Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu are suspiciunea că Mihai Tudose, propunerea pentru funcţia de premier, ar avea o dublă comandă, dar susţine că în partid suspiciunea este destul de mare după Grindeanu.

”A fost întrebat de Codrin Ştefănescu. Răspunsul a fost categoric ”nu”. Să discutăm de această suspiciune. Am văzut şi de mine că am fost racolat tinereţe de generalul Coldea, am aflat şi că îmi e consilier, ce mai, că sunt omul sistemului. Eu nu am avut nicio umbră de dovadă că Tudose are dublă comandă, au fost momente tensionate şi nu am văzut vreo ezitare. Am fost coleg în Guvern, aş fi văzut, aş fi simţit dacă există o altă comandă. Convingerea mea e că nu are dublă comandă şi, cu excepţia celor patru colegi, se pare că nici ceilalţi nu au părerea că Tudose are dublă comandă”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat despre Nicolae Bădălău, cel care s-a abţinut de la vot în cazul Tudose, Dragnea a afirmat că ”noi nu avem numere pe tricou în partid- unu sau doi, au fost discuţii , dar asta a fost convingerea lor, nu ştiu dacă motivul e că ei bănuiesc că are dublă comandă, dar după Grindeanu, suspiciunea e mai mare, nu au avut încredere că Mihai Tudose va avea un comportament sută la sută pesedist”.

 

8 COMMENTS

  • Dragnea nu e decat o marioneta a serviciilor.santajat cu dosare. Serviciile I-au ordonat sa-l dea jos pe Grindeanu pe motiv culmea de securism ca sa-si puna omul lor direct din pepiniera de securisti de la SRI.

  • Da…aha….da Dragnea noi te credem desigur ….

   In plus suntem siguri ca Tudose e foarte rapid uite in trei luni o sa implementeze Rahatul ala de Program PSD nu ca Grindeanu in sase luni !!

 1. Picat cu zero la “evaluare”, propus acum prim-ministru. Cert este ca Dragnea si PSD isi bat plua de noi sustinuti de tonomatele din presa.
  Grindeanu o picat pentru ca nu le-o indeplinit dorintele anti-justitie, punct.
  Sistem, binom, trinom, astea merg inca la prosti dar curand o sa se desumfle gogoasa.

 2. E irelevant cine e prim ministru atata timp cat conditia necesara si suficienta e ca trebuie sa asculte orbeste de Dragnea. Chiar nu stiu de ce ne pierdem timpul discutabd calutatile lui cand defapt i se cere un singur lucru: supunere oarba fata de dragnea. Cred ca important e cine e la Justitie, nu cine e premier. Ca acolo are interes mafia.
  Cat despre faptul ca nu a simtit pana acum ca are dubla comanda: pai daca ar avea, logic ca nu a simtit pana acum, ca doar nu sperau sa-l activeze pana nu devine cu adevarat important, ce dracu.
  Nu trimiti un spion si-l desconspiri inainte sa ajunga unde trebuie. Nu-mi dau seama daca Dragnea e doar fletz sau ne crede pe noi prosti cu declaratiile astea

  • Numirea asta de prim-ministru este poate cea mai mare batjocura la adresa votului masiv acordat pe 16decembrie..asa ceva deci au numit unul care si-a petrecut mai toata viața profesionala si cariera la academia sri la masterat la sri,la predat pe la academia lor..
   Acum pe bune in Romania nu se poate chiar nimic nimic fara academia aia infecta pt semidocți. .toți absolut toți de la un nivel încolo in politica justtitie aparare administratie fie au masterat pe la sri fie un doctorat fie studii ori în securitate nationala..chiar dupa atâția ani de democratie nu putem,nu avem voie sa punem un om decent fara studii la bodegile sri..
   Noi il contestam pe Grindeanu ca părea si pare si acum foarte prietenos cu sri,da tudose asta e sri,preda la studenții care vor sa se faca securisti (doamne fereste de ce un tanar sănătos la cap s-ar duce vreodată sa devină parte din mocirla infecta numită sri-cel mai corupt serviciu de informatii european)
   Vorba lui Mircea Badea care era mai prost mai netalentat mai incapabil sa faca o facultate decenta s-a dus la Academia de informatii si la SnspA.

 3. Acum daca el zise NU, “sigur” ca asa este.Si la Codruta tot asa cand a fost intrebata daca a plagiat.A zis ca nu si gata.Ce dovezi mai bune ca raspunsurile astea. “Dovezi” d’astea simple merg la sufletul romanului.In rest,mai “vorbeste lumea rea”.M-ai inselat tu,nevasta? Nu barbate.Bine,m-am linistit,a dreacu lume rea.

Leave a Reply