Astazi, Republica Macedoniei de Nord a devenit al 30 lea membru NATO in cadrul unei ceremonii organizate la Cartierul General de la Bruxelles.

3 COMMENTS

  1. Ma bucur pentru intrare si ma intreb cum sovietele ramase acum la simplu rusia poate sa combata o alianta consistenta?!Apropo’ de vrajeli beligerante pe care le arunca in statele aliantei!Un puric pe un elefant poate provoca scarpinaturi dar nu-l poate clinti!

  2. Ce vreau sa spun sa nu subestimam dar nici sa supraevaluam,avem aliante,ei ce au,logic,china are traiectoria ei in rest ramasite pe ici pe colo,siria,turcia in rest au de rezolvat probleme de interior,rivalitati,razbunari pe cei care au spart sovietele,vezi ucraina!Putin e limitat si o stie,cacealmeaua functioneaza si el joaca!

    • Si daca am zgandarit un subiect trebuie sa-mi duc opinia pana la capat,fata de cele elementare intelese propaganda este ultima reduta,fii barbat,actioneaza,nu de declaratii in eter pentru nimeni,zero pentru zero,simple latraturi in neant!Suficiente declaratii in trash au fost,reactia nula,denota deficiente de intelegere ca starii de fapt!Concluizie putin fake!

Leave a Reply