5 COMMENTS

 1. Liderul ALDE EUropa nu vrea sa-l ajute pe tariceanu in campanie in Romania, o sustine pe KOVESI in functia de Procuror European si totodata condamna actiunea politica ce o desfasoara impotriva LCK guvernul roman, semne foarte bune nu-i asa?

 2. daca stiti pe vreunul (de la orice partid, nu numai birlicii astia) capabil sa vorbeasca liber, cu idei si cuvinte proprii, eventual intr-o limba straina, coerent, logic si decent, macar 60 de secunde, precum Nigel Farage (nu neaparat si ceea ce zice Farage, desi m-ar incinta…) sa-mi ziceti si mie, poate il/o votez.
  Dar nu ma emotionez ca va fi cazul.

  Sa ne imaginam o piesa de teatru cu distributia:
  Rica Venturiano: Barbu
  Veta: Weber
  Zoe: Nicolai
  Chiriac: Sillaghi

  ar mai incape in poza si:
  Farfuridi: Vosganian
  Trahanache: Toader
  Conu Leonida: Melescanu
  Catavencu: Chitoiu
  si ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra:
  Tipatescu: Tariceanu

  (hors-concours rolul lui Pristanda ii este rezervat de-a pururi securistei franco-germane Kovesi: “curat constitutional, coane Fanica, da’ umflati-l”)

 3. Atat se poate spune despre lista candidatilor ALDE, unul si unul, restul sunt speculatiile frustratilor.

 4. Situatia Tactica inainte de Europarlamentare este astfel : S&D si ALDE au fost capusate la varf de Soros (a se vedea ultimele poze in acest sens); aceasta, deoarece Baietii au simtit ca PPE poate pierde alegerile. Se preconizeaza in noul mandat implementarea de Planuri dure ale Globalizarii, precum cel cu migrantii (care ar putea fi ajutati in zona Orientului Mijlociu, Apropiat, nu adusi in Europa. Europa nu va rezista la masurile dure ce vor urma. Un exemplu e Franta, cu Vestele Galbene. Si nu numai. O varianta mai buna nu e in acest moment decat axa Italia – Polonia (cu Salvini), dar care se interpune Planurilor oculte, apara valorile nationale, sustin suveranitatea statelor intr-o Europa a tuturor si sunt impotriva Globalizarii. Europa risca sa se destrame cu ‘Soros’. Nu trebuie sa ne gandim prea mult, deoarece nu stim cine vine dupa Trump. Trebuie format un Bloc National(ist) in acest sens, cu PRU, PRM, PAN. Daca timpul nu va permite si tinand cont de valoarea europarlamentarilor PSD, ALDE, acestia vor putea trece dupa alegeri, cand eventuale presiuni de la Bruxelles sporesc, intr-un asemenea BN. Tarile Central-Europene ar trebui sa aiba o politica comuna si un vot comun daca vor sa se salveze, sa ne salveze pe noi si Europa de la destramare. Toate acestea pentru o Europa a NORMALITATII si nu pentru o Europa Oculta. Mai nou, cu numirea lui KOvesi, au invatat cate ceva si cei din UE de la Dragnia-Valcov.

Leave a Reply