir facute de cele doua parti. Scaunarul biciclist ne.1 al tarii cu implementarea urii si desele jicniri adresate cetatenilor si mustaciosul care a dat din gura una si in baza cetatenilor a facut tot ce a dorit el prioritizand politicul in multe actiuni prim nd drepturile, cat si plangaceala cu statul paralel si raspunderea magistratilor care s-au dovedit barfe de intoxicat natiunea! Nimic concret in favoarea cetateanului traitor in tara!

  4. ceva schimbat la modul in care vorbeste, in atitudine. se va replia si va retalia serios. va fi foarte greu, mai ales daca i-a convis pe alienați sa revina in partid.

  5. Din păcate, nu se poate demite (suspendarea e o etapa) un președinte pe motive de obtuzitate, proasta creștere și lăcomie de bani așa ca “aluzia” rămâne aluzie; eventual, dacă Johannis face vreo gafa mai bătătoare la ochi decât cea cu “evreii”, una care sa lovească intr-un aliat (sau dușman) gata de represalii imediate, s-ar putea imagina un acord tacit din partea lui Tariceanu. Dar n-as crede ca Johannis sa-și dea in petec cu cineva mai de anvergura după gafa cu Netanyahu, deci nici o speranța ca ALDE sa mute in favoarea suspendării. Singura soluție e sa-i dea ceva din bugetul tăiat ca sa aprobe bugetul “mare”, poate sa-i cumpere și avionul după care tânjește de la începutul mandatului dacă nu mai retrimite legi in parlament timp de o luna întreaga și tot așa, ba cu morcovul, ba cu nuielușa, pana vine 1ianuarie și pleacă sa se fatzaie la Bruxelles cu doamna; o soluție la care Tariceanu ar putea achiesa in virtutea zicalei “cel mai deștept cedează”. După asta vom mai vedea.

Leave a Reply