Inca o declaratie neinspirata a ministrului Culturii, un senator PSD ce n-are legatura cu domeniul, dar a primit functia pentru ca organizatia sa a votat cu cine trebuie, la momentul oportun.
Daca in calitatea sa de rector si ministru al culturii, Breaz spune ca internetul e rau, fara sa faca vreo distinctie intre evolutia fireasca si spectaculoasa a unui instrument modern si faptul ca intr-un procent mic se propgada si informatii nedorite, esti un inapoiat !
Nu credeam ca e posibil sa auzi asa ceva din partea unui ministru roman, in anul de gratie 2019, cand detii si Presedintia Consiliului UE. Cand toate muzeele lumii, cand toate concertele, cand milioane de carti sunt pe internet. Depinde, e adevarat, ce vrei sa alegi din acest instrument foarte util si indispensabil civilizatiei numit internet.
Acelasi personaj – Daniel Breaz – a declarat in trecut ca o mama divortata cu un copil nu reprezinta o familie. Traznaia a fost afirmata in cadrul dezbaterii (de altfel plina de manipulari) despre “familia traditionala”.
Din tot ce putea sa spune ministrul culturii romane despre internet si IT, din faptul ca ministrul Educatiei lanseaza un proiect de 400 de milioane de euro pentru tablete si table inteligente in scoli, asta a declarat :

12 COMMENTS

 1. Nu inteleg care este mirarea. PSD-ALDE sunt fiecare in parte si in coalitie, profund anti-europene, profund anti- democratice, pe cale de consecinta profunt anti-internet. Internetul este o chestiune extrem de periculoasa! Excluzand ineptii si victimele sigure ale fake news care regurgiteaza informatii oferite gata mestecate, exista generatiile Y si Z, dar si unii din generatiile X care stiu sa-si caute si sa-si filtreze informatia, fie ca e de pe internet, fie de pe televiziuni ori din presa. Ei, astia sunt cei care nu pot fi dusi de nas. Grav PSD vrea sa controleze tot. Il imita pe tata Putka la care le este gandul si dorul. Apropos, de ce nu si la noi un experiment ca acolo? Deconectare de la world wide web? Abia astept, caci in aceasta directie militeaza cu fervoare si Antena 3!

   • Haida-de! O faceti permanent prin tabara pe care o sustineti. Ori trebuie sa va silabisesc si sa va explic legaturile logice si consecintele directe? In plus, de unde tendinta aceasta, devenita cutuma, de a trimite pe toata lumea la medic cum nu va convine ceva. Frustrant este ca fie nu priviti realitatea in fata, fie sunteti in negare absoluta din motivele stiute, apropos, pe cine sustinem.

 2. 400 de milioane de euro… bani de doua spitale; sau macar de unul mai mare

  in doi ani tabletele alea sunt stricate, sparte, vindute pe olx, virusate, despasite tehnologic… si iata cum se alege praful de bani
  nimeni nu ramine cu nimic afara de cei care iau comisionul de, sa zicem, 10%

  asta mi se pare a fi problema, nu prostia temeinica a respectivului – care se prezuma, ca altfel nu ar fi putut ajunge ministru. Ca doar nu-i poti fi superior primului-ministru…

  singurul ministru al Culturii care si-a meritat numele si functia si dupa care a ramas ceva e Caramitru. Restul, zeci, sute… citi or fi fost = o adunatura de sfertodocti, impostori, spagari sau comunistoizi, dupa caz – ca si aia de la Educatie.

 3. Si n-are dreptate? Cand mergi pe strada trebuie sa te feresti de elevii care stau cu nasul in telefon si comunica pe fb..Elevii nu mai citesc carti deoarece gasesc rezumate pe internet..sa nu mai vorbesc de fake news-urile de pe internet

 4. Internetul excesiv -nociv pentru copii.
  Poate da dependenta, boli psihice.
  Nimeni nu vorbeste despre asta ?

  • … pentru ca desi se fac studii pe chestia asta (si gasesti destule rezultate relevante pe internet), inca nu s-a gasit o legatura cauza-efect intre dependenta de internet si boli psihice cauzate de aceasta dependenta. Pentru ca e dificil inclusiv sa diagnostichezi dependenta de internet. Pana in prezent, desi se studiaza problema, Organizatia Mondiala a Sanatatii nu a inclus dependenta de internet ca o boala psihica.
   Dar mna, Ioana M de pe internet ne spune pe internet ca internetul omoara copii.

 5. dar de ce va mirati?? ,acest cetatean anul trecut in 2018 era in Comisia de Munca din Senat si se opunea impreuna cu Olguta Vasilescu tuturor amendamentelor la legea pensiilor formulate de CNdizabilitatii-evident habar nu are de legislatie el fiind profesor de matematica, cat despre empatie si omenie…..RUSINE PSD-Dragnea!!!

Leave a Reply