Toate dovezile medicale obținute prin studii clinice arată importanța pentru sănătate a unui stil de viață echilibrat și a efectuării cu regularitate de investigații și analize medicale. Astfel pot fi prevenite sau, după caz, tratate în stadii incipiente o serie de boli grave și amenințătoare de viață, înainte de apariția oricăror complicații.

Din dorința de a veni în sprijinul pacienților interesați să ducă un stil de viață sănătos, bazat în primul rând pe prevenirea îmbolnăvirilor, SANADOR a creat pachete medicale complete, dedicate, pentru femei și bărbați.

Pachetele medicale SANADOR includ consultații de specialitate, analize de laborator, investigații imagistice și explorări funcționale, cu scopul de a diagnostica precoce anumite boli, de a depista factorii de risc pentru sănătate și de a preveni evoluția unor posibile patologii. În decurs de 24 de ore, pacientul parcurge toate etapele controlului medical incluse în pachet, iar la final primește concluziile medicale și evaluarea stării de sănătate.

Pachetul Control Complet pentru EA include consultații de specialitate – medicină internă, oftalmologie, gastroenterologie, cardiologie, obstetrică-ginecologie; investigații: electrocardiogramă de repaus, ecocardiografie, audiometrie, spirometrie, ecografie abdomen total, ecografie mamară (bilateral), ecografie transvaginală, mamografie (bilateral) în funcție de vârstă, examen radiologic cardio-pulmonar (față și profil) și analize de laborator.

Pachetul Control Complet pentru EL include consultații de specialitate – medicină internă, oftalmologie, gastroenterologie, cardiologie; investigații: EKG de repaus, ecocardiografie, audiometrie, spirometrie, ecografie abdomen total, radiografie cardio-pulmonară și analize de laborator.

Pentru stabilirea unui diagnostic corect, sunt importante implicarea medicilor specialiști și efectuarea analizelor de laborator și a investigațiilor funcționale. SANADOR asigură servicii medicale la cele mai înalte standarde și acces la medici specialiști de top, cu rezultate de succes și vastă experiență în domeniu, astfel încât orice problemă de sănătate poate fi rezolvată rapid și eficient. P

Descoperă aici componența pachetelor de check-up pentru EA și EL disponibile la SANADOR!

Leave a Reply