Consultările dintre preşedintele Klaus Iohannis şi delegaţia PSD-ALDE s-au încheiat după numai 15 minute, la finalul lor cei doi lideri politici nefăcând declaraţii în faţa presei cu concluziile discuţiilor, scrie news.ro.

13 COMMENTS

  • Au stat 15 minute pentru ca sunt intelesi dinainte. Si Iohanis si Dragnea nu sunt decat niste marionete triste ale sistemului. Traiasca Tudose securistul premier!

 1. Un scenariu de cosmar: Dtagnea vine cu o a doua propunere,Iohany o ignora/respinge si propune el pe altcineva.Anticipate ? Accepta propunerea lui Iohany ?

  • A doua propunere poate fi o invitatia ca sefu statului degeaba sa ia putina pauza la garagele lu’ Basesco.

 2. Dl Radu Tudor,

  – conform CV-ului vedem legaturi cu SRI.
  – conform raportului de evaluare intoit de dl Darius Valcov constatam lipsa de profesionalism.
  In fine, ne-am obisnuit cu domnul Dragnea.
  Ma intreb retoric: dl Dragnea lupta cu sistemul sau este calul troian in PSD?

  • Un lucru e clar: din rau in mai rau. Daca tot e imposibil sa scapam de securisti in functii CIVILE de decizie, macar sa aiba o fatza occidentala, sa fi facut carte pe bune si ceva notabil la viata lor.

   “Academiile lui Oprea și Dîncu, ale lui Maior și Coldea au produs aceste caricaturi de profesioniști. În baza patalamalei, absolvenții școlilor fără școală pun stăpînire pe posturile-cheie și pe dregătoriile României. Fenomenul se amplifică mereu. Statul se bazează pe oameni tot mai slabi, tot mai agresivi, cu pretenții tot mai mari.

   Contrafacerea instituțiilor românești vine de fapt din contrafacerea profesioniștilor. Iar fenomenul este ireversibil. De neoprit. Parcă duce la o transformare a serviciilor secrete în partide politice.” (cotidianul.ro)

 3. Domnule Radu Tudor , în ultimele zile văd pe internet și la știri de preoți pedofili și preoți bătăuși.Foarte pe scurt , adevărat sau fals ? După mine 50% din știri sunt adevărate

 4. Pentru propunerea Tudose, 15 min. e chiar prea mult! haha.
  Doctoratul cu Coldea lol, securistii e cu noi….. e, ca sunt mai multi lol. Se simt ca pestii prin apa…..pardon, prin partide hahahha.
  Clap, clap….. nota 10 lui Dragnea. Pentru ca face misto de noi!.

  Am o predictie PSD se duce in cap hahha si fara ajutor extern haha, asta e de “bula” si bancurile cu prosti. Iar opozitia poate sa isi ia vacanta -PSD e in forma si….. muschi lol, isi cara pumni singur.

Leave a Reply